Lek og moro på barnerommet 🙌
Lek og moro på barnerommet 🙌
10% rabattkode:
BRLK8596
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Hent rabattkode
ABC DESIGN Stelleveske Urban Herb Diamond Edition Collection 2022

ABC DESIGN Stelleveske Urban Herb Diamond Edition Collection 2022


Variant:
 • ABC DESIGN Stelleveske Urban Diamond Special Edition asphalt 2020
 • ABC DESIGN Stelleveske Urban Nature Fashion Edition Collection 2021
 • ABC DESIGN Stelleveske Urban Herb Diamond Edition Collection 2022
 • ABC DESIGN Stelleveske Urban Ink Collection 2023
 • +8

Pris
1339 kr
Fri frakt
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A328933

EAN: 4045875055829

ABC DESIGN Stelleveske Urban Herb Diamond Edition Collection 2022
Denne teksten er automatisk oversatt.
Med den trendy bleievesken Urban modern e har foreldre alltid med seg alt som er viktig for barnet sitt.

Stilig. Stilig. Eksklusiv. En ny definisjon av estetikk. Materialer av høy kvalitet, uttrykksfull design og elegant design møter tidsånden imponerende. Diamond-utgaven står for ren eleganse og høy designstandard ned til minste detalj.

Din nye ABC Design bleieveske kommer med alt du trenger helt fra starten: Du finner en isolert flaskeholder, praktisk redskapslomme og hygienisk stellematte allerede i den elegante babyvesken.

En hygienisk stellematte, som gjør at barnet kan skiftes hvor som helst, er inkludert. For komfortabel bæring er bleievesken utstyrt med en bred skulderreim i skinnlook.

Det store hovedrommet har god plass til bleier, våtservietter, krukker og klesskift. De små oppbevaringsrommene tilbyr også et trygt sted for små gjenstander som Tempos, dyner og tannringer.

Den isolerte flaskeholderen i Design of your bag holder babyens flaske varm lenger. Du kan også ganske enkelt ta den ut av bleieposen og henge den på vognen. ABC Design barnevogn fra samlingsåret 2017. Takket være den lettstelte stellematten kan du skifte bleie til din kjære hvor som helst komfortabelt og hygienisk. Etterpå gjemmer puten seg i eget rom i bunnen av vesken. Små gjenstander som nøkler eller småpenger kan trygt oppbevares i den smarte redskapsvesken. Du kan enkelt henge dem på den praktiske karabinkroken eller feste nøkkelknippet ditt direkte på kroken. På denne måten slipper du å lete lenge etter den.

To integrerte magnetiske fester lukker den nye bleievesken din raskt og enkelt. Bak frontdekselet finner du to rom. På utsiden er det to ekstra lommer med glidelås for ting du må ha raskt for hånden, for eksempel mobiltelefon og lommebok.

Det trendy Designet med detaljer i skinnlook passer både mamma og pappa. Din nye ABC Design bleieveske Urban kan bæres komfortabelt over skulderen eller uformelt som en Cross over-veske takket være den brede skulderremmen. Med det praktiske ABC Design Universal-festet kan du enkelt feste babyvesken til vognen din fra ABC Design (fra samlingsåret 2017).

Produktdetaljer:
 • Isolert flaskeholder
 • Skelematte inkludert
 • Mange oppbevaringsmuligheter
 • Bred skulderstropp
 • To magnetlukkinger
 • Vaskbar
 • Vask: Håndvask / kaldvask
Tekniske data:
 • Materiale: 100 % polyester
 • Mål (lengde x bredde x høyde): 38 x 19 x 31 cm
 • Vekt: 1,2 kg
Inkludert i levering:
 • Bleierveske Urban
 • Skulderstropp
 • Isolert flaskeholder
 • Skiftematte
 • Bruksveske
 • ABC DESIGN Universal -fiksering

Sponset

product_detail_ad

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet. Du har også mulighet for hjemlevering. Da leverer Postnord direkte til oppgitt adresse.

Merke

ABC Design

ABC DESIGN - Urban design møter funksjonalitet

I mer enn 25 år har ABC DESIGN utviklet og produsert barnevogns modeller av høy kvalitet, som gjør hverdagen enklere for familier i bytrafikken eller følger dem på deres første turer i naturen. Spesielt manøvrerbare, med mye funksjonelt ekstrautstyr og moderne design - ABC DESIGN-modellene er populære blant trendsettere. De enkelte barnevognene er like individuelle som behovene til familiene som leter etter en praktisk og stilig modell. Den tyske familiebedriften spesialiserer seg på barnevogner av høy kvalitet og riktig tilbehør.

I tillegg tilbyr ABC DESIGN bilseter og diverse tilbehør som parasoller, bleievesker, fotposer og buggybrett. Bedriften ble grunnlagt i Baden-Württemberg i 1989. Hjørnesteinen i selskapets suksess var det rimelige forholdet mellom pris og ytelse innen barneartikler. Oppdag kjørekomfort for babyen din med barnevogner, vogner og søsken fra ABC DESIGN.

ABC barnevogn - trygg og egnet til daglig bruk

Bedriften er bevisst sitt ansvar for å utruste foreldre og barn trygt og komfortabelt i de første leveårene. Derfor blir alle ABC DESIGN barnevogner kontrollert av testinstitutter som TÜV. Mekanisk sikkerhet og samsvar med EUs kjemikalieforordning kontrolleres. Spesiell oppmerksomhet rettes også mot UV-beskyttelse av stoffene som brukes. ABC DESIGN gjennomgår også den strenge Australian Standard-kontrollprosedyren, hvis eksistens også er en garanti for høy UV-beskyttelse. Til slutt blir prototypene til de nye ABC DESIGN barnevognene tatt med til den interne testbanen. Dette er et kurs hvor de ulike overflatene og utholdenhetstestene er installert som en barnevogn må overvinne i hverdagen. En ny ABC DESIGN barnevogn er kun klar for markedslansering dersom denne testen også er bestått. Fordi sikkerhet alltid går foran design hos dette selskapet. Disse sikkerhetsstandardene er garantert av de tilsvarende testetikettene på ABC DESIGN barnevogner og babytilbehør.

ABC DESIGN - barnevogner etter dine behov!

I tillegg til vanlige barnevogner har ABC DESIGN også søsken og tvillingvogner. Barna dine kan sitte komfortabelt bak hverandre. Det finnes en passende modell for alle familier. Mange produkter har allerede mottatt priser for sine funksjonelle og praktiske løsninger. For eksempel vant søskenvognen ABC DESIGN Zoom en rekke priser. Med hver nye kolleksjon er det også en "Limited Edition" som imponerer med sine spesielt moderne farger og mønstre. Oppdag også barnevognene og barnevognsettene. Barnevognsettene tilpasser seg perfekt til deg og babyen din.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: ABC DESIGN Stelleveske Urban Herb Diamond Edition Collection 2022
5
276 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 243
 
4 stjerner
| 25
 
3 stjerner
| 6
 
2 stjerner
| 2
 
1 stjerne
| 0
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

ABC DESIGN Stelleveske Urban Herb Diamond Edition Collection 2022
ABC DESIGN Stelleveske Urban Herb Diamond Edition Collection 2022
1339 kr