lionelo Barnesete Bastiaan Fiolett
Variant:
 • lionelo Bilstol Bastiaan Grey Black Base
 • lionelo Barnesete Bastiaan Fiolett

Pris
1819 kr
Fri frakt
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A318607

EAN: 5902581654229

lionelo Barnesete Bastiaan Fiolett
Denne teksten er automatisk oversatt.
Lett å rotere!
Takket være bruken av unik teknologi kan barnesetet flyttes fritt rundt dreie om sin egen akse uten å være adskilt fra sikkerhetsbeltene må. Det er nok å snu den i retning av døren og så kan du gjøre det barn kan enkelt plasseres i bilstolen.

Isofix-system og toppfeste
En stabil og rask måte å For å montere barnesete i bilen. Isofix-systemet reduserer betraktelig Krafter som utøves på barnet ved brå oppbremsing eller kollisjon virker. Merk: Hvis setet for ekstra beskyttelse med topptjor er fast, er dreiefunksjonen kun begrenset eller bare etter løsne det øverste tjorfestet er mulig.

Justering av nakkestøtten
7-nivå justering av hodestøtten, gjør det mulig Barnesete vokser med barnet.

4 stigningsplan
Enhånds ryggstøttejustering fra en sittestilling til en hvilestilling. Garanti for komfort og rett Barnets stilling.

Passer for barn fra fødselen
Takket være den roterende basen er det mulig å plassere barnet i den første å transportere livets dager. For sikkerheten og komforten til de yngste Barn er barnesetet med en ekstra setereduksjon utstyrt.

5-punkts sikkerhetsbelte med hoftebelte
Rivebestandige stropper holder barnet godt fast i barnesetet. Ekstra puter på Stropper forhindrer skrubbsår på barnets sensitive hud og Anti-skli pute sørg for riktig belteposisjon.

Ytterligere sidebeskyttelse
Barnesetet har forsterkninger på sidene og i nakkestøtten utstyrt for å absorbere ekstra slagenergi. I nakkestøtten det er en ekstra pute som støtter barnets hode Beskytter mot sidekollisjoner ved å beskytte barnets nakke og hode støtter.

Lumbalinnlegg
Barnesetet er designet med en spesiell innsats for korsryggstøtte utstyrt, som er anatomisk formet og for riktig ryggstilling av barnet.

Solbeskyttelse
En baldakin er inkludert for å beskytte barnet mot intens aktivitet sollys beskytter. Det beskytter barnet mot overoppheting og øker Reisekomfort.

Komfortabel polstring
Myk, fleksibel og slitesterk polstring som er lett å holde ren. Det meste av skitten kan fjernes ved å støvsuge og dø Polstring kan også vaskes i vaskemaskin (opptil 30 grad).

Pustende seteinnsats
For sikkerheten og en komfortabel stilling for de minste barna er Barnesete utstyrt med en ekstra Dri-Seat-redusering. de Innsatsen er designet for å tilpasse barnesetet til mindre barn for å justere.

Dri-Seat har en 3-lags konstruksjon fra:
 • Spesielt flettet stoff som gir tilstrekkelig luftsirkulasjon gir
 • Skum er den rette tettheten for å tilpasse seg tettsittende til kroppen barnet kan tilpasse seg
 • Behagelig å ta på, garanterer følelsen av Tørrhet
Tekniske detaljer:
 • Dimensjoner (lengde x bredde x høyde): 47 x 44 x 64 til 81 cm
 • Indre mål på setet (lengde x bredde x høyde): 30 x 28 x 47 til 57 cm
 • Dimensjoner på ryggstøtten (lengde x bredde): 47 til 57 x 28 cm
 • Vekt: 9,4 kg
 • Levetid: 0 til 36 kg
 • Installasjonsmulighet i bilen: Isofix og Top Tether og/eller Sikkerhetsbelter (Merk: hvis setet er utstyrt med Top Tether er fast, dreiefunksjonen er bare begrenset eller bare etter Det er mulig å løsne toppfestet)
 • Setet kan roteres 360 grader (den øverste tjorestroppen må løsnes for dette)
 • Installasjon av barnesete Kjøreretning: forover eller bakover (bakovervendt opp til 13 kg)

Sponset

product_detail_ad

Tilbehør

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Service

pinkorblue tilbyr en unik sikkerhetsgaranti

Allerede ved mindre ulykker kan det oppstå små riper eller skader på bilstolen eller babybeskyttelsen(babybilstolen) noe som kan innskrenke sikkerheten betydelig. Om du skulle bli så uheldig å bli utsatt for en ulykke, tilbyr vi en enkel og kostandsfri bytte.

Klikk her for mer informasjon!

Merke

Lionelo

Lionelo - Sammen, trygt og praktisk

Å være forelder er både en utfordring og et fantastisk eventyr. Våre produkter gjør det enda mer spennende og glad – for barn og foreldre. Hos Lionelo lager vi produkter som oppfyller de høyeste standardene for sikkerhet og komfort. Vi ønsker sammen å være med på å bygge en relasjon mellom deg og barnet ditt på ulike nivåer og stadier. Det er derfor vårt utvalg av produkter er så gjennomtenkt at du kan være en del av foreldreeventyret ditt fra babyens første øyeblikk.

Lionelo - designkvalitet kombinert med funksjonalitet for lengre levetid

Vi setter pris på verdien av de delte øyeblikkene. Av denne grunn sørger vi for at Lionelo-produkter kjennetegnes av designkvalitet og funksjonalitet og at bruken av dem etterlater et hyggelig inntrykk. Skånsom og moderne design, fantasifulle løsninger og vissheten om at du kan stole på oss uansett omstendigheter vil hjelpe. Lionelo-produkter dekkes av en livstidsgaranti. Dette betyr at vi ikke bare er bevisste på kvaliteten deres, men også støtter deg i alle faser av bruken av våre tilbud.

Lionelo - åpenhet, hjelpsomhet og engasjement

Åpenhet, hjelpsomhet og engasjement hjelper oss å bygge den uvurderlige følelsen av tilknytning og tillit hos foreldre. Gunstig forhold mellom kvalitet og pris på Lionelo-produkter både i Polen og over hele Europa gjør merket mer og mer populært. Vi ser denne trenden ikke bare i det økende antallet kjøpere av produktene våre, men også i antallet kjøpere av nye produkter med vårt merke. Bli med i familien vår. Lionelo vil sørge for at dette eventyret blir en sann nytelse for deg.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: lionelo Barnesete Bastiaan Fiolett
4.5
941 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 714
 
4 stjerner
| 167
 
3 stjerner
| 38
 
2 stjerner
| 12
 
1 stjerne
| 10
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

lionelo Barnesete Bastiaan Fiolett
lionelo Barnesete Bastiaan Fiolett
1819 kr