Barnehage- og skolesaker 🎒
Barnehage- og skolesaker 🎒
10% rabatt:
10BASK8996
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Sikre deg rabattkoden
ABC DESIGN Mallow 2 Fix bilsete i-size black
NYHET

ABC DESIGN Mallow 2 Fix bilsete i-size black


Variant:
 • ABC DESIGN Mallow 2 Fix bilsete i-size black
 • ABC DESIGN Barnesete Mallow 2 Fix i-size salvie
 • ABC DESIGN Mallow 2 Fix bilsete i-size pearl
 • ABC DESIGN Mallow 2 Fix bilsete i-size bubble

Pris
1595 kr
Fri frakt
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A441162

EAN: 4045875071126

ABC DESIGN Mallow 2 Fix bilsete i-size black
Denne teksten er automatisk oversatt.
Produktdetaljer:
 • Feste: med Isofix eller bilens 3-punktsbelte
 • Aldersanbefaling: 3-12 år (15-36 kg)
 • Høykvalitets tiger Universal bilbarnestol med lang levetid for barn fra 100-150 cm (ca. 3-12 år) - ideell for biler med og uten Isofix festesystem.
 • Maksimal sikkerhet: Sofistikerte sikkerhets- og komfortfunksjoner i henhold til i-Size standard (R129) tar barnet ditt trygt og komfortabelt til alle destinasjoner.
 • System som vokser med barnet: Med 12 justerbare posisjoner tilpasser nakkestøtten seg perfekt til barnets behov og høyde.
 • Enkelt og fleksibelt feste i bilen: Du kan feste bilbarnestolen enten med bilens 3-punkts beltesystem eller i tillegg med koblingssystemet Isofix .
Dimensjoner og vekt:
 • Dimensjoner (lengde x bredde x høyde): 44 x 46 x 59 cm
 • Vekt: 5,2 kg
Inkludert i leveringsomfanget:
 • Mallow 2 Fix i-size black
 • Bruksanvisning

Sponset

product_detail_ad

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet. Du har også mulighet for hjemlevering. Da leverer Postnord direkte til oppgitt adresse.

Service

pinkorblue tilbyr en unik sikkerhetsgaranti

Allerede ved mindre ulykker kan det oppstå små riper eller skader på bilstolen eller babybeskyttelsen(babybilstolen) noe som kan innskrenke sikkerheten betydelig. Om du skulle bli så uheldig å bli utsatt for en ulykke, tilbyr vi en enkel og kostandsfri bytte.

Klikk her for mer informasjon!

Merke

ABC Design

ABC DESIGN - Urban design møter funksjonalitet

I mer enn 25 år har ABC DESIGN utviklet og produsert barnevogns modeller av høy kvalitet, som gjør hverdagen enklere for familier i bytrafikken eller følger dem på deres første turer i naturen. Spesielt manøvrerbare, med mye funksjonelt ekstrautstyr og moderne design - ABC DESIGN-modellene er populære blant trendsettere. De enkelte barnevognene er like individuelle som behovene til familiene som leter etter en praktisk og stilig modell. Den tyske familiebedriften spesialiserer seg på barnevogner av høy kvalitet og riktig tilbehør.

I tillegg tilbyr ABC DESIGN bilseter og diverse tilbehør som parasoller, bleievesker, fotposer og buggybrett. Bedriften ble grunnlagt i Baden-Württemberg i 1989. Hjørnesteinen i selskapets suksess var det rimelige forholdet mellom pris og ytelse innen barneartikler. Oppdag kjørekomfort for babyen din med barnevogner, vogner og søsken fra ABC DESIGN.

ABC barnevogn - trygg og egnet til daglig bruk

Bedriften er bevisst sitt ansvar for å utruste foreldre og barn trygt og komfortabelt i de første leveårene. Derfor blir alle ABC DESIGN barnevogner kontrollert av testinstitutter som TÜV. Mekanisk sikkerhet og samsvar med EUs kjemikalieforordning kontrolleres. Spesiell oppmerksomhet rettes også mot UV-beskyttelse av stoffene som brukes. ABC DESIGN gjennomgår også den strenge Australian Standard-kontrollprosedyren, hvis eksistens også er en garanti for høy UV-beskyttelse. Til slutt blir prototypene til de nye ABC DESIGN barnevognene tatt med til den interne testbanen. Dette er et kurs hvor de ulike overflatene og utholdenhetstestene er installert som en barnevogn må overvinne i hverdagen. En ny ABC DESIGN barnevogn er kun klar for markedslansering dersom denne testen også er bestått. Fordi sikkerhet alltid går foran design hos dette selskapet. Disse sikkerhetsstandardene er garantert av de tilsvarende testetikettene på ABC DESIGN barnevogner og babytilbehør.

ABC DESIGN - barnevogner etter dine behov!

I tillegg til vanlige barnevogner har ABC DESIGN også søsken og tvillingvogner. Barna dine kan sitte komfortabelt bak hverandre. Det finnes en passende modell for alle familier. Mange produkter har allerede mottatt priser for sine funksjonelle og praktiske løsninger. For eksempel vant søskenvognen ABC DESIGN Zoom en rekke priser. Med hver nye kolleksjon er det også en "Limited Edition" som imponerer med sine spesielt moderne farger og mønstre. Oppdag også barnevognene og barnevognsettene. Barnevognsettene tilpasser seg perfekt til deg og babyen din.

Våre toppselgere

ABC DESIGN Mallow 2 Fix bilsete i-size black
ABC DESIGN Mallow 2 Fix bilsete i-size black
1595 kr