Førstegangsutstyr-rabatt
Førstegangsutstyr-rabatt
Kun i dag:
Spar opptil 700kr!
00
Timer
00
Min.
00
Sek.
Velg rabattkode
roba Tripp Trapp høystol Sit Up Click & fun, natur

roba Tripp Trapp høystol Sit Up Click & fun, natur


Variant:
 • roba Tripp Trapp høystol Sit Up Click & fun, natur
 • roba Barnestol Tripp trapp Sit Up Click & Fun, hvit

Pris
1321 kr
Fri frakt
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A245565

EAN: 4005317310732

roba Tripp Trapp høystol Sit Up Click & fun, natur
Denne teksten er automatisk oversatt.
Roba trapp høystol 'Sit Up Click & Fun 'er en trygg høystol med avtagbart spisebrett og ekstra sikkerhetsbar for bruk uten spisebrett. Et klikksystem gjør spisebordet til å leke og kan brukes uten montering. Sitte- og fotplater på barnestolen kan enkelt justeres i høyde og dybde for en ergonomisk korrekt setejustering takket være den innovative klikklåsen og kan tilpasses den respektive vekstfasen til ditt barn. Barnestolen gir optimal støtte for ryggen og riktig sittestilling, uavhengig av barnets størrelse. Den solide høye stolen i tre har en høy vippemotstand på grunn av den spesielle konstruksjonen. Det avtakbare sikkerhetsstangen og beltesystemet gir ekstra beskyttelse for små barn. Trappstolen er egnet for forskjellige bordhøyder og kan tilpasses fleksibelt fra spisebordet til barnebordet. Passer som babystol for små barn som kan sitte uten hjelp utenfra (fra ca. 6 måneder), og som barnestol opp til ca. 50 kg lastbar. Den enkle monteringen av høystolen tar omtrent 30 minutter. Setet og fotstøtten kan skyves inn i de respektive sporene etter ønske med en enkelt bevegelse av hånden. For rengjøring kan du tørke av trappestolen med en fuktig klut. Alt brukt materiale er sertifisert og regelmessig testet. Lakken som brukes er matsikker og hudkompatibel.

Produktdetaljer:
 • Farge: naturlig
 • Materiale: formet tre / kryssfiner
 • Mål: bredde x dybde x høyde 44,5 x 54 x 80 cm
 • Sittehøyde: Maks / min. 54,5 / 45 cm
 • Høydejusterbar sete og fotstøtte med innovativt klikkesystem - ingen verktøy nødvendig
 • Spisebrett avtagbar med klikksystem
 • Med beskyttelsesbrakett
 • 3-punkts seles beltesystem
 • To-delt rygg
 • Lastbart opp til 50 kg
Inkludert i levering:
 • trappestol
 • spisebrett
 • 3-punkts sele beltesystem
 • rekkverk

Sponset

product_detail_ad

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet. Du har også mulighet for hjemlevering. Da leverer Postnord direkte til oppgitt adresse.

Merke

roba

Oppdag baby- og barneverdenen til Roba nå

Roba, favorittmerket for unge familier, tilbyr hele verden av å bo og leke for babyer og barn med et stort utvalg av pedagogisk verdifulle og gjennomtenkte produkter. Roba-merket står for høykvalitets, bærekraftige, trygge, ansvarlige barneprodukter. Mer enn 90 års erfaring, omfattende sertifiseringer i henhold til anerkjente miljøstandarder og et innovativt produktspekter understreker Robas filosofi.

Flotte baby- og barnemøbler fra roba

Mange foreldre setter pris på det brede spekteret av det bayerske selskapet. I tillegg til enkle soveposer laget av kosete myk bomull, søte dekorerte reir eller pene leke- og krypetepper med et bredt utvalg av motiver, finner du også en rekke barnemøbler fra Roba. Roba Dreamworld 2-kolleksjonen imponerer med stilige kommoder, vegghyller, skjenker eller skap. Du er også velkommen til å la den praktiske kombinasjonen av stellebord og garderobe overbevise deg. Alle møbler er holdt i samme design, slik at du raskt kan sette sammen et harmonisk barnerom. Hvis din lille kjære vokser fra babyskoene sine, kan stellebordet gjøres om til et skrivebord på kort tid. Roba-romsengen er også veldig variabel. Om natten fungerer den som en ekstra seng, slik at babyen din kan kjenne deg mens han sover. På dagtid fungerer den som en vugge og sikrer allsidig trivsel – for både barnet og foreldrene. Takket være ulike oppbevaringsrom, hjul med integrerte bremser og en anti-allergisk madrass, oppfyller Roba-romsengen alle ønsker. Hvis den lille kjæresten din blir eldre og vil sitte ved bordet med deg, er Roba barnestol det riktige valget. Med rygg- og setepolstring vil barnet ditt alltid være komfortabelt og de hudvennlige materialene er veldig enkle å ta vare på. Etter måltidet kan du leke og slappe av i Roba lekegrind. Tilgjengelig i forskjellige størrelser, tilpasser den seg til ethvert hjem. De medfølgende hjulene lar deg plassere rutenettet hvor som helst du vil. I tillegg er den justerbar i høyden for å kunne avlaste ryggen mest mulig. Med alle produkter er det alltid fokus på høy kvalitet på materialene, godt utførelse og lang levetid. En annen flott funksjon gjenspeiles i den vakre designen, som presenteres i lyse, vennlige farger og motiver som passer for barn.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: roba Tripp Trapp høystol Sit Up Click & fun, natur
4.5
93 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 58
 
4 stjerner
| 22
 
3 stjerner
| 7
 
2 stjerner
| 3
 
1 stjerne
| 3
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

roba Tripp Trapp høystol Sit Up Click & fun, natur
roba Tripp Trapp høystol Sit Up Click & fun, natur
1321 kr