Alvi ® Madrassgård 70 x 140 cm
Alvi ® Madrassgård 70 x 140 cm
Pris
2784 kr
Fri frakt
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A298114

EAN: 4010395770231

Alvi ® Madrassgård 70 x 140 cm
Denne teksten er automatisk oversatt.
Alvi ® madrasser - grunnlaget for et sunt sovemiljø

Hvert Alvi ® -produkt er utviklet, designet og produsert med mye kjærlighet og omsorg - for å gi små jordboere best mulig start i livet. Når vi velger materialer og produserer produktene, tar Alvi ® ikke bare hensyn til høyeste kvalitet, men også til rettferdighet og bærekraft. Tross alt handler det om babyens helse og velvære.

Farm - Bomull laget i Afrika - beskyttelse av mennesker og natur.

produktdetaljer:
 • Dimensjoner: bredde x lengde x høyde 70 x 140 x 10 cm
 • Kjerne: høy sovekomfort gjennom perfekt ventilasjon
 • Babyside: Avstandsstoff sikrer optimal temperaturprofil
 • Juniorside: høykvalitets tiger ALVI komfortskum (kaldt skum)
 • Meget god klimaregulering gjennom avstandsstoffer og vertikale luftkanaler
 • Alt- runde, trinnbestandige kanter
 • Referanse: Bomull laget i Afrika
 • Climate- Control-System - rundt luftgjennomtrengelig stoff
 • Separabelt deksel, lett å fjern med glidelås allround
 • Passer for allergikere
Pleieinstruksjoner:
 • Trekk kan vaskes opp til 60 ° grader
 • Egnet for tørketromler
Materiellforklaring:
Bomull laget i Afrika - Ved å kjøpe dette produktet u støtter arbeidet med Cotton made in Africa-initiativet og bidrar til å forbedre levekårene til afrikanske bomullsbønder og beskytte naturen. Finn ut mer på www. bomull madeinafrica.org
Et initiativ fra AID BY TRADE FOUNDATION

Sponset

product_detail_ad

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet. Du har også mulighet for hjemlevering. Da leverer Postnord direkte til oppgitt adresse.

Merke

Alvi

Alvi

Merket Alvi er et av de ledende babysøvnproduktene på markedet i Europa, siden oppstart i 1960, fremstilt av den utdannede tapetserer, taumaker og pioner Alfred Viehhofer. Takket være Alfred, og hans familie; Sønn Klaus V. Klaus' kone Stephanie som hver har bidratt til å utvikle de forskjellige stadier i Alvis' utvikling over flere tiår. Sistnevnte, som i sammarbeid med jordmødre, mødre og leger utviklet soveposer som bekledning til babyer, dette for å minske co2 gjenpust som ofte var tilfelle ved bruk av ordinære dyner for spebarn. Babyer som ikke har utviklet motorikk for å fjerne eller regulere varme & luft i ansikt under søvn trenger ekstra beskyttelse og ivaretaging.

På grunn av Alfred, hans beste intensjon er det en brøkdel barn som har ubehagelig søvn iløpet av sine første leveår pga underlag eller bekledning.

Madrass

Det tilbys sunne og trygge måter for babyer å sove på, noe som gjør det til et ideelt valg for alle foreldre.Alvis banebrytende design, komfortable madrasser med mange gode tanker, implementert i deres produkter som den dag idag fremdeles bidrar til deres suksess! Siden lanseringen av de første madrasser har selskapet blitt kjent over hele verden som et av de beste babysøvnproduktene som er tilgjengelige i dag, med utvidelser av deres sortiment som soveposer for vinter såfremt som sommer. Deres "kalde" madrasser som bidrar til god avkjøling av brukeren fra fødsel og lenger ut i levestadiet. Høy elastisitet av de stoffer som er brukt, tilfører god ergonomisk stabilitet under søvn, perforeringer med vertikale og horisontale luftsluser som garanterer maks luft-sirkulasjon. Egnet for allergikere, 100% naturlige stoffer, uten kjemiske avgasser som letent vil skade miljøet og barnet over mange år og vaskbart i maskin.

Alvi Sovepose

Alvi Sovepose er et produkt designet spesielt for å gi spedbarn det beste sovemiljøet.Laget i sammarbeid med medisinske eksperter og jordmødre, gir denne soveposen beskyttelse mot gjenpust av Co2 og er med på å regulere kontroll av temperatur og tildekking av barnet. Soveposene til Alvi er utvikler etter bruksområdet: årstid, alder og størrelse. Årstiden som soveposen er designet for er viktig for forelder å vite om i Nordisk klima, med vitenskap i ryggen sørger Alvi for å holde varmen eller kjøle ned barnet under søvn, derav TOG-Verdi på våre soveposer. Deres soveposer er laget av ekstremt slitesterke tekstiler, med økologisk bomull som base. Dette kombinerer komfort og miljøvennlighet for baby som skal bruke det, et særegen form som gir frihet til bevegelse samtidig som det skaper rom for bytte av bleie ved behov. I mer enn 60 år har selskapet forpliktet seg til inovativ og revolusjonerende oppfinnsomhet for å gi barn best mulig sovemijø, hånd i hånd med deres andre komponenter som; sovemadrasser, sengetøy, stellematter og utendørskollektivet deres.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: Alvi ® Madrassgård 70 x 140 cm
5
14 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 13
 
4 stjerner
| 1
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

Alvi ® Madrassgård 70 x 140 cm
Alvi ® Madrassgård 70 x 140 cm
2784 kr