ABC DESIGN Tulip Fot- og vognpose Diamond Special Edition asphalt

ABC DESIGN Tulip Fot- og vognpose Diamond Special Edition asphalt


Variant:
 • ABC DESIGN Tulip Fot- og vognpose Diamond Special Edition asphalt
 • ABC DESIGN Footmuff Tulip Nature Fashion Edition Collection 2022
 • ABC DESIGN Footmuff Tulip Black Collection 2022
 • ABC DESIGN Footmuff Tulip Bubble Diamond Edition Collection 2022

Pris
773 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A281519

EAN: 4045875143571

ABC DESIGN Tulip Fot- og vognpose Diamond Special Edition asphalt
Barnet må også være med på tur, selv når det er mange minusgrader ute. Noen ganger kan det tryggeste og beste alternativet være en fotpose.

Denne Vogn-og fotposen fra ABC Design holder babyen din god og varm i bilen på kalde dager. Den er spesielt utviklet for bruk i bilstol. Selvsagt kan du også bruke den i en liggedel. Tilpasset feste med selesystemer i bil. Da er den ikke bare god og varm, men trygg også. Hetten kan justeres for å beskytte best mulig mot kulden. Fotenden kan åpnes separat. Barnet har en sikker og god tur, selv på vinteren, når det ligger i denne fotposen fra ABC-Design.

Produktdetaljer:
 • Passer til babybilstolen Tulip
 • Kan også brukes som innlegg i liggedel
 • Nydelig myk komfort
 • Glidelås midt på posen
 • Fotenden kan åpnes separat.
 • Vaskeanvisning: Håndvask / Vaskes i kaldt vann.
 • Indre materiale: 100 % Bomull
 • Ytre materiale: 100% polyester

Sponset

product_detail_ad

Tilbehør

Pris
362 kr

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet. Du har også mulighet for hjemlevering. Da leverer Postnord direkte til oppgitt adresse.

Merke

ABC Design

ABC DESIGN - Urban design møter funksjonalitet

I mer enn 25 år har ABC DESIGN utviklet og produsert barnevogns modeller av høy kvalitet, som gjør hverdagen enklere for familier i bytrafikken eller følger dem på deres første turer i naturen. Spesielt manøvrerbare, med mye funksjonelt ekstrautstyr og moderne design - ABC DESIGN-modellene er populære blant trendsettere. De enkelte barnevognene er like individuelle som behovene til familiene som leter etter en praktisk og stilig modell. Den tyske familiebedriften spesialiserer seg på barnevogner av høy kvalitet og riktig tilbehør.

I tillegg tilbyr ABC DESIGN bilseter og diverse tilbehør som parasoller, bleievesker, fotposer og buggybrett. Bedriften ble grunnlagt i Baden-Württemberg i 1989. Hjørnesteinen i selskapets suksess var det rimelige forholdet mellom pris og ytelse innen barneartikler. Oppdag kjørekomfort for babyen din med barnevogner, vogner og søsken fra ABC DESIGN.

ABC barnevogn - trygg og egnet til daglig bruk

Bedriften er bevisst sitt ansvar for å utruste foreldre og barn trygt og komfortabelt i de første leveårene. Derfor blir alle ABC DESIGN barnevogner kontrollert av testinstitutter som TÜV. Mekanisk sikkerhet og samsvar med EUs kjemikalieforordning kontrolleres. Spesiell oppmerksomhet rettes også mot UV-beskyttelse av stoffene som brukes. ABC DESIGN gjennomgår også den strenge Australian Standard-kontrollprosedyren, hvis eksistens også er en garanti for høy UV-beskyttelse. Til slutt blir prototypene til de nye ABC DESIGN barnevognene tatt med til den interne testbanen. Dette er et kurs hvor de ulike overflatene og utholdenhetstestene er installert som en barnevogn må overvinne i hverdagen. En ny ABC DESIGN barnevogn er kun klar for markedslansering dersom denne testen også er bestått. Fordi sikkerhet alltid går foran design hos dette selskapet. Disse sikkerhetsstandardene er garantert av de tilsvarende testetikettene på ABC DESIGN barnevogner og babytilbehør.

ABC DESIGN - barnevogner etter dine behov!

I tillegg til vanlige barnevogner har ABC DESIGN også søsken og tvillingvogner. Barna dine kan sitte komfortabelt bak hverandre. Det finnes en passende modell for alle familier. Mange produkter har allerede mottatt priser for sine funksjonelle og praktiske løsninger. For eksempel vant søskenvognen ABC DESIGN Zoom en rekke priser. Med hver nye kolleksjon er det også en "Limited Edition" som imponerer med sine spesielt moderne farger og mønstre. Oppdag også barnevognene og barnevognsettene. Barnevognsettene tilpasser seg perfekt til deg og babyen din.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: ABC DESIGN Tulip Fot- og vognpose Diamond Special Edition asphalt
4.5
34 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 29
 
4 stjerner
| 3
 
3 stjerner
| 1
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 1
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

ABC DESIGN Tulip Fot- og vognpose Diamond Special Edition asphalt
ABC DESIGN Tulip Fot- og vognpose Diamond Special Edition asphalt
773 kr