Alvi ® Thermo Curly Dots ball sovepose
Bærekraftig -16%
Alvi ® Thermo Curly Dots ball sovepose
Variant:
 • Alvi® Ball sovepose - Thermo, Rose Garden
 • Alvi® Ball sovepose - Thermo, Heart s white
 • Alvi ® Thermo Curly Dots ball sovepose
 • Alvi ® Thermo Drifting ball sovepose Blader
 • +4

367 kr
Pris
309 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Du sparer
58 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A324632

Alvi ® Thermo Curly Dots ball sovepose
Denne teksten er automatisk oversatt.
"Thermo ball sovepose - En kosemyk sovepose med mye MOTIONsfrihet.
En flott sovepose laget av økologisk bomull med bomullsfleecefyll, så den er lun og varm selv uten dyne. Har sikkerhetsglidelås med hakebeskyttelse for å beskytte babyens hud mot å bli klemt og riper i nakken. Denne soveposen er ermeløs, så en bodysuit, onesie eller innersekk kan bæres under om nødvendig.

Produktdetaljer:
 • Ermeløs vintersovepose
 • Mye MOTIONsfrihet på grunn av spesiell pæreform
 • Lang sikkerhetsglidelås – forenkler nattbleie
 • Komfortabel ryggdel uten forstyrrende søm – for rolig søvn
 • Polstret klaff i enden av glidelåsen beskytter mot skader
 • Kosmyk sikkerhet på grunn av bomullsfleecefyll
 • Laget av kosete myk økologisk bomullsjersey
 • Oeko-Tex Standard 100
 • TOG-verdi: 2,5
Materiale:
 • 100 % økologisk bomull
 • Fyll: 100 % polyester
Vedlikeholdsinstruksjoner:
 • Vaskes ved 60 °C
 • Passer for tørketrommel, termisk redusert
Hvilken størrelse er riktig?
Kroppslengde - hodelengde + 10 cm.
Hvis din lille kjære er mellom 2 størrelser, gjelder alltid følgende: Vokse ut, ikke våkne inn. I dette tilfellet er det bedre å velge den lille størrelsen, som utringning kunne ellers være for stor.

Hva har babyen på seg under soveposen?
Med TOG-verdier til optimalt soveklima.
Riktig temperatur i babysengen er ikke bare viktig, men reiser også spørsmål blant foreldre om riktig bekledning: Er soveposen nok eller gjør den nåværende romtemperaturen ekstra nattøy nødvendig?
Denne TOG-verditabellen gir klarhet. TOG-verdien kan brukes til å bestemme den termiske motstanden til tekstiler. Generelt, jo høyere TOG-verdi, jo varmere vil soveposen holde seg. Med denne oversikten vet foreldre nøyaktig hvilke kombinasjoner av Alvi ® sovepose og klær som gir babyen et optimalt soveklima - for en trygg og avslappende babysøvn.

"

Sponset

product_detail_ad

Tilbehør

Pris
388 kr
Pris
198 kr
Pris
191 kr
Pris
268 kr
Pris
251 kr

Bærekraft

Økologisk bomull

Økologisk bomull kommer fra kontrollert økologisk dyrking. Dette forbyr bruk av kjemiske sprøytemidler og kunstgjødsel samt bruk av genmodifiserte frø. På den ene siden beskytter dette jorda og grunnvannet mot forurensning og bruker på den andre siden mindre vann enn konvensjonelt produsert bomull fordi jorda har bedre muligheter til å lagre vann. En skiftende beplantning sikrer også en sunnere og derfor mer robust jord. Forseglingene som identifiserer produkter laget av økologisk bomull inkluderer Global Organic Textile Standard (GOTS), Organic Content Standard og Better Cotten Initiative (BCI). I tillegg til å merke økologisk bomull, garanterer GOTS og BCI også samsvar med sosiale standarder i forsyningskjeden.innerhalb der Lieferkette.

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet. Du har også mulighet for hjemlevering. Da leverer Postnord direkte til oppgitt adresse.

Merke

Alvi

Alvi

Merket Alvi er et av de ledende babysøvnproduktene på markedet i Europa, siden oppstart i 1960, fremstilt av den utdannede tapetserer, taumaker og pioner Alfred Viehhofer. Takket være Alfred, og hans familie; Sønn Klaus V. Klaus' kone Stephanie som hver har bidratt til å utvikle de forskjellige stadier i Alvis' utvikling over flere tiår. Sistnevnte, som i sammarbeid med jordmødre, mødre og leger utviklet soveposer som bekledning til babyer, dette for å minske co2 gjenpust som ofte var tilfelle ved bruk av ordinære dyner for spebarn. Babyer som ikke har utviklet motorikk for å fjerne eller regulere varme & luft i ansikt under søvn trenger ekstra beskyttelse og ivaretaging.

På grunn av Alfred, hans beste intensjon er det en brøkdel barn som har ubehagelig søvn iløpet av sine første leveår pga underlag eller bekledning.

Madrass

Det tilbys sunne og trygge måter for babyer å sove på, noe som gjør det til et ideelt valg for alle foreldre.Alvis banebrytende design, komfortable madrasser med mange gode tanker, implementert i deres produkter som den dag idag fremdeles bidrar til deres suksess! Siden lanseringen av de første madrasser har selskapet blitt kjent over hele verden som et av de beste babysøvnproduktene som er tilgjengelige i dag, med utvidelser av deres sortiment som soveposer for vinter såfremt som sommer. Deres "kalde" madrasser som bidrar til god avkjøling av brukeren fra fødsel og lenger ut i levestadiet. Høy elastisitet av de stoffer som er brukt, tilfører god ergonomisk stabilitet under søvn, perforeringer med vertikale og horisontale luftsluser som garanterer maks luft-sirkulasjon. Egnet for allergikere, 100% naturlige stoffer, uten kjemiske avgasser som letent vil skade miljøet og barnet over mange år og vaskbart i maskin.

Alvi Sovepose

Alvi Sovepose er et produkt designet spesielt for å gi spedbarn det beste sovemiljøet.Laget i sammarbeid med medisinske eksperter og jordmødre, gir denne soveposen beskyttelse mot gjenpust av Co2 og er med på å regulere kontroll av temperatur og tildekking av barnet. Soveposene til Alvi er utvikler etter bruksområdet: årstid, alder og størrelse. Årstiden som soveposen er designet for er viktig for forelder å vite om i Nordisk klima, med vitenskap i ryggen sørger Alvi for å holde varmen eller kjøle ned barnet under søvn, derav TOG-Verdi på våre soveposer. Deres soveposer er laget av ekstremt slitesterke tekstiler, med økologisk bomull som base. Dette kombinerer komfort og miljøvennlighet for baby som skal bruke det, et særegen form som gir frihet til bevegelse samtidig som det skaper rom for bytte av bleie ved behov. I mer enn 60 år har selskapet forpliktet seg til inovativ og revolusjonerende oppfinnsomhet for å gi barn best mulig sovemijø, hånd i hånd med deres andre komponenter som; sovemadrasser, sengetøy, stellematter og utendørskollektivet deres.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: Alvi ® Thermo Curly Dots ball sovepose
4.5
254 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 169
 
4 stjerner
| 53
 
3 stjerner
| 13
 
2 stjerner
| 12
 
1 stjerne
| 7
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

Alvi ® Thermo Curly Dots ball sovepose
Alvi ® Thermo Curly Dots ball sovepose
367 kr
309 kr