MAXI COSI Bakovervendt bilstol Emerald Authentic Black
pinkorblue anbefaler
Pris
4752 kr
Fri frakt
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A288094

EAN: 8712930158202

MAXI COSI Bakovervendt bilstol Emerald Authentic Black
Maxi-Cosi Emerald kombinerer det beste fra to forskjellige områder. Med dette i-Size -barnesetet trenger du ikke lenger å bestemme deg på forhånd: Takket være den komfortable, avtakbare innsatsen kan Emerald brukes fra fødselen til 7 år. Den overholder også den nyeste og mest strenge i-Size-sikkerheten forskrifter. Enda mer sikkerhet er gitt av barnesetets overlegne G-CELL-teknologi, som gir den beste beskyttelsen ved sidekollisjon.

Installasjon
Denne multi-aldersbilen Setet har ISOFIX-ankre og en støttebase: den sikreste, enkleste og raskeste måten å installere et bilsete for barn opptil 4 år. Etter hvert som barnet ditt vokser, installer bilsetet opp til 7 år med en sele. Når det er riktig installert, kan du enkelt justere høyden på sikkerhetsbeltet og hodestøtten for å passe barnet ditt. Eller plasser enkelt selen i sidene av setet når du begynner å bruke bilbeltet (fra ca. 4 år).

Sikkerhet
Maxi-Cosi Emerald er et bakovervendt barnesete opptil 4 år (105 cm), som gir bedre nakke- og hodebeskyttelse. i-Size -barnesetet inkluderer utmerket sidekollisjonsbeskyttelse (G-Cell-teknologi) for skulderområdet. 5-punktsselen holder barnet ditt i en frontkollisjon, på de riktige delene av kroppen, optimalt. Alt dette er i samsvar med de strengeste og nyeste sikkerhetsstandardene: i-Size. Emerald tilbyr en komplett pakke: et barnesete i ekte alder som tilbyr både lang brukstid og i-Size-sikkerhet.

Produktdetaljer:
 • Oppfyller de nyeste og strengeste sikkerhetskravene: i-Size
 • Enkel justering av sele og nakkestøtte
 • Kan være brukes fra fødsel til 4 år i bakovervendt stilling for bedre nakke- og hodebeskyttelse
 • Utmerket G-Cell sidekollisjonsteknologi for skulderområdet
 • ISOFIX -installasjon med støttebase fra 0 til 4 års alder
 • Indikator for å overvåke korrekt montering av støttefoten
 • Slemmet installasjon fra 4 til 7 års alder
 • Enkel oppbevaring av selen fra 4 år
 • 4 komfortable sitte- og hvilestillinger
 • Innovativ Baby Hugg-innsats øker sikkerheten og komforten for din nyfødte baby
 • Dekselet kan tas av uten å demontere selesystemet
 • Wa shable cover
Tekniske detaljer:
 • Mål (lengde x bredde x høyde): 61,5 x 47,5 x 63 cm
 • Vekt: 15,3kg

Sponset

product_detail_ad

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet. Du har også mulighet for hjemlevering. Da leverer Postnord direkte til oppgitt adresse.

Service

pinkorblue tilbyr en unik sikkerhetsgaranti

Allerede ved mindre ulykker kan det oppstå små riper eller skader på bilstolen eller babybeskyttelsen(babybilstolen) noe som kan innskrenke sikkerheten betydelig. Om du skulle bli så uheldig å bli utsatt for en ulykke, tilbyr vi en enkel og kostandsfri bytte.

Klikk her for mer informasjon!

Merke

Maxi Cosi

Sikkerhet Med Maxi Cosi Barneseter

Barnas sikkerhet er veldig viktig for Maxi Cosi. Det er derfor selskapet har gjennom årtier utviklet høykvalitets, komfortable og sikre barneseter som overgår selv de strengeste europeiske forskrifter. Enten det er ei nyfødt, baby, smårolling eller før/skolebarn: Maxi Cosi tilbyr riktig bilstol for ditt barn. Maxi Cosi barneseter er tilgjengelig fra barnesete gruppe 0 til barnesete gruppe 3. Maxi Cosi barneseter Pebble eller Cabriofix passer for barn fra 0-13 kg. Hvis barnet er for stort for et barnesete, kan Maxi Cosi Axiss eller Maxi Cosi Rodi brukes opp til en vekt på 36 kg uavhengig av alderen til barnet så lenge vektkrav oppfylles.

Maxi Cosi Dette Merket Garanterer Kvalitet!

Merket Maxi Cosi kommer opprinnelig fra Holland, men ble kjøpt av det kanadiske selskapet Dorel Inc. i 1994 og har utvidet produktspekteret betydelig. I dag opererer Maxi Cosi-selskapet over hele verden og er en av de ledende produsentene av barnevogner, bilseter og bæreseler.

Maxi Cosi Barnesete

Det settes også nye standarder for barnesetet Maxi Cosi. I dette barnesetet kan din lille sitte i bilen med trygghet. Med et Maxi Cosi barnesete overskrides vanligvis lovkravene, og sikkerheten er øverste prioritet for produsenten. Merk at du alltid velger barnesete basert på vekten til barnet. Det finnes ulike modeller som er tilpasset alder og vekt. Du finner garantert det du leter etter også når det kommer til design. Maxi Cosi barneseter finnes i alle farger og har vanligvis de minstes favorittmotiv. Foreldre over hele verden stoler på Maxi Cosi-produkter fordi de er utviklet av eksperter, testes og sjekkes kontinuerlig for sikkerhet. Så de små kan utforske verden uten fare og føle seg veldig komfortable.

Maxi Cosi Barnevogn

Maxi Cosi barnevogner er absolutt trygge og komfortable. Maxi Cosi har utviklet en produktserie som har akkurat det rette for ethvert behov. Med en Maxi Cosi-vogn er du alltid godt utstyrt, uansett om du bare vil på shopping eller om Maxi Cosi-vognen er din følgesvenn på skogsstier. Du vil alltid finne den riktige modellen og du kan være sikker på at denne merkevognen er godt laget og selvfølgelig består av utvalgte materialer av høy kvalitet. Dykk inn i Maxi Cosi-verdenen med oss og oppdag det mangfoldige utvalget.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: MAXI COSI Bakovervendt bilstol Emerald Authentic Black
5
36 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 27
 
4 stjerner
| 9
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

MAXI COSI Bakovervendt bilstol Emerald Authentic Black
MAXI COSI Bakovervendt bilstol Emerald Authentic Black
4752 kr