Alvi® Baby Axes® 3-delt utgave TENCEL® Bunny
-31%
Alvi® Baby Axes® 3-delt utgave TENCEL® Bunny
Variant:
 • Alvi Baby-Mäxchen® sovepose 3 deler. - Tencel Edition - Stars sølv
 • Alvi® Baby Axes® 3-delt utgave TENCEL® Bunny

1306 kr
Pris
896 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Du sparer
410 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A300371

Alvi® Baby Axes® 3-delt utgave TENCEL® Bunny
Denne teksten er automatisk oversatt.
"Den originale Alvi Baby-Mäxchen® er den optimale forutsetningen for trygg og sunn babysøvn. Den ble utviklet i mange års samarbeid med jordmødre, leger og pleiepersonell og testet i klinikker.

Utgave TENCEL® - fuktregulerende naturlig fiber for maksimal sovekomfort
TENCEL® består av ren vegetabilsk cellulose som er hentet fra rent tre i henhold til en miljøvennlig prosess. Det spesielle med TENCEL® er fiberen som består av milliarder små, hårlignende mikrofibre. Disse er hydrofile (vannelskende) og kan derfor absorbere mye fuktighet og raskt transportere den bort - for et perfekt regulert soveklima. TENCEL® er også pustende, myk og myk og spesielt hudvennlig.

Baby Axes® TENCEL® 3-delt bestående av:
 • Pære- formet ytterpose som vokser med bæreren med en omkretsglidelås, kosete TENCEL®-trøye
 • Stor innerpose TENCEL®-trøye med ermer, innpakningsteknikk
 • Liten innerpose TENCEL®-trøye med ermer, innpakningsteknikk
produktdetaljer:
 • Tredelt sovesystem - vokser over to størrelser Hals og ermhull kan justeres via knappesystem
 • Mye boltringsfrihet på grunn av den spesielle pæreformen på den indre og ytre sekken
 • Omkrets glidelås - forenkler bleieskift om natten
 • Komfortabel bakdel uten forstyrrende sømmer - for fredelig søvn
 • Forsterket søm i ermet området
 • Også ideell for barn under oppsyn: ytterveske og innerpose med kabelutløp
 • Ideell følgesvenn for den første halvannen år
 • Robust og holdbar
 • Oeko-Tex Standard 100
materiale:
 • ytterveske: 67% Lyocell, 33% bomull
 • Fyll: 100% polyester
 • innerpose: 67% Lyocell, 33% bomull
pleieinstruksjoner:
 • Vaskbar opptil 60 ° C
 • Egnet for tørketromler, termisk redusert
En av de viktigste egenskapene til TENCEL®-fiberen er den unike nanofibrilstrukturen som er ansvarlig for den utmerkede fuktighetsstyringen. I husholdningsvask kan noen av de fine nanofibrillene dele seg og dermed føre til lett dannelse av knuter. Denne nodulariteten er en typisk kvalitetsfunksjon og ikke en mangel.

Hvilken størrelse er den rette?
Hvis den lille kjære er mellom to størrelser, er regelen alltid: vokse ut, ikke våkne inn. I dette tilfellet velger du den lille størrelsen, ellers kan halsen være for stor.

Leveringsomfang:
 • 1x ytterpose + 2x innerpose
 • Størrelse 50/56: 1 innerpose størrelse 50 + 1 innerpose størrelse 56
 • Størrelse 56/62: 1 innerpose størrelse 56 + 1 innerpose størrelse 62
 • Størrelse 68/74: 1 innerpose størrelse 68 + 1 innerpose størrelse 74
 • Størrelse 80/86: 1 innerpose størrelse 80 + 1 innerpose størrelse 86

Hva har babyen på seg under soveposen?
Med TOG-verdier for et optimalt soveklima.
Riktig temperatur i babysengen er ikke bare viktig , men reiser også spørsmål til foreldrene om riktig klær: Er soveposen nok, eller trenger den nåværende romtemperaturen ekstra soveklær?
Denne TOG-verdien tabl e gir klarhet. TOG-verdien kan brukes til å bestemme termisk motstand av tekstiler. Generelt, jo høyere TOG-verdien er, jo varmere blir soveposen. Med denne oversikten vet foreldrene nøyaktig hvilke kombinasjoner av Alvi ® sovepose og plagg som gir babyen din et best mulig soveklima - for en trygg og avslappende søvn til babyen.

"

Sponset

product_detail_ad

Tilbehør

Pris
249 kr

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet. Du har også mulighet for hjemlevering. Da leverer Postnord direkte til oppgitt adresse.

Merke

Alvi

Alvi

Merket Alvi er et av de ledende babysøvnproduktene på markedet i Europa, siden oppstart i 1960, fremstilt av den utdannede tapetserer, taumaker og pioner Alfred Viehhofer. Takket være Alfred, og hans familie; Sønn Klaus V. Klaus' kone Stephanie som hver har bidratt til å utvikle de forskjellige stadier i Alvis' utvikling over flere tiår. Sistnevnte, som i sammarbeid med jordmødre, mødre og leger utviklet soveposer som bekledning til babyer, dette for å minske co2 gjenpust som ofte var tilfelle ved bruk av ordinære dyner for spebarn. Babyer som ikke har utviklet motorikk for å fjerne eller regulere varme & luft i ansikt under søvn trenger ekstra beskyttelse og ivaretaging.

På grunn av Alfred, hans beste intensjon er det en brøkdel barn som har ubehagelig søvn iløpet av sine første leveår pga underlag eller bekledning.

Madrass

Det tilbys sunne og trygge måter for babyer å sove på, noe som gjør det til et ideelt valg for alle foreldre.Alvis banebrytende design, komfortable madrasser med mange gode tanker, implementert i deres produkter som den dag idag fremdeles bidrar til deres suksess! Siden lanseringen av de første madrasser har selskapet blitt kjent over hele verden som et av de beste babysøvnproduktene som er tilgjengelige i dag, med utvidelser av deres sortiment som soveposer for vinter såfremt som sommer. Deres "kalde" madrasser som bidrar til god avkjøling av brukeren fra fødsel og lenger ut i levestadiet. Høy elastisitet av de stoffer som er brukt, tilfører god ergonomisk stabilitet under søvn, perforeringer med vertikale og horisontale luftsluser som garanterer maks luft-sirkulasjon. Egnet for allergikere, 100% naturlige stoffer, uten kjemiske avgasser som letent vil skade miljøet og barnet over mange år og vaskbart i maskin.

Alvi Sovepose

Alvi Sovepose er et produkt designet spesielt for å gi spedbarn det beste sovemiljøet.Laget i sammarbeid med medisinske eksperter og jordmødre, gir denne soveposen beskyttelse mot gjenpust av Co2 og er med på å regulere kontroll av temperatur og tildekking av barnet. Soveposene til Alvi er utvikler etter bruksområdet: årstid, alder og størrelse. Årstiden som soveposen er designet for er viktig for forelder å vite om i Nordisk klima, med vitenskap i ryggen sørger Alvi for å holde varmen eller kjøle ned barnet under søvn, derav TOG-Verdi på våre soveposer. Deres soveposer er laget av ekstremt slitesterke tekstiler, med økologisk bomull som base. Dette kombinerer komfort og miljøvennlighet for baby som skal bruke det, et særegen form som gir frihet til bevegelse samtidig som det skaper rom for bytte av bleie ved behov. I mer enn 60 år har selskapet forpliktet seg til inovativ og revolusjonerende oppfinnsomhet for å gi barn best mulig sovemijø, hånd i hånd med deres andre komponenter som; sovemadrasser, sengetøy, stellematter og utendørskollektivet deres.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: Alvi® Baby Axes® 3-delt utgave TENCEL® Bunny
5
63 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 57
 
4 stjerner
| 6
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

Alvi® Baby Axes® 3-delt utgave TENCEL® Bunny
Alvi® Baby Axes® 3-delt utgave TENCEL® Bunny
1306 kr
896 kr