Philips Avent Connected Video babymonitor SCD921/26
pinkorblue anbefaler
Philips Avent Connected Video babymonitor SCD921/26
Pris
4799 kr
Fri frakt*
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A330685

EAN: 8710103974604

Philips Avent Connected Video babymonitor SCD921/26
"Brukerveiledning


Føl deg trygg overalt
Hold øye med babyen din fra hvor som helst med Philips Avent Connected Videophone. Vårt Secure Connect-system holder den lille tilkoblet gjennom hele huset. Og med Baby Monitor+-appen kan du sjekke hvordan han har det hvor som helst.

Designet slik at du alltid er koblet til babyen din
Vårt proprietære system for sikre tilkoblinger bruker flere krypterte kanaler mellom babyenheten og foreldreenheten eller appen. Dette sikrer en betryggende robust og privat forbindelse.

Full HD-kamera med nattsyn og digital em-zoom
Med Philips Avent Baby Monitor+-appen kan du se og høre barnet ditt hjemme og på farten. Via Wi-Fi eller en mobil internettforbindelse kan du sjekke og trøste barnet ditt hvor som helst.

Se hver bevegelse, hør hver latter
Babyenheten har et full HD-kamera med nattsyn og digital em-zoom og leverer klare bilder fra barnehagen dag og natt.

Opptil 400 meter rekkevidde med foreldreenheten, ubegrenset rekkevidde med Baby Monitor+-appen
Hold deg trygt tilkoblet med foreldreenheten som dekker en maksimal rekkevidde på 400 meter* rundt ditt hjem. Og borte fra hjemmet tilbyr Baby Monitor+-appen ubegrenset rekkevidde via en mobil internettforbindelse eller Wi-Fi.

*Opptil 400 meter utendørs og 50 meter innendørs.

Opptil 12 timers trådløs overvåking med foreldreenheten
Den oppladbare foreldreenheten tilbyr opptil til 12 timers batterilevetid (etter full lading i øko-modus) og en 4,3"" fargeskjerm (diagonal 10,9 cm). Så du kan enkelt holde øye med barnet ditt hele dagen og langt utover kvelden før enheten skal ladet på nytt aden .

Aldri for varmt og aldri for kaldt - alltid akkurat passe
Med alarmer når temperaturen er for høy eller for lav, bidrar det integrerte romtermometeret til at den lille alltid føler seg hjemme. Akkurat den rette mengden komfort for en perfekt lur.

Fredelige leggetider med beroligende nattlys
Med det integrerte nattlyset til babyenheten skaper du behagelige lysforhold i barnehage. Du kan slå nattlyset av og på eller justere lysstyrken via foreldreenheten og Baby Monitor+-appen.

Snakk og lytt til barnet ditt
Ingen flere taleradioer! Babymonitoren vår fungerer utelukkende med en ekte intercom-funksjon, så ved å trykke på en knapp kan du og babyen din lytte til hverandre uten avbrudd når dere synger til ham, berolige ham eller babyen ler.

Lyder som beroliger og beroliger
Velg mellom 15 beroligende lyder, fra fuglekvitter i hagen og nattlige naturlyder til vuggesanger som Rock-a-Bye Baby. Og du kan spille inn dine egne vuggeviser og spille dem som du vil. For hva fungerer bedre enn lyden av en forelders kjente stemme?

Alltid klar til bruk dag og natt
Siden foreldreenheten og babyenheten til babymonitoren allerede er tilkoblet, kan du begynne å overvåke rett ut av esken. Wi-Fi er enkelt å sette opp, og du kan pare Baby Monitor+-appen når du har tid.

Funksjoner:
 • Utendørs rekkevidde opptil 400 m
 • Inndørs rekkevidde opptil 50 m
 • Automatisk infrarød nattsynsfunksjon
 • Digital zoom og justerbar visningsvinkel
 • Beroligende nattlys
 • Vuggeviser og beroligende lyder
 • Full HD-kamera
 • Koble til via app: Babymonitor+
 • Ta opp personlig tilpassede lyder
 • Intercomfunksjon
 • Temperatursensor
 • 4,3 tommers farge skjerm
 • 2,4 Ghz frekvensbånd
 • ECO-modus
 • Bare lydmodus
 • Alarmer for lavt batterinivå, frakoblet temperatur, gråt og bevegelsesdeteksjon
 • Foreldreenhets batterilevetid: 12 timer i ECO-modus
 • Bærbar og oppladbar foreldreenhet
 • Nettdrevet babyenhet
Forelderen enheten drives av et integrert litium-ion-batteri eller kan brukes via stikkontakten.
Babyenheten (kameraet) kan kun brukes via støpselet (strømtilkobling).

Inkludert i leveringsomfanget:
 • Babyenhet (kamera)
 • Foreldreenhet
 • 2 x strømforsyningsenhet
"

Sponset

product_detail_ad

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet. Du har også mulighet for hjemlevering. Da leverer Postnord direkte til oppgitt adresse.

Merke

PHILIPS AVENT

Philips Avent

Philips Avent er et velkjent og pålitelig merke for babyprodukter. Med et bredt spekter av produkter, som tåteflasker, sterilisator for flasker, smokker og annet sterilt utstyr. Selskapet leverer også tåteflasker av høy kvalitet spesialdesignet for nyfødte og babyer med tegn til kolikk, som bidrar til å redusere kolikksymptomer om ikke eliminere de helt.

Forebygg Kolikk:

Deres unike produktspekter inkluderer tåteflasker med innebygd kolikkforebyggende funksjon som eliminerer luftbobler i melken, som igjen reduserer sjansene for kolikk og for mye luft i drikken. Flaskene er også forbedret når det gjelder design for å sikre at prosessen er stressfri og intuitiv for både foreldre og barn. Philips Avent har utviklet en innovativ smokk med en unik ventil som bøyer seg når babyen spiser. Denne ventilen bidrar til å redusere luftforbruket ved å hindre at uønsket luft kommer inn i barnets munn når det suger på spennen, reduserer kolikk og ubehag for babyer.

Forpliktelser:

Philips Avent har også forpliktet seg til å tilby en enkel, sikker og effektiv måte å sterilisere flasker på for foreldre over hele verden. Flaskesterilisatorene deres bruker damp som skånsomt og effektivt vasker, tørker og dreper 99,9 % av bakterier uten behov for kjemikalier, alt dette på veldig kort tid og maksimal brukervennlighet. Dette betyr at du som forelder ikke lenger trenger å ha bekymringer for de skadelige effektene av kjemikaliebaserte rengjøringsprodukter eller såperester som kan være skadelig for ditt barns helse. Med Philips Avent flaskesterilisator blir rengjøring av flasker og smokker ikke en tidskrevende oppgave med mye søl, men en enkel del av foreldreoppdraget. Med mye rom innvendig og diskret smal utforming har du plass til å vaske forskjellige utstyr som for eksempel spenner, smokker eller manuelle brystpumper som holder seg sterilt opptil 24 timer, eller til neste bruk av flasker og annet utstyr.

Teknologiske fremskritt:

Med deres avanserte babymonitorer som er annerkjent i "best i test" ved flere anledninger, er Philips Avent kjent for sine teknologiske fremskritt og produkter som hjelper til med å ta vare på babyen din med optimal fjernovervåking. Dens avanserte linsejustering sikrer klar bildekvalitet i ethvert miljø, den har en kamera-LCD-skjerm med nattsynsmuligheter, mens toveiskommunikasjonen muliggjør en betryggende interaksjon mellom deg og barnet ditt. Den integrerte temperaturmåleren med alarm lar deg overvåke romtemperaturen i barnets soverom, som sørger for at klimeaet er tilnærmet perfekt for den lille. I tillegg hjelper øko-modusen med å spare strøm når den ikke er i bruk eller når den er i standbymodus ved reiser, ferie eller der det ikke er umiddelbar behov for å være tilkoblet strømuttak. I tillegg til sine imponerende visuelle funksjoner, inkluderer Philips Avent også avspillingsmuligheter med vuggesanger, rolige og avslappende melodier som ditt barn kan sovne til uten forstyrrelse.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: Philips Avent Connected Video babymonitor SCD921/26
5
577 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 479
 
4 stjerner
| 86
 
3 stjerner
| 9
 
2 stjerner
| 3
 
1 stjerne
| 0
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

Philips Avent Connected Video babymonitor SCD921/26
Philips Avent Connected Video babymonitor SCD921/26
4799 kr