Britax Römer - Din følgesvenn for et trygt eventyr

Jente i Britax Römer reboarder

Barnesikkerhet siden 1966. Britax Römer har alltid vært opptatt av at barn skal ferdes trygt i trafikken, og setter derfor barns sikkerhet i høysetet, i tråd med varemottoet "Protecting What Matters Most". Allerede i 1966 utviklet selskapet det første barnesetet, og i dag tilbyr de i tillegg til bilstoler også barnevogner i sitt produktsortiment. Produktene utvikles i Leipheim-fabrikken med største omhu av medarbeidere som har vært i selskapet i mange år, og de fleste av dem produseres "Made in Germany". Det interne testsenteret med kollisjonstester garanterer høyest mulig sikkerhets- og kvalitetsstandard for produktene.

Jente i barnesete i baksetetKvinne går med barnevogn over brostein
Oppdag alle produktene fra Britax Römer

Bærekraftighet

Made in Germany

MADE IN GERMANY

De fleste bilstolene produseres på fabrikken i Leipheim i Tyskland. Alt fra design til produksjon er samlet under ett tak, slik at de ulike teamene er i konstant dialog med hverandre og kan produsere de sikreste bilstolene.
 

Regional produksjon sikrer rask respons- og leveringstid og kortere transportveier, noe som skåner miljøet og ressursene. 

GREEN SENSE

Britax Römer ønsker å holde sitt karbonavtrykk så lavt som mulig. Selskapet legger vekt på sikre, komfortable og bærekraftige barneseter og barnevogner som er enkle å bruke. Britax Römer er like opptatt av sikkerheten til barn over hele verden, som verden de vokser opp i - med GREEN SENSE-kolleksjonen bidrar selskapet dermed til en mer bærekraftig fremtid.

 

Tekstiltrekkene i GREEN SENSE-kolleksjonen er laget av 100 % resirkulerte PET-flasker som omdannes til nytt garn. Mesh-materialet sørger også for optimal luftsirkulasjon takket være den åpne strukturen.

Green Sense

HØYESTE KVALITET & SIKKERHET

Jente sitter i baksetet i barnesete

Mobilitet med høyeste sikkerhet

Britax Römer tilbyr barneseter og barnevogner av fremragende kvalitet som oppfyller de høyeste sikkerhetsstandardene. Dette garanteres av ekstra gode sikkerhetsfunksjoner som XP-PAD, SecureGuard og sidekollisjonsbeskyttelsen SICT. Disse ekstra sikkerhetselementene demper kreftene som oppstår ved en side- eller frontkollisjon. Dette gir optimal sikkerhet når foreldre er på veien med barna sine.

Hvilken barnesetegruppe leter du etter?

Populære barneseter

Tilbehør som passer perfekt til barnesetet

BARNEVOGNER FOR ETHVERT EVENTYR

Enten det er barnevogner, kombivogner eller tvillingvogner - Britax Römer tilbyr et bredt utvalg av ulike modeller. Komforten og sikkerheten til de minste har høyeste prioritet. For å gjøre hverdagen så fleksibel som mulig for foreldrene, er barnevognmodellene kompatible med bilbarnestoler fra Britax Römer som BABY-SAFE 5Z2 og mange andre produsenter.

Populære barnevogner & triller

Finn matchende tilbehør

Alle Produkte von Britax Römer entdecken