15% i vår outlet: bilstoler 🚗
15% i vår outlet: bilstoler 🚗
15% rabattkode:
15OUTL8170
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Hent rabattkode
Tommee Tippee Oppladbar søvnhjelper Mini-Grofriend, Pip the Panda
pinkorblue anbefaler -24%

Tommee Tippee Oppladbar søvnhjelper Mini-Grofriend, Pip the Panda


Variant:
  • Tommee Tippee Oppladbar søvnhjelper Mini-Grofriend, Ugla Ollie
  • Tommee Tippee Oppladbar søvnhjelper Mini-Grofriend, Pip the Panda

374 kr
Pris
286 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Du sparer
88 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A431977

EAN: 5010415916495

Tommee Tippee Oppladbar søvnhjelper Mini-Grofriend, Pip the Panda
Denne teksten er automatisk oversatt.
Produktdetaljer:
  • Selv når du er på farten, trenger babyen din regelmessige pauser og lur.
  • Den søte miniversjonen av Grofriend-søvnhjelperen fra Tommee Tippee beroliger og trøster babyen i barnevognen, bilsetet eller hvor enn du er.
  • I likhet med den store versjonen bruker denne praktiske miniversjonen av søvnhjelpen fra Tommee Tippee lys- og lydeffekter og registrerer når babyen gråter ved hjelp av den intelligente CrySensor-teknologien. Deretter spiller den tre vuggeviser eller tre naturlige lyder (susing, hjerteslag eller regn) for å berolige og trøste babyen.
  • Det praktiske borrelåsfestet gjør det enkelt å feste den søte følgesvennen til håndtaket på barnevognen, til stellevesken og praktisk talt hvor som helst.
  • Så du trenger ikke å bekymre deg for at den ved et uhell setter seg fast et sted.
  • Du trenger heller ikke batterier, for Mini-Grofriend søvnhjelper fra Tommee Tippee lades via en USB-kabel aden slik at den alltid er klar til bruk når du er ute med babyen.
  • Spiller av 6 beroligende lyder med 3 voluminnstillinger

Sponset

product_detail_ad

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet. Du har også mulighet for hjemlevering. Da leverer Postnord direkte til oppgitt adresse.

Merke

tommee tippee

Tommee Tippee

Tommee Tippee er raskt i ferd med å bli et populært valg for mange familiehjem som ønsker å redusere avhengigheten av bearbeidet mat. Med våre Tommee Tippee kjøkkenmaskiner, matprossesorer, melkedispensere og flaskevarmere kan du lage fortreffelige måltider til ditt barn!Et konsept som krever bruk av en kjøkkenmaskin for å erstatte kjedelige, usunne matvaner og kjøkkenoppgaver. Ved å utnytte moderne teknologi kan alle i familien lage sunnere oppskrifter uten tilsatte konserveringsmidler og ingredienser, samtidig som det sikres at barna har den ernæringsmessige verdien de trenger i maten.

Å koke grønnsaker, kjøtt og andre lekre matvarer fører til at mange vitaminer og mineraler forsvinner i sluken på den «vanlige» måten å koke maten på. Med våre maskiner beholdes mye av næringen som er gunstig for alle barn. Hensikten med å gi barn sunn mat med våre maskiner, er med på å sørge for at maten styrker kropp og sinn og tilfører barnet gode matvaner og rutiner som bidrar til en sunn og god oppvekst. Våre dampkokere beskytter og bevarer mineralstoffer og vitaminer, helt intakt i matvarene og rett i barnets mage, med filtersystemer som fjerner urenheter som mikroplast og tungmetaller i vannet gjennom våre auto dispensere.Maskinen bruker kraftig teknologi for å varme, dampe eller tilberede mat til perfeksjon med bare ett knappetrykk. Det hjelper å fremskynde måltidets forberedelsestid betraktelig, samtidig som den opprettholder den beste smaken og teksturen til ingrediensene du bruker.

Med Tommee Tippee flaskevarmer kan du lage morsmelkerstatning til babyen din på et øyeblikk, helt automatisk i nattemørket uten å forstyrre barnets, eller deres egen søvn. Tommee Tippee produkter vil bli kjøkkenets mest brukte bestevenn, såvel som på tur om du så ønsker det, med lav vekt er det ingen problem å ta med deg komforten som maskinen gir på overnattings turer. Det kan vi i Pinkorblue.no stå for med gode skussmål fra våre kunder.

Med varierende bruksområder er det kun fantasien som setter en stopper for å diske opp Michelin guide hjemmelaget lunsj, middag og kvelds. Enten du damper grønnsaker, kornprodukter eller proteiner som kylling og annet fjærkre, med våre produkter kan du få alt i ett løsninger som passer til ditt behov. Det er en revolusjon på kjøkkenet som vi ønsker å bridra til å enkeltgjøre til deres hverdag. Bli med du også og prøv disse geniale verktøy som gir deg mer tid med familien.

Ingen foreldre kan benekte at bleier spiller en viktig rolle i deres barns daglige liv. Bleier gir en viktig bekvemmelighet for foreldre og gir dem muligheten til å ta vare på sine egne barn uten ekstra hjelp. Men med så mange forskjellige typer og merker tilgjengelig i dag, kan det være vanskelig å vite hvilken som er det beste bleiealternativet for den lille. Det vi kan derimot med sikkerhet anbefalle deg er bleiespannet til Tommee Tippee, stilren og diskret utforming enkeltgjør hvor du ønsker å sette den og ikke minst kaste bleier uten sjenerende lukter og bakterier, miljøvennlig plast som er gjennvunnet og antibakteriell. Hvis du leter etter en pålitelig måte å holde skitne bleier i sjakk og sikre et trygt miljø for deg og ditt barn så anbefales Tommee Tippees' bleiespann med sitt "Twist og klikk" løsning for baksiden av bleieskift.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: Tommee Tippee Oppladbar søvnhjelper Mini-Grofriend, Pip the Panda
4.5
15 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 9
 
4 stjerner
| 4
 
3 stjerner
| 2
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

Tommee Tippee Oppladbar søvnhjelper Mini-Grofriend, Pip the Panda
Tommee Tippee Oppladbar søvnhjelper Mini-Grofriend, Pip the Panda
374 kr
286 kr