10% personalrabatt ❕
10% personalrabatt ❕
10% rabattkode:
10RBTT3841
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Hent rabattkode
Alvi® Gauze sovepose uni rosa
Alvi® Gauze sovepose uni rosa
Variant:
 • Alvi ® Gauze sovepose stjerner grå
 • Alvi® Gauze sovepose uni rosa
 • Alvi® Gauze sovepose uni turkis
 • Alvi® Gauze sovepose uni blå
 • +3

Pris
301 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A300693

Alvi® Gauze sovepose uni rosa
Denne teksten er automatisk oversatt.
"Den myke muselin-soveposen fra Alvi® er en lett sovepose for våren og sommeren! Takket være det pustende materialet er det også ideelt ved romtemperaturer på 21 ° C og oppover. Hakebeskyttelsen på glidelåsen beskytter mot skader. Den skjulte glidelåsen gjør det også enkelt å ta av og på.

Produktdetaljer:
 • Vår / sommer sovepose
 • Myk pustende materiale
 • Ideell for romtemperatur fra 21 ° C
 • Skjult glidelås med ekstra hakebeskyttelse
 • Öko-Tex Standard 100
 • TOG verdi: 0,5
Materiale og pleieinstruksjoner:
  Materiale: 100% bomull
 • Utenfor: Bomullsgasbind
 • Innvendig: Bomullsfôr
 • Vaskbar opptil 60 ° C
 • Egnet for tørketrommel
Hvilken størrelse er riktig?
Kroppslengde - hodelengde + 10 cm.
Hvis den lille kjære er mellom to størrelser, så er regelen alltid: vokse ut, ikke vokse inn. I dette tilfellet er det bedre å velge den lille størrelsen, som utringningen ellers vær for stor.

Hva har babyen på seg under soveposen?
Med TOG-verdier til det optimale soveklimaet.
Den rette temperaturen i babyens barneseng er ikke bare importa nt, men reiser også spørsmål blant foreldre om riktig klær: Er soveposen nok, eller trenger den nåværende romtemperaturen ekstra søvnklær?
Denne TOG-verditabellen gir klarhet. TOG-verdien kan brukes til å bestemme termisk motstand av tekstiler. Generelt, jo høyere TOG-verdien er, desto varmere holder soveposen. Med denne oversikten vet foreldrene nøyaktig hvilke kombinasjoner av Alvi® sovepose og klær som gir babyen et optimalt soveklima - for en trygg og avslappende søvn til babyen.

"

Sponset

product_detail_ad

Tilbehør

Pris
218 kr
Pris
242 kr
Pris
236 kr

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet. Du har også mulighet for hjemlevering. Da leverer Postnord direkte til oppgitt adresse.

Merke

Alvi

Alvi

Merket Alvi er et av de ledende babysøvnproduktene på markedet i Europa, siden oppstart i 1960, fremstilt av den utdannede tapetserer, taumaker og pioner Alfred Viehhofer. Takket være Alfred, og hans familie; Sønn Klaus V. Klaus' kone Stephanie som hver har bidratt til å utvikle de forskjellige stadier i Alvis' utvikling over flere tiår. Sistnevnte, som i sammarbeid med jordmødre, mødre og leger utviklet soveposer som bekledning til babyer, dette for å minske co2 gjenpust som ofte var tilfelle ved bruk av ordinære dyner for spebarn. Babyer som ikke har utviklet motorikk for å fjerne eller regulere varme & luft i ansikt under søvn trenger ekstra beskyttelse og ivaretaging.

På grunn av Alfred, hans beste intensjon er det en brøkdel barn som har ubehagelig søvn iløpet av sine første leveår pga underlag eller bekledning.

Madrass

Det tilbys sunne og trygge måter for babyer å sove på, noe som gjør det til et ideelt valg for alle foreldre.Alvis banebrytende design, komfortable madrasser med mange gode tanker, implementert i deres produkter som den dag idag fremdeles bidrar til deres suksess! Siden lanseringen av de første madrasser har selskapet blitt kjent over hele verden som et av de beste babysøvnproduktene som er tilgjengelige i dag, med utvidelser av deres sortiment som soveposer for vinter såfremt som sommer. Deres "kalde" madrasser som bidrar til god avkjøling av brukeren fra fødsel og lenger ut i levestadiet. Høy elastisitet av de stoffer som er brukt, tilfører god ergonomisk stabilitet under søvn, perforeringer med vertikale og horisontale luftsluser som garanterer maks luft-sirkulasjon. Egnet for allergikere, 100% naturlige stoffer, uten kjemiske avgasser som letent vil skade miljøet og barnet over mange år og vaskbart i maskin.

Alvi Sovepose

Alvi Sovepose er et produkt designet spesielt for å gi spedbarn det beste sovemiljøet.Laget i sammarbeid med medisinske eksperter og jordmødre, gir denne soveposen beskyttelse mot gjenpust av Co2 og er med på å regulere kontroll av temperatur og tildekking av barnet. Soveposene til Alvi er utvikler etter bruksområdet: årstid, alder og størrelse. Årstiden som soveposen er designet for er viktig for forelder å vite om i Nordisk klima, med vitenskap i ryggen sørger Alvi for å holde varmen eller kjøle ned barnet under søvn, derav TOG-Verdi på våre soveposer. Deres soveposer er laget av ekstremt slitesterke tekstiler, med økologisk bomull som base. Dette kombinerer komfort og miljøvennlighet for baby som skal bruke det, et særegen form som gir frihet til bevegelse samtidig som det skaper rom for bytte av bleie ved behov. I mer enn 60 år har selskapet forpliktet seg til inovativ og revolusjonerende oppfinnsomhet for å gi barn best mulig sovemijø, hånd i hånd med deres andre komponenter som; sovemadrasser, sengetøy, stellematter og utendørskollektivet deres.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: Alvi® Gauze sovepose uni rosa
4.5
669 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 538
 
4 stjerner
| 82
 
3 stjerner
| 37
 
2 stjerner
| 7
 
1 stjerne
| 5
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

Alvi® Gauze sovepose uni rosa
Alvi® Gauze sovepose uni rosa
301 kr