15% i vår outlet: bilstoler 🚗
15% i vår outlet: bilstoler 🚗
15% rabattkode:
15OUTL8170
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Hent rabattkode
Alvi ® 4-Seasons Gauze sovepose Sky Way blå-grå
-31%
Alvi ® 4-Seasons Gauze sovepose Sky Way blå-grå
Variant:
 • Alvi ® 4-Seasons Gaze-sovepose Fox Hanske rosa
 • Alvi ® 4-Seasons Gaze-sovepose Poseidon mørkeblå
 • Alvi ® 4-Seasons Gauze sovepose Sky Way blå-grå

497 kr
Pris
343 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Du sparer
154 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A437137

Alvi ® 4-Seasons Gauze sovepose Sky Way blå-grå
Denne teksten er automatisk oversatt.
Produktdetaljer:
 • TOG-verdi: 2,0
 • Helårssovepose laget av bomullsgasbind
 • Med lett, innvendig fyll av bomullsfleece
 • Den løse vevstrukturen i gasbindet gir god luftsirkulasjon og pusteevne.
 • Ideell for varme værforhold
 • Absorberende og kan suge opp store mengder væske
 • Komfortabelt, slitesterkt materiale som ikke er tungt mot babyens hud
 • Ekstra lang, fargekoordinert glidelås med hakebeskyttelse
 • Lett og luftig sovepose med mye bevegelsesfrihet
Materiale og stell:
 • Yttermateriale: 100 % bomull (gasbind)
 • Fyll: 100 % polyester
 • Kan vaskes ved opptil 60 °C
 • Kan tørkes i tørketrommel

Hvilken størrelse er den riktige?
Hvis din lille kjære er mellom to størrelser, gjelder alltid følgende: Vokse ut, ikke våkne opp. I dette tilfellet er det bedre å velge den lille størrelsen, da utringningen ellers kan bli for stor.


Hva har babyen på seg under soveposen?
Med TOG-verdier til det optimale soveklimaet.
Riktig temperatur i babyens seng er ikke bare viktig, men reiser også spørsmål for foreldrene om riktig bekledning: Er soveposen nok, eller gjør den aktuelle romtemperaturen det nødvendig med ekstra nattøy?
Denne tabellen med TOG-verdier skaper klarhet. TOG-verdien brukes til å bestemme varmemotstanden til tekstiler. Generelt gjelder det at jo høyere TOG-verdien er, desto varmere holder soveposen deg. Med denne oversikten vet foreldre nøyaktig hvilke kombinasjoner av Alvi ® sovepose og plagg som gir babyen et optimalt soveklima - for en trygg og avslappende babysøvn.

Sponset

product_detail_ad

Tilbehør

Pris
218 kr
Pris
242 kr

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet. Du har også mulighet for hjemlevering. Da leverer Postnord direkte til oppgitt adresse.

Merke

Alvi

Alvi

Merket Alvi er et av de ledende babysøvnproduktene på markedet i Europa, siden oppstart i 1960, fremstilt av den utdannede tapetserer, taumaker og pioner Alfred Viehhofer. Takket være Alfred, og hans familie; Sønn Klaus V. Klaus' kone Stephanie som hver har bidratt til å utvikle de forskjellige stadier i Alvis' utvikling over flere tiår. Sistnevnte, som i sammarbeid med jordmødre, mødre og leger utviklet soveposer som bekledning til babyer, dette for å minske co2 gjenpust som ofte var tilfelle ved bruk av ordinære dyner for spebarn. Babyer som ikke har utviklet motorikk for å fjerne eller regulere varme & luft i ansikt under søvn trenger ekstra beskyttelse og ivaretaging.

På grunn av Alfred, hans beste intensjon er det en brøkdel barn som har ubehagelig søvn iløpet av sine første leveår pga underlag eller bekledning.

Madrass

Det tilbys sunne og trygge måter for babyer å sove på, noe som gjør det til et ideelt valg for alle foreldre.Alvis banebrytende design, komfortable madrasser med mange gode tanker, implementert i deres produkter som den dag idag fremdeles bidrar til deres suksess! Siden lanseringen av de første madrasser har selskapet blitt kjent over hele verden som et av de beste babysøvnproduktene som er tilgjengelige i dag, med utvidelser av deres sortiment som soveposer for vinter såfremt som sommer. Deres "kalde" madrasser som bidrar til god avkjøling av brukeren fra fødsel og lenger ut i levestadiet. Høy elastisitet av de stoffer som er brukt, tilfører god ergonomisk stabilitet under søvn, perforeringer med vertikale og horisontale luftsluser som garanterer maks luft-sirkulasjon. Egnet for allergikere, 100% naturlige stoffer, uten kjemiske avgasser som letent vil skade miljøet og barnet over mange år og vaskbart i maskin.

Alvi Sovepose

Alvi Sovepose er et produkt designet spesielt for å gi spedbarn det beste sovemiljøet.Laget i sammarbeid med medisinske eksperter og jordmødre, gir denne soveposen beskyttelse mot gjenpust av Co2 og er med på å regulere kontroll av temperatur og tildekking av barnet. Soveposene til Alvi er utvikler etter bruksområdet: årstid, alder og størrelse. Årstiden som soveposen er designet for er viktig for forelder å vite om i Nordisk klima, med vitenskap i ryggen sørger Alvi for å holde varmen eller kjøle ned barnet under søvn, derav TOG-Verdi på våre soveposer. Deres soveposer er laget av ekstremt slitesterke tekstiler, med økologisk bomull som base. Dette kombinerer komfort og miljøvennlighet for baby som skal bruke det, et særegen form som gir frihet til bevegelse samtidig som det skaper rom for bytte av bleie ved behov. I mer enn 60 år har selskapet forpliktet seg til inovativ og revolusjonerende oppfinnsomhet for å gi barn best mulig sovemijø, hånd i hånd med deres andre komponenter som; sovemadrasser, sengetøy, stellematter og utendørskollektivet deres.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: Alvi ® 4-Seasons Gauze sovepose Sky Way blå-grå
4.5
32 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 24
 
4 stjerner
| 5
 
3 stjerner
| 3
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

Alvi ® 4-Seasons Gauze sovepose Sky Way blå-grå
Alvi ® 4-Seasons Gauze sovepose Sky Way blå-grå
497 kr
343 kr