10% Personalrabatt ❕
10% Personalrabatt ❕
Kopier koden her:
10VIP5436
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Sikre din rabatt
aden + anais ™ essential s swaddle natural history 4-pack

aden + anais ™ essential s swaddle natural history 4-packPris
490 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A315444

EAN: 0842332152305

aden + anais ™ essential s swaddle natural history 4-pack
Denne teksten er automatisk oversatt.
Pustende og silkemyk, 100% bomullsmuslinpuckeslynge fra aden by aden + anais for babyens komfort og foreldrenes sjelefred. Swaddled babyer føler seg ofte spesielt trygge, da swaddling minner dem om den trygge og trøstende følelsen av å være i livmoren. Ved å pucke babyen din, forhindrer du også at babyen din våkner av spontane refleksbevegelser med armene, kalt Moro -refleksen - slik at du og babyen sover mye mer godt om natten.

Disse burp -klutene er ekstra store (112 x 112 cm), som ikke bare gjør burping lettere, det gjør dem også utrolig allsidige. Med burp -kluter fra aden by aden + anais gjør det mye lettere å legge babyen i seng. De er også allsidige - som en vogndeksel, en burpduk, en sykepleierduk, en lekematte eller en stellematte for å nevne noen - og vil legge barnet ditt i myk komfort som varer selv etter mange vasker .

Produktdetaljer:
  • Dimensjoner: 112 x 112 cm
  • Materiale: 100% bomullsmuslin
  • Vaskemaskin og tørketrommel safe

Sponset

product_detail_ad

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet. Du har også mulighet for hjemlevering. Da leverer Postnord direkte til oppgitt adresse.

Merke

aden+anais essential

aden + anais™ (ay-den + ah-nay)

Ble grunnlagt av en Australsk visjonær som visste at hun hadde oppskriften på pustende myke svøper til barn i ung alder. Som produsenten av den første svøpen cotton musselin i deres oppstartfase, men idag kjent som så mye mer enn deres første produkt. Aden + anais™-samlingen vår fokuserer på hverdagsbruk av de produkter som tilbys babyer. Alle produktene tilbys med kreativt håndmalte trykk som det er lagt kjærlig het i og et slitesterkt stoff som oppnår fult ut sitt potensielle, men står også opp mot ethvert kaos det er å ha barn. Svøpene følger babyen din med stil ved hver milepæl av barnets første leveår. Takket være stoff av høy kvalitet, funksjonell design og behagelig tekstur på stoffet, er deres produkter ikke bare praktiske- de er favoritter!

Musselinstoffet fra + anais™

aden + anais™ kombinerer moderne stil og design. Musselinstoff er et löst. fint rådig bomullsstoff som ikke bare puster godt, men det er også ganske lett i vekt og skånsom mot huden. Musselinstoffet er vidmasket og myk veving lar luften sirkulere, noe som reduserer risikoen for overoppheting. Stoffet er maskinvaskbart og meget slitesterk, noe som igjen betyr at etter mange maskinvask er stoffet fremdeles mykt og naturlig vennlig mot barnets hud.

Allsidighet

Den myke pustende musselin svøpen, beroliger og sørger for at barnet sovner fort og klarer å slappe av eller sovne om natten.Swaddelen eller svøpen er med på å imitere tettheten som barnet har opplevd i mange måneder i mors mage, denne imitasjonen gir nyfødte følelsen av trygghet, naturlig sett er dette en god måte å motvirker plutselige bevegelser som babyer pleier å ha i søvne, som igjen gjør at barnet våkner og ikke sover godt om natte, dette betyr også at dere som foreldre også sover dårlig.Svøpen kan i kombinasjon med bruk som er forklart over her benyttes som, tørkle over skulderen når barnet skal få opp luft etter å ha spist, tynn teppe for å dekke over barnet hvis behovet er der i barnevogn f.eks, eller som et dekke til provisorisk stellebord.

Soveposer

aden + anais™ tilbyr også soveposer til barn, disse soveposene er ermeløse med lav TOG verdi for varmere perioder av året, eller for barn som ikke liker å være for varm når de sover.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: aden + anais ™ essential s swaddle natural history 4-pack
5
161 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 137
 
4 stjerner
| 20
 
3 stjerner
| 4
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

aden + anais ™ essential s swaddle natural history 4-pack
aden + anais ™ essential s swaddle natural history 4-pack
490 kr