Alvi ® Baby-Mäxchen® Ytre sekk Spesial stoff Quilt turkis
-39%
Alvi ® Baby-Mäxchen® Ytre sekk Spesial stoff Quilt turkis

Alvi ® Baby-Mäxchen® Ytre sekk Spesial stoff Quilt turkis


Variant:
 • Alvi ® Baby-Mäxchen® Ytre sekk Spesial stoff quilt aqua
 • Alvi ® Baby-Mäxchen® Ytre sekk Spesial stoff Quilt natur
 • Alvi ® Baby-Mäxchen® Ytre sekk Spesial stoff Quilt rosé
 • Alvi ® Baby-Mäxchen® Ytre sekk Spesial stoff Quilt turkis

547 kr
Pris
334 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Du sparer
213 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A323469

Alvi ® Baby-Mäxchen® Ytre sekk Spesial stoff Quilt turkis
Denne teksten er automatisk oversatt.
"Alvi Baby-Mäxchen & reg er den optimale forutsetningen for trygg og sunn babysøvn. Den ble utviklet i mange års samarbeid med jordmødre, leger og sykepleiere og testet på klinikker. Den pæreformede ytre sekken, som vokser med babyen, er laget av mykt bomullsblandet stoff i vanlig Alvi & reg-kvalitet og har et overbevisende quiltet diamantutseende.

Produktdetaljer:
 • Høy kvalitet med svært lang levetid og langt funksjonsvedlikehold
 • Fire knapper for mer sikkerhet, den ytre sekken vokser over to størrelser med barnet
 • Ekstra pil under armen for mer stabilitet og holdbarhet
 • Sikkerhetsglidelås med stopper, slik at babyen ikke kan løsne mens den sover
 • Åpning av kabelutløp for babyer som overvåkes
 • Optimal varmeregulering på grunn av hudvennlig bomullsjersey
 • Mye bevegelsesfrihet på grunn av den spesielle pæreformen
 • Allsidig glidelås-gjør det lettere å sveve om natten, beskytter delikat babyhud
 • Ideell følgesvenn det første og et halvt året
 • Oeko-Tex Standard 100
 • Bomullsjersey
 • TOG -verdi: 3,0
Materiale- og stellinstruksjoner:
 • Materiale: 80% bomull, 20% polyester
 • Fyll: 100% polyester
 • Skånsom vask 40 ° C
 • Tørketrommel, termisk redusert
Hvilken størrelse i er den rette?
Hvis din lille kjære er mellom 2 størrelser, gjelder alltid følgende: Voks ut, ikke våkne inn. I dette tilfellet er det bedre å velge den lille størrelsen, som halsen kan ellers være for stor.

Hva har babyen på seg under soveposen?
Med TOG -verdier til det optimale soveklimaet.
Riktig temperatur hos babyen barneseng er ikke bare viktig, men reiser også spørsmål blant foreldre om riktige klær: Er soveposen nok eller gjør gjeldende romtemperatur nødvendig med ekstra nattøy?
Denne TOG -verditabellen gir klarhet. TOG -verdien kan brukes til å bestemme tekstilers termiske motstand. Generelt, jo høyere TOG -verdien, desto varmere holder soveposen. Med denne oversikten vet foreldre nøyaktig hvilke kombinasjoner av Alvi ® sovepose og klær som gir babyen et optimalt soveklima - for en trygg og avslappet babysøvn.

"

Sponset

product_detail_ad

Tilbehør

Pris
218 kr
Pris
242 kr
Pris
242 kr
Pris
242 kr
Pris
242 kr
Pris
242 kr
Pris
270 kr

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet. Du har også mulighet for hjemlevering. Da leverer Postnord direkte til oppgitt adresse.

Merke

Alvi

Alvi

Merket Alvi er et av de ledende babysøvnproduktene på markedet i Europa, siden oppstart i 1960, fremstilt av den utdannede tapetserer, taumaker og pioner Alfred Viehhofer. Takket være Alfred, og hans familie; Sønn Klaus V. Klaus' kone Stephanie som hver har bidratt til å utvikle de forskjellige stadier i Alvis' utvikling over flere tiår. Sistnevnte, som i sammarbeid med jordmødre, mødre og leger utviklet soveposer som bekledning til babyer, dette for å minske co2 gjenpust som ofte var tilfelle ved bruk av ordinære dyner for spebarn. Babyer som ikke har utviklet motorikk for å fjerne eller regulere varme & luft i ansikt under søvn trenger ekstra beskyttelse og ivaretaging.

På grunn av Alfred, hans beste intensjon er det en brøkdel barn som har ubehagelig søvn iløpet av sine første leveår pga underlag eller bekledning.

Madrass

Det tilbys sunne og trygge måter for babyer å sove på, noe som gjør det til et ideelt valg for alle foreldre.Alvis banebrytende design, komfortable madrasser med mange gode tanker, implementert i deres produkter som den dag idag fremdeles bidrar til deres suksess! Siden lanseringen av de første madrasser har selskapet blitt kjent over hele verden som et av de beste babysøvnproduktene som er tilgjengelige i dag, med utvidelser av deres sortiment som soveposer for vinter såfremt som sommer. Deres "kalde" madrasser som bidrar til god avkjøling av brukeren fra fødsel og lenger ut i levestadiet. Høy elastisitet av de stoffer som er brukt, tilfører god ergonomisk stabilitet under søvn, perforeringer med vertikale og horisontale luftsluser som garanterer maks luft-sirkulasjon. Egnet for allergikere, 100% naturlige stoffer, uten kjemiske avgasser som letent vil skade miljøet og barnet over mange år og vaskbart i maskin.

Alvi Sovepose

Alvi Sovepose er et produkt designet spesielt for å gi spedbarn det beste sovemiljøet.Laget i sammarbeid med medisinske eksperter og jordmødre, gir denne soveposen beskyttelse mot gjenpust av Co2 og er med på å regulere kontroll av temperatur og tildekking av barnet. Soveposene til Alvi er utvikler etter bruksområdet: årstid, alder og størrelse. Årstiden som soveposen er designet for er viktig for forelder å vite om i Nordisk klima, med vitenskap i ryggen sørger Alvi for å holde varmen eller kjøle ned barnet under søvn, derav TOG-Verdi på våre soveposer. Deres soveposer er laget av ekstremt slitesterke tekstiler, med økologisk bomull som base. Dette kombinerer komfort og miljøvennlighet for baby som skal bruke det, et særegen form som gir frihet til bevegelse samtidig som det skaper rom for bytte av bleie ved behov. I mer enn 60 år har selskapet forpliktet seg til inovativ og revolusjonerende oppfinnsomhet for å gi barn best mulig sovemijø, hånd i hånd med deres andre komponenter som; sovemadrasser, sengetøy, stellematter og utendørskollektivet deres.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: Alvi ® Baby-Mäxchen® Ytre sekk Spesial stoff Quilt turkis
5
53 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 45
 
4 stjerner
| 6
 
3 stjerner
| 2
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

Alvi ® Baby-Mäxchen® Ytre sekk Spesial stoff Quilt turkis
Alvi ® Baby-Mäxchen® Ytre sekk Spesial stoff Quilt turkis
547 kr
334 kr