Opptil 700kr EKSTRA rabatt!
Opptil 700kr EKSTRA rabatt!
Kun i dag til
Vårstart 🌼
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Velg rabattkode
Alvi® Ballsovepose Molton - Organisk bomull - Rose Garden
Bærekraftig -11%
Alvi® Ballsovepose Molton - Organisk bomull - Rose Garden

Alvi® Ballsovepose Molton - Organisk bomull - Rose Garden


Variant:
 • Alvi® Ballsovepose Molton - Organisk bomull - Rose Garden
 • Alvi ® Ball sovepose Molton Curly Dots
 • Alvi ® Ball sovepose Molton Drifting Leaves
 • Alvi ® Ball sovepose Molton Koalas World
 • +3

257 kr
Pris
228 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Du sparer
29 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A300615

Alvi® Ballsovepose Molton - Organisk bomull - Rose Garden
Denne teksten er automatisk oversatt.
"Den hudvennlige Molton ball-soveposen fra Alvi® er spesielt lett og ikke polstret. Den ekstra lange glidelåsen gjør det enkelt å ta av og på, samt å bytte bleier. Med hakebeskyttelse og silkemyk som sateng.

Produktdetaljer:
 • Sommersovepose
 • Lett, ikke polstret
 • Mye bevegelsesfrihet på grunn av spesiell pæreform
 • Komfortabel inn- og utgang gjennom ekstra lang glidelås
 • Komfortabel bakdel uten forstyrrende søm - for fredelig søvn
 • Polstret klaff i enden av glidelåsen beskytter mot skader
 • Ren bomull, så myk som sateng
 • Oeko-Tex Standard 100
 • TOG-verdi: 0,5
Materiell og pleieinstruksjoner:
 • Ytre materiale: 100% organisk bomull
 • Innermateriale: kosete molton, spesielt hudvennlig
 • Vaskbar ved 60 ° C
 • Egnet for tørketrommel, termisk redusert
Hvilken størrelse er riktig?
Kropp lengde - hodelengde + 10 cm.
Hvis den lille kjære er mellom to størrelser, gjelder alltid følgende: Vokse ut, ikke våkne inn. I dette tilfellet er det bedre å velge den lille størrelsen, som Halsen kan ellers være for stor.

Hva bruker babyen under soveposen?
Med TOG-verdier til det optimale soveklimaet.
Riktig temperatur i babysengen er ikke bare viktig, men reiser også spørsmål blant foreldrene om riktig klær: Er soveposen nok, eller trenger den nåværende romtemperaturen ekstra nattøy?
Denne TOG-verditabellen gir klarhet. TOG-verdien brukes til å bestemme termisk motstand av tekstiler. Generelt sett, jo høyere TOG-verdien er, desto varmere holder soveposen. Med denne oversikten vet foreldrene nøyaktig hvilke kombinasjoner av Alvi® sovepose og klær som gir babyen et optimalt soveklima - for en trygg og avslappende søvn til babyen.

"

Sponset

product_detail_ad

Tilbehør

Pris
182 kr
Pris
205 kr

Bærekraft

Økologisk bomull

Økologisk bomull kommer fra kontrollert økologisk dyrking. Dette forbyr bruk av kjemiske sprøytemidler og kunstgjødsel samt bruk av genmodifiserte frø. På den ene siden beskytter dette jorda og grunnvannet mot forurensning og bruker på den andre siden mindre vann enn konvensjonelt produsert bomull fordi jorda har bedre muligheter til å lagre vann. En skiftende beplantning sikrer også en sunnere og derfor mer robust jord. Forseglingene som identifiserer produkter laget av økologisk bomull inkluderer Global Organic Textile Standard (GOTS), Organic Content Standard og Better Cotten Initiative (BCI). I tillegg til å merke økologisk bomull, garanterer GOTS og BCI også samsvar med sosiale standarder i forsyningskjeden.innerhalb der Lieferkette.

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet. Du har også mulighet for hjemlevering. Da leverer Postnord direkte til oppgitt adresse.

Merke

Alvi

Alvi

Merket Alvi er et av de ledende babysøvnproduktene på markedet i Europa, siden oppstart i 1960, fremstilt av den utdannede tapetserer, taumaker og pioner Alfred Viehhofer. Takket være Alfred, og hans familie; Sønn Klaus V. Klaus' kone Stephanie som hver har bidratt til å utvikle de forskjellige stadier i Alvis' utvikling over flere tiår. Sistnevnte, som i sammarbeid med jordmødre, mødre og leger utviklet soveposer som bekledning til babyer, dette for å minske co2 gjenpust som ofte var tilfelle ved bruk av ordinære dyner for spebarn. Babyer som ikke har utviklet motorikk for å fjerne eller regulere varme & luft i ansikt under søvn trenger ekstra beskyttelse og ivaretaging.

På grunn av Alfred, hans beste intensjon er det en brøkdel barn som har ubehagelig søvn iløpet av sine første leveår pga underlag eller bekledning.

Madrass

Det tilbys sunne og trygge måter for babyer å sove på, noe som gjør det til et ideelt valg for alle foreldre.Alvis banebrytende design, komfortable madrasser med mange gode tanker, implementert i deres produkter som den dag idag fremdeles bidrar til deres suksess! Siden lanseringen av de første madrasser har selskapet blitt kjent over hele verden som et av de beste babysøvnproduktene som er tilgjengelige i dag, med utvidelser av deres sortiment som soveposer for vinter såfremt som sommer. Deres "kalde" madrasser som bidrar til god avkjøling av brukeren fra fødsel og lenger ut i levestadiet. Høy elastisitet av de stoffer som er brukt, tilfører god ergonomisk stabilitet under søvn, perforeringer med vertikale og horisontale luftsluser som garanterer maks luft-sirkulasjon. Egnet for allergikere, 100% naturlige stoffer, uten kjemiske avgasser som letent vil skade miljøet og barnet over mange år og vaskbart i maskin.

Alvi Sovepose

Alvi Sovepose er et produkt designet spesielt for å gi spedbarn det beste sovemiljøet.Laget i sammarbeid med medisinske eksperter og jordmødre, gir denne soveposen beskyttelse mot gjenpust av Co2 og er med på å regulere kontroll av temperatur og tildekking av barnet. Soveposene til Alvi er utvikler etter bruksområdet: årstid, alder og størrelse. Årstiden som soveposen er designet for er viktig for forelder å vite om i Nordisk klima, med vitenskap i ryggen sørger Alvi for å holde varmen eller kjøle ned barnet under søvn, derav TOG-Verdi på våre soveposer. Deres soveposer er laget av ekstremt slitesterke tekstiler, med økologisk bomull som base. Dette kombinerer komfort og miljøvennlighet for baby som skal bruke det, et særegen form som gir frihet til bevegelse samtidig som det skaper rom for bytte av bleie ved behov. I mer enn 60 år har selskapet forpliktet seg til inovativ og revolusjonerende oppfinnsomhet for å gi barn best mulig sovemijø, hånd i hånd med deres andre komponenter som; sovemadrasser, sengetøy, stellematter og utendørskollektivet deres.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: Alvi® Ballsovepose Molton - Organisk bomull - Rose Garden
4.5
79 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 56
 
4 stjerner
| 11
 
3 stjerner
| 6
 
2 stjerner
| 1
 
1 stjerne
| 5
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

Alvi® Ballsovepose Molton - Organisk bomull - Rose Garden
Alvi® Ballsovepose Molton - Organisk bomull - Rose Garden
257 kr
228 kr