pinkorblue.no: Om oss!

Babymarkt er Europas største nettbutikk for barne- og babyprodukter. Vi har alt familien trenger, inkludert et bredt utvalg for gravide. I tillegg til Norge er vi representert i totalt 13 land innenfor Europa og i Kina.

Hvorfor handle hos pinkorblue.no?

 • Stort utvalg
  Med over 80 000 artikler står pinkorblue.no for et stort utvalg av produkter. Vi samarbeider kun med sertifiserte leverandører som har grundig testing og prosesser av deres produktkvalitet. Våre kjøpere jobber under strenge interne krav for å overholde norske standarder og EU-direktiver.

 • De beste prisene
  pinkorblue.no tilbyr sine kunder rettferdige, familievennlige priser.

 • Omfattende service og rådgivning
  Hos pinkorblue.no skrives service og råd med store bokstaver. Vi tilbyr våre kunder kvalifisert kundeservice, spennende nyhetsbrev, omfattende online guider og varierte sosiale medieaktiviteter. For vanlige spørsmål og svar, se mer her.

 • 100 dagers åpent kjøp
  Du kan returnere hele eller deler av kjøpet ditt uten å oppgi noen grunn – har du opprettet en kundekonto har du opptil 100 dager på å returnere en vare. Vi tar en fast avgift på 79 kroner per pakke. Kontakt oss på e-post eller telefon så hjelper våre ansatte deg videre. Mer informasjon om dette i våre allmenne vilkår.

 • babypoints- vårt lojalitetsprogram
  Hos oss kan du spare såkalte babypoints i form av penger. Det betyr at for hver krone du bruker på pinkorblue.no får du 1 babypoint verdt 1 øre ved neste bestilling. Eksempel: Kjøper du en barnevogn for 6000kr får du 6000 babypoints. Ved neste kjøp får du dermed 60kr i rabatt. Du kan lese mer om dette her.

 • Kampanjer
  Vi forbereder hele tiden spesielle kampanjer og konkurranser med fantastiske premier. Vi deler gjerne disse med deg via vårt nyhetsbrev, som på vår Facebook-side og på Instagram. Hold deg oppdatert slik at du ikke går glipp av fremtidige kampanjer.

 • Logistisk fortreffelighet
  Vi gjør våre kunder fornøyde. Hvert år sender vi over to millioner pakker over hele Europa. Med et lagerareal på 55 000 m² sikrer vi en smidig prosess for våre kunder.

 • Det raskeste handelssystemet
  Med eget butikksystem ligger vi teknisk i front når det gjelder både funksjoner og hastighet.


 • Om du vil lese mer om oss klikk her.


Med vennlig hilsen,
pinkorblue-familien
info@pinkorblue.no