10% Personalrabatt ❕
10% Personalrabatt ❕
Kopier koden her:
10VIP5436
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Sikre din rabatt
Alvi ® Slumber nest Organic Cotton Teddy 1961
Bærekraftig
Alvi ® Slumber nest Organic Cotton Teddy 1961

Alvi ® Slumber nest Organic Cotton Teddy 1961


Variant:
 • Alvi ® Slumber Nest Organic Cotton Starfant
 • Alvi ® Slumber nest Organic Cotton Drifting Leaves
 • Alvi ® Slumber nest Organic Cotton Teddy 1961
 • Alvi ® Slumber nest Petit Fleurs grønn/hvit
 • +2

953 kr
Pris
939 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Du sparer
14 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A320139

EAN: 4010395784528

Alvi ® Slumber nest Organic Cotton Teddy 1961
Denne teksten er automatisk oversatt.
"Et trygt sted å snooze hjemme og på farten med dette multifunksjonelle slumreiret.

Det gir babyen en trygghet, demper forstyrrende lyder og sikrer en trygg søvn i foreldrenes seng. Din lille kjære er komfortabelt utstyrt med dette reiret når han er ute og reiser, besøker venner, reiser eller hjemme på sofaen. Når små beveger seg om natten, er de beskyttet mot skade av det myke slumreiret i barnesengen.

\ t \ t \ t \ t \ t \ t \ t \ t \ t \ tBamsen har alltid spilt en veldig viktig rolle i den 60-årige selskapshistorien til ALVI og var også en del av den offisielle ALVI -logo.

\ t \ t \ t \ t \ tInspirert av dette ble jubileumsdesignet ""Teddy 1961"" laget. Tidløs moderne, i reduserte, myke farger, Designet med de fine stripene og den harmoniske Allover - Print tilbyr mange mulige kombinasjoner i babyens sovemiljø.

\ t \ t \ t \ t \ t Produktdetaljer:
 • Innvendige mål: ca. 40 cm bred, 78 cm dyp
 • Beskyttende, allround ytre kant
 • Skummadrass av høy kvalitet sikrer god stabilitet
 • Lett å rengjøre og hygienisk
 • Størrelsen kan justeres med snor
 • Vertikale luftkanaler i madrassen sørger for optimal klimaregulering
 • Praktisk glidelås
 • Oeko-Tex
Materiale og pleieinstruksjoner:
 • Materialdeksel: 100% organisk bomull
 • Fyllmateriale: 100% polyester
 • Kjerne: 100% polyuretan
 • Trekk som kan vaskes opptil 60 ° C
 • Passer til tørketrommel, termisk redusert
"

Sponset

product_detail_ad

Tilbehør

Pris
753 kr

Bærekraft

Økologisk bomull

Økologisk bomull kommer fra kontrollert økologisk dyrking. Dette forbyr bruk av kjemiske sprøytemidler og kunstgjødsel samt bruk av genmodifiserte frø. På den ene siden beskytter dette jorda og grunnvannet mot forurensning og bruker på den andre siden mindre vann enn konvensjonelt produsert bomull fordi jorda har bedre muligheter til å lagre vann. En skiftende beplantning sikrer også en sunnere og derfor mer robust jord. Forseglingene som identifiserer produkter laget av økologisk bomull inkluderer Global Organic Textile Standard (GOTS), Organic Content Standard og Better Cotten Initiative (BCI). I tillegg til å merke økologisk bomull, garanterer GOTS og BCI også samsvar med sosiale standarder i forsyningskjeden.innerhalb der Lieferkette.

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet. Du har også mulighet for hjemlevering. Da leverer Postnord direkte til oppgitt adresse.

Merke

Alvi

Alvi

Merket Alvi er et av de ledende babysøvnproduktene på markedet i Europa, siden oppstart i 1960, fremstilt av den utdannede tapetserer, taumaker og pioner Alfred Viehhofer. Takket være Alfred, og hans familie; Sønn Klaus V. Klaus' kone Stephanie som hver har bidratt til å utvikle de forskjellige stadier i Alvis' utvikling over flere tiår. Sistnevnte, som i sammarbeid med jordmødre, mødre og leger utviklet soveposer som bekledning til babyer, dette for å minske co2 gjenpust som ofte var tilfelle ved bruk av ordinære dyner for spebarn. Babyer som ikke har utviklet motorikk for å fjerne eller regulere varme & luft i ansikt under søvn trenger ekstra beskyttelse og ivaretaging.

På grunn av Alfred, hans beste intensjon er det en brøkdel barn som har ubehagelig søvn iløpet av sine første leveår pga underlag eller bekledning.

Madrass

Det tilbys sunne og trygge måter for babyer å sove på, noe som gjør det til et ideelt valg for alle foreldre.Alvis banebrytende design, komfortable madrasser med mange gode tanker, implementert i deres produkter som den dag idag fremdeles bidrar til deres suksess! Siden lanseringen av de første madrasser har selskapet blitt kjent over hele verden som et av de beste babysøvnproduktene som er tilgjengelige i dag, med utvidelser av deres sortiment som soveposer for vinter såfremt som sommer. Deres "kalde" madrasser som bidrar til god avkjøling av brukeren fra fødsel og lenger ut i levestadiet. Høy elastisitet av de stoffer som er brukt, tilfører god ergonomisk stabilitet under søvn, perforeringer med vertikale og horisontale luftsluser som garanterer maks luft-sirkulasjon. Egnet for allergikere, 100% naturlige stoffer, uten kjemiske avgasser som letent vil skade miljøet og barnet over mange år og vaskbart i maskin.

Alvi Sovepose

Alvi Sovepose er et produkt designet spesielt for å gi spedbarn det beste sovemiljøet.Laget i sammarbeid med medisinske eksperter og jordmødre, gir denne soveposen beskyttelse mot gjenpust av Co2 og er med på å regulere kontroll av temperatur og tildekking av barnet. Soveposene til Alvi er utvikler etter bruksområdet: årstid, alder og størrelse. Årstiden som soveposen er designet for er viktig for forelder å vite om i Nordisk klima, med vitenskap i ryggen sørger Alvi for å holde varmen eller kjøle ned barnet under søvn, derav TOG-Verdi på våre soveposer. Deres soveposer er laget av ekstremt slitesterke tekstiler, med økologisk bomull som base. Dette kombinerer komfort og miljøvennlighet for baby som skal bruke det, et særegen form som gir frihet til bevegelse samtidig som det skaper rom for bytte av bleie ved behov. I mer enn 60 år har selskapet forpliktet seg til inovativ og revolusjonerende oppfinnsomhet for å gi barn best mulig sovemijø, hånd i hånd med deres andre komponenter som; sovemadrasser, sengetøy, stellematter og utendørskollektivet deres.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: Alvi ® Slumber nest Organic Cotton Teddy 1961
5
56 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 49
 
4 stjerner
| 5
 
3 stjerner
| 1
 
2 stjerner
| 1
 
1 stjerne
| 0
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

Alvi ® Slumber nest Organic Cotton Teddy 1961
Alvi ® Slumber nest Organic Cotton Teddy 1961
953 kr
939 kr