Alvi ® sovepose Jersey Light Forest venner
-14%
Alvi ® sovepose Jersey Light Forest venner
Variant:
 • Alvi ® Sovepose Jersey Lys stjerner grå
 • Alvi ® sovepose Jersey Light Forest venner
 • Alvi ® Sovepose Jersey Lyse bokstaver grå
 • Alvi ® Sovepose Jersey Light Mosaic blå/hvit
 • +3

423 kr
Pris
363 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Du sparer
60 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A313809

Alvi ® sovepose Jersey Light Forest venner
Denne teksten er automatisk oversatt.
"Hvert Alvi ® -produkt er designet, designet og produsert med kjærlighet og omsorg - for å gi små en best mulig start i livet. Når du velger materialer og produserer ALVI ® -produktene, blir det ikke bare lagt vekt på høyeste kvalitet, men også på rettferdighet og bærekraft. Tross alt handler det om helse og velvære til babyer og småbarn.

Alvi & reg Jersey sommersovepose Lett med skogvenner Design er kosemyk og laget av 100% bomull. Det er ermeløst, lett og behagelig oppvarmende uten å overopphete avkommet ditt sommernetter. Den lange glidelåsen gjør det enkelt å ta på, ta av og bytte. Soveposen er sjenerøst kuttet i leggen, slik at barnet ditt har den nødvendige friheten når den sover.

Produktdetaljer:
 • Sommersovepose
 • Lett, ikke polstret
 • God bredde
 • Mye bevegelsesfrihet
 • Ferdig ferdig
 • Komfortglidelås
 • Ren bomull
 • Öko-Tex Standard 100
 • TOG-verdi: 0,5
Materiale og pleieinstruksjoner:
 • Materiale: 100% bomull
 • Normal vaskesyklus opptil 60 ° C
 • Tørketrommel
Hvilken størrelse er den rette?
Kroppslengde - hodelengde + 10 cm.
Hvis din lille kjære er mellom 2 størrelser, så gjelder alltid følgende: Vokse ut, ikke våkne. I dette tilfellet er det bedre å velge den lille størrelsen, da halsen ellers kan være for stor.

Hva har babyen på seg under soveposen?
Med TOG verdier for det optimale soveklimaet.
Den rette temperaturen i babyens barneseng er ikke bare viktig, men reiser også spørsmål blant foreldrene om riktig klær: Er soveposen nok, eller gjør den nåværende romtemperaturen ekstra nattøy nødvendig?
Denne TOG-verditabellen gir klarhet. TOG-verdien kan brukes til å bestemme termisk motstand av tekstiler. Generelt, jo høyere TOG-verdien er, jo varmere holder soveposen. Med denne oversikten vet foreldrene nøyaktig hvilke kombinasjoner av Alvi ® sovepose og klær som gir babyen et optimalt soveklima - for en trygg og avslappende søvn til babyen.

"

Sponset

product_detail_ad

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet. Du har også mulighet for hjemlevering. Da leverer Postnord direkte til oppgitt adresse.

Merke

Alvi

Alvi

Merket Alvi er et av de ledende babysøvnproduktene på markedet i Europa, siden oppstart i 1960, fremstilt av den utdannede tapetserer, taumaker og pioner Alfred Viehhofer. Takket være Alfred, og hans familie; Sønn Klaus V. Klaus' kone Stephanie som hver har bidratt til å utvikle de forskjellige stadier i Alvis' utvikling over flere tiår. Sistnevnte, som i sammarbeid med jordmødre, mødre og leger utviklet soveposer som bekledning til babyer, dette for å minske co2 gjenpust som ofte var tilfelle ved bruk av ordinære dyner for spebarn. Babyer som ikke har utviklet motorikk for å fjerne eller regulere varme & luft i ansikt under søvn trenger ekstra beskyttelse og ivaretaging.

På grunn av Alfred, hans beste intensjon er det en brøkdel barn som har ubehagelig søvn iløpet av sine første leveår pga underlag eller bekledning.

Madrass

Det tilbys sunne og trygge måter for babyer å sove på, noe som gjør det til et ideelt valg for alle foreldre.Alvis banebrytende design, komfortable madrasser med mange gode tanker, implementert i deres produkter som den dag idag fremdeles bidrar til deres suksess! Siden lanseringen av de første madrasser har selskapet blitt kjent over hele verden som et av de beste babysøvnproduktene som er tilgjengelige i dag, med utvidelser av deres sortiment som soveposer for vinter såfremt som sommer. Deres "kalde" madrasser som bidrar til god avkjøling av brukeren fra fødsel og lenger ut i levestadiet. Høy elastisitet av de stoffer som er brukt, tilfører god ergonomisk stabilitet under søvn, perforeringer med vertikale og horisontale luftsluser som garanterer maks luft-sirkulasjon. Egnet for allergikere, 100% naturlige stoffer, uten kjemiske avgasser som letent vil skade miljøet og barnet over mange år og vaskbart i maskin.

Alvi Sovepose

Alvi Sovepose er et produkt designet spesielt for å gi spedbarn det beste sovemiljøet.Laget i sammarbeid med medisinske eksperter og jordmødre, gir denne soveposen beskyttelse mot gjenpust av Co2 og er med på å regulere kontroll av temperatur og tildekking av barnet. Soveposene til Alvi er utvikler etter bruksområdet: årstid, alder og størrelse. Årstiden som soveposen er designet for er viktig for forelder å vite om i Nordisk klima, med vitenskap i ryggen sørger Alvi for å holde varmen eller kjøle ned barnet under søvn, derav TOG-Verdi på våre soveposer. Deres soveposer er laget av ekstremt slitesterke tekstiler, med økologisk bomull som base. Dette kombinerer komfort og miljøvennlighet for baby som skal bruke det, et særegen form som gir frihet til bevegelse samtidig som det skaper rom for bytte av bleie ved behov. I mer enn 60 år har selskapet forpliktet seg til inovativ og revolusjonerende oppfinnsomhet for å gi barn best mulig sovemijø, hånd i hånd med deres andre komponenter som; sovemadrasser, sengetøy, stellematter og utendørskollektivet deres.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: Alvi ® sovepose Jersey Light Forest venner
4.5
117 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 95
 
4 stjerner
| 12
 
3 stjerner
| 7
 
2 stjerner
| 2
 
1 stjerne
| 1
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

Alvi ® sovepose Jersey Light Forest venner
Alvi ® sovepose Jersey Light Forest venner
423 kr
363 kr