pinkorblue.no: Om oss!

Takk for at du tar deg tid til å titte innom nettbutikken vår pinkorblue.no!

Vi har som mål å tilby gode kvalitetsprodukter fra velkjente varemerker til konkurransedyktige priser både til baby, barn og barnefamilier. Vi vet at en herlig, liten gave kjøpt hos oss enten det er til deg selv, et barn eller en familiemedlem kan lyse opp hverdagen til den enkelte. Derfor ønsker vi at du alltid skal være fornøyd og føle deg trygg når du handler hos oss. Både produktsikkerhet og produktkvalitet spiller en veldig stor rolle hos oss på pinkorblue.no! Av den grunn samarbeider vi bare med sertifiserte leverandører som er opptatt av å gjennomføre nøyaktige tester og kontroll i forhold til produktkvalitet og sikkerhet. Innkjøpere våre jobber under strikte interne krav om å følge norske standarder og EU-direktiv.


Hva slags produkter får du hos oss og hvorfor?

Vi på pinkorblue.no mener at hver mamma, hver pappa, hver baby, hvert barn og hver barnefamilie er unik. Således har vi prøvd å tilpasse vareutvalget vårt etter denne tankegangen, der du selv bestemmer hva du vil ha ut fra de behovene du og familien din har til enhver tid. Vårt utvalg av babyprodukter og barneartikler er delt opp i ulike kategorier som omfatter alt som trengs i enhver barnefamilie.
Er du en person som er veldig glad i populære varemerker som Baby Jogger, Babybjörn, Britax, Brio, Lego mfl., eller er du kanskje en person som er opptatt av stadig å være på jakt etter nye og spennende merker som for eksempel: Hauck, Smoby eller Osann? Det spiller ingen rolle. I vårt gode sortiment kommer du forhåpentligvis til å finne noe som passer akkurat deg og din familie best. På pinkorblue.no setter vi stor fokus på at alle produktene vi tilbyr er barne- og miljøvennlige og har som formål å gjøre familielivet så enkelt som mulig, men samtidig også spennende og morsomt.

pinkorblue-familien

Vi er en nettbutikk som tilhører Babymarkt.de GmbH, som er en av Tysklands største aktører på markedet innen baby- og barneprodukter. Foretaket ble grunnlagt i 1989 og har flere fysiske butikker, samt en nettbutikk (babymarkt.de). Vi har til og med kjedebutikker på nettet i 13 andre land rundt om i Europa, blant annet i Sverige, Danmark, Finland, Nederland, Italia, Spania, Frankrike, Polen og mange flere.

Vi anser deg ikke bare for å være en kunde når du handler hos oss. Du er en del av vårt fellesskap, du er en del av familien! Vi er veldig opptatt av å gi deg følelsen av at du kjenner deg hjertelig velkommen inn i familien vår ikke bare hver eneste dag, men hvert minutt og hvert enkelt sekund.


Din opplevelse er samtidig vår opplevelse

Vi på pinkorblue.no ser det som vår fremste oppgave å sørge for at du både skal føle deg fornøyd og trygg når du handler hos oss. Vår målsetting er fornøyde kunder gjennom kundeforhold basert på gjensidig tillit. Det er en selvfølge for oss at du skal ha en hyggelig handleopplevelse, og at du skal være fornøyd med de produktene du handler. Vi forsøker å gå nye veier for å gjøre din opplevelse komplett og representere de budskap og visjoner som pinkorblue-familien står for.

Vi jobber stadig med å forbedre oss og setter derfor stor pris på tilbakemeldingen din. Du skal derfor ikke nøle med å sende oss en e-post til info@pinkorblue.no. Du kan alltid skrive til oss og fortelle oss hva du synes, hva som kan bli bedre, og hva du savner.


Vi ser fram til å gi deg den beste shoppingopplevelsen og ønsker deg hjertelig velkommen til pinkorblue-familien.

Mange hilsener fra
pinkorblue-familien
info@pinkorblue.no