Silver Cross barnesete MOTION 360° rotasjon Donington
Pris
4931 kr
Fri frakt
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A327342

EAN: 5055836919632

Silver Cross barnesete MOTION 360° rotasjon Donington
Vår nye Motion All-Size 360° er det eneste 360-graders svingbare bilsetet på markedet som er godkjent i henhold til i-Size-standarden ECE R129, slik at barnet ditt kan reise trygt og komfortabelt fra fødsel til rundt 12 år. Med uanstrengt 360-graders rotasjon for enkel tilgjengelighet, justerer Motion All Size 360 seg etter hvert som barnet ditt vokser med innsatser som er enkle å ta av og oppbevarbar sele.

Vi introduserer: Motion All Size 360, vårt fullt svingbare bilsete for alle størrelser og alle stadier. Designet for å vokse med barnet ditt fra nyfødt til 12 år, har Motion All Size 360 uttakbare innlegg laget av mykt, naturlig bambusstoff og en lett justerbar hodestøtte som vokser med babyen din for å sikre at de alltid er i den mest komfortable posisjonen.

Med en full 360-graders sving, tilbyr Motion All Size 360 både bakovervendte og forovervendte moduser, samt side L aden - gir foreldre enkel tilgang til å få de små inn og ut med minimal innsats.

Siden introduksjonen av sikkerhetsstandarder for bilseter har det vært en rekke oppdateringer, alle rettet mot å bedre beskytte våre minste passasjerer. Ved å bruke moderne dummy-teknologi for kollisjonstest sammen med den nyeste kunnskapen om trafikkulykker for å best replikere virkelige scenarier, sikrer R129-standarden den beste passformen for alle trinn, og gir førsteklasses komfort og fremfor alt sikkerhet.

Det betyr at Motion All Size 360 er det eneste svingbare alle-trinns barnesetet på markedet som er godkjent i henhold til Regulation 129 – noe som gir foreldre brukervennlighet og ultimat sikkerhet. Last ned Silver Cross -bilsikkerhetsappen for enkle trinnvise instruksjoner og en liste over kjøretøykompatibilitet.

Produktdetaljer:
 • Den eneste R129-godkjente 360 -graders bilsete med alle nivåer.
 • Avansert bakovervendt modus med uanstrengt rotasjon i foroverretningen
 • Uttakbar nyfødtinnsats, 8 nakkestøtteposisjoner og 3 hvileposisjoner
 • Mykt og pustende naturlig bambusstoff
 • Isofix og støttebase for enkel og sikker installasjon
 • Sidebeskyttelsessystem (SPS) beskytter de små på hver tur
 • Alder: fra fødsel til ca. 12 år
 • Kroppshøyde: 40 til 145 cm
 • Justerbar nyfødtinnlegg
 • 5-punkts sikkerhetssele
Teknisk Detaljer:
 • Mål (lengde x bredde x høyde): 64 x 44 x 37 cm
 • Vekt: 14,4 kg
 • Maksimal plassering av setet: 78,2 cm
 • Fest: Basestasjon (integrert)
 • Lastekapasitet: ca. 18,5 kg
 • Retning: Vendbar
 • Materiale: 100 % polyester

Sponset

product_detail_ad

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Service

pinkorblue tilbyr en unik sikkerhetsgaranti

Allerede ved mindre ulykker kan det oppstå små riper eller skader på bilstolen eller babybeskyttelsen(babybilstolen) noe som kan innskrenke sikkerheten betydelig. Om du skulle bli så uheldig å bli utsatt for en ulykke, tilbyr vi en enkel og kostandsfri bytte.

Klikk her for mer informasjon!

Merke

Silver Cross

Silver Cross - trygt på veien av tradisjon

Familier kommer i alle former, størrelser og dynamikker. Det er derfor våre Silver Cross-produkter tilpasser seg omstendighetene, slik at du alltid kan velge det beste reisesystemet, barnevogn eller bilsetet, uansett hvordan du reiser eller hvor familien din reiser. Silver Cross er Storbritannias lengste etablerte barnevognmerke og har vært dedikert til å gi babyer den beste starten på livet i over 140 år. Vi har alltid jobbet tett med familier for å få erfaring gjennom denne utvekslingen og for hele tiden å utvikle nye og innovative produkter som gjør familielivet enklere.

Silver Cross - utmerket kvalitet for på farten

Silver Cross er kompromissløse på kvalitet, omhyggelig i håndverket og alltid motivert til å skape nye og banebrytende design. I dag stoles våre vakkert utformede produkter på av millioner av foreldre og elskes av familier over hele verden. Vi har en prisvinnende portefølje av avanserte reisesystemer, lette barnevogner og bilseter. Silver Cross-bilsikkerhetskolleksjonen inkluderer Dream-babyselen og Dream i-Size-basen, som nylig oppnådde 1,5 i ADAC-sikkerhetstesten, den høyeste poengsummen noensinne tildelt av ADAC. Testseire ved Stiftung Warentest (grad 1.5) og TCS ("fremragende") bekrefter resultatet.

Silver Cross - stort utvalg av produkter for alle aldre

Vår bilsetekolleksjon tilbyr løsninger fra fødsel til 12 år, noe som gjør det enkelt for foreldre å velge riktig bilsete for barnets utviklingsstadium når som helst. Hvert sete tilbyr den beste beskyttelsen og brukervennligheten (inkludert vår bilsete-app) og har pustende, naturlig antibakterielt bambusstoff for ultimat babykomfort. The Wave er Silver Cross sitt vakreste og mest allsidige reisesystem. Foreldre har et direkte valg mellom 7 enkle eller doble konfigurasjoner, inkludert en patentert beltestol for å bringe babyen nærmere. Med valgfritt tilbehør er det mulig å legge til opptil 30 seter. Silver Cross Jet er en liten, lett og manøvrerbar buggy som gjør det enkelt å gå av og på med babyen på sekunder. På grunn av den lette designen og den ultra-lite sammenleggbare størrelsen, er vår jetfly ikke bare ideell for hverdagsturer, men også perfekt for langdistanseturer. Den passer lett i håndbagasjen og er derfor godkjent for alle større flyselskaper i kabinen og må ikke sjekkes inn som spesialbagasje. Jetflyet er den ideelle reisefølget for kresne foreldre.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: Silver Cross barnesete MOTION 360° rotasjon Donington
5
7 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 7
 
4 stjerner
| 0
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

Silver Cross barnesete MOTION 360° rotasjon Donington
Silver Cross barnesete MOTION 360° rotasjon Donington
4931 kr