aden + anais™ essentials easy swaddle™ Pakkesekk med tre pakker jungel Str. 0-3mnd

aden + anais™ essentials easy swaddle™ Pakkesekk med tre pakker jungel Str. 0-3mnd


Variant:
  • aden + anais™ essentials easy swaddle™ Pakkesekk med 3 pakker eventyrblomst Str. 0-3mnd
  • aden + anais™ essentials easy swaddle™ Pakkesekk med 3 pakker dino-rama Str. 0-3mnd
  • aden + anais™ essentials easy swaddle™ Pakkesekk med tre pakker jungel Str. 0-3mnd

511 kr
Pris
490 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Du sparer
21 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A302888

EAN: 0842332149015

aden + anais™ essentials easy swaddle™ Pakkesekk med tre pakker jungel Str. 0-3mnd
Denne teksten er automatisk oversatt.
"Opplev en ukomplisert sengetid med den nye aden + anais ™ essential s easy swaddle ™ bleiepucker, noe som gjør pucken lettere. Det brede snittet på bunnen oppmuntrer til sunn hofteutvikling, mens den praktiske glidelåsen nederst sørger for at babyen holder seg rolig under endring og kan sove bedre etterpå. Disse 100% bomulls-puckuene er et must-have for nye og forventningsfulle foreldre og er veldig hjelpsomme når det gjelder å etablere en jevn søvnrutine i de viktigste månedene av babyens liv.

- Praktisk: Den myke, lydløse borrelåsen kan åpnes og lukkes sikkert uten å forstyrre babyens søvn og vokser sammen med babyen din.

- Komfortabel: Den stille glidelåsen på undersiden sørger for at babyen holder seg rolig mens du bytter. : Fremmer god søvn ved å skape en trygg og kosete følelse som mors mage og forhindrer at babyen din blir vekket av den naturlige Moro-klamrefleksen.

- Fremmer sunne hofter: Det brede kuttet av basen hjelper babyens hofter å holde seg i en naturlig bred stilling mens du sover og tillater fri bevegelse av hoftene, noe som er viktig for sunn hofteutvikling.

- Trygt: Gjør løse tepper i barnesengen unødvendige.

- Finnes i to størrelser: nyfødte 0-3 måneder (3-6 kg) og 4-6 måneder (6-8 kg)

- Alle materialer f rom aden + anais er produsert uten azofargestoffer.

- All emballasje fra aden + anais er resirkulerbar og oppfyller kravene i ""The Green Dot Initiative"".

produktdetaljer:
  • Dimensjoner: 52 x 23 cm
  • Materiale: 100% bomull
  • Størrelse: 0-3 måneder (3-6 kg)
  • TOG-verdi: 1,0 TOG
  • Vaskemaskin og tørketrommel
"

Sponset

product_detail_ad

Tilbehør

Pris
255 kr

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet. Du har også mulighet for hjemlevering. Da leverer Postnord direkte til oppgitt adresse.

Merke

aden+anais essential

aden + anais™ (ay-den + ah-nay)

Ble grunnlagt av en Australsk visjonær som visste at hun hadde oppskriften på pustende myke svøper til barn i ung alder. Som produsenten av den første svøpen cotton musselin i deres oppstartfase, men idag kjent som så mye mer enn deres første produkt. Aden + anais™-samlingen vår fokuserer på hverdagsbruk av de produkter som tilbys babyer. Alle produktene tilbys med kreativt håndmalte trykk som det er lagt kjærlig het i og et slitesterkt stoff som oppnår fult ut sitt potensielle, men står også opp mot ethvert kaos det er å ha barn. Svøpene følger babyen din med stil ved hver milepæl av barnets første leveår. Takket være stoff av høy kvalitet, funksjonell design og behagelig tekstur på stoffet, er deres produkter ikke bare praktiske- de er favoritter!

Musselinstoffet fra + anais™

aden + anais™ kombinerer moderne stil og design. Musselinstoff er et löst. fint rådig bomullsstoff som ikke bare puster godt, men det er også ganske lett i vekt og skånsom mot huden. Musselinstoffet er vidmasket og myk veving lar luften sirkulere, noe som reduserer risikoen for overoppheting. Stoffet er maskinvaskbart og meget slitesterk, noe som igjen betyr at etter mange maskinvask er stoffet fremdeles mykt og naturlig vennlig mot barnets hud.

Allsidighet

Den myke pustende musselin svøpen, beroliger og sørger for at barnet sovner fort og klarer å slappe av eller sovne om natten.Swaddelen eller svøpen er med på å imitere tettheten som barnet har opplevd i mange måneder i mors mage, denne imitasjonen gir nyfødte følelsen av trygghet, naturlig sett er dette en god måte å motvirker plutselige bevegelser som babyer pleier å ha i søvne, som igjen gjør at barnet våkner og ikke sover godt om natte, dette betyr også at dere som foreldre også sover dårlig.Svøpen kan i kombinasjon med bruk som er forklart over her benyttes som, tørkle over skulderen når barnet skal få opp luft etter å ha spist, tynn teppe for å dekke over barnet hvis behovet er der i barnevogn f.eks, eller som et dekke til provisorisk stellebord.

Soveposer

aden + anais™ tilbyr også soveposer til barn, disse soveposene er ermeløse med lav TOG verdi for varmere perioder av året, eller for barn som ikke liker å være for varm når de sover.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: aden + anais™ essentials easy swaddle™ Pakkesekk med tre pakker jungel Str. 0-3mnd
4.5
224 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 169
 
4 stjerner
| 39
 
3 stjerner
| 12
 
2 stjerner
| 3
 
1 stjerne
| 1
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

aden + anais™ essentials easy swaddle™ Pakkesekk med tre pakker jungel Str. 0-3mnd
aden + anais™ essentials easy swaddle™ Pakkesekk med tre pakker jungel Str. 0-3mnd
511 kr
490 kr