Oppdag Roba

roba Banner
roba seng

Roba er favorittmerket til småbarnsfamilier og tilbyr en hel verden av liv og lek for babyer og barn. Over 95 års erfaring, omfattende sertifiseringer i henhold til anerkjente miljøstandarder og et innovativt produktsortiment gjør Roba-merket til noe helt spesielt. Viktige utmerkelser inkluderer GOTS, Oeko Tex Standard 100 og FSC, som sertifiserer bruk av miljøvennlige materialer og overholdelse av strenge kvalitetsstandarder.

I tillegg er Roba stolt av å bruke treverk fra bærekraftige kilder, noe som bidrar til å fremme bærekraftig skogbruk og understreker det miljøansvarlige aspektet. Som selskap jobber Roba aktivt med bærekraft ved å ta kontinuerlige skritt for å redusere sitt økologiske fotavtrykk.

De fleste av produktene er utformet etter montessoripedagogikkens prinsipper, noe som betyr at de har som mål å fremme barnets naturlige nysgjerrighet og evne til å lære. Ved å integrere Montessori-prinsippene i produktutvalget støtter Roba barns helhetlige utvikling og tilbyr foreldre innovative løsninger for å støtte de minste på best mulig måte.

Fordyp deg i Robas produkter og temaverdener nå, og oppdag et bredt utvalg av gjennomtenkt designet baby- og barneprodukter - lærerike, bærekraftige og vakre.

Oppdag vårt utvalg fra Roba

Våre bestselgere

roba BarneromBarneromroba sengMøblerrobaMontessoriroba hestUtendørsleker roba Paw Patrol barneromPaw Patrolroba Peppa Pig Peppa Pigroba salgsbodLekerroba tilbehørTilbehør til barnesengen