babyGO Side bed Together Black -Gold
-27%
Variant:
 • babyGO Reiseseng Together grå
 • babyGO Reiseseng Together beige
 • babyGO sideseng Together dark grey special edition
 • babyGO Side bed Together Black -Gold

1939 kr
Pris
1420 kr
Fri frakt*
Du sparer
519 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A295754

EAN: 4260332054799

babyGO Side bed Together Black -Gold
Denne teksten er automatisk oversatt.
Med babyGO En sammenleggbar seng Sammen betyr at foreldre og barn er spesielt nær hverandre når de sover. Amming blir også enklere med denne sammenleggbare sengen, fordi den åpne siden av den sammenleggbare sengen, som lett kan åpnes og lukkes med glidelås, skyves direkte mot foreldrenes seng og kan justeres til seks stillinger, slik at foreldre og barn ligge på samme nivå og det er ikke nødvendig å løfte barnet. Dekselene til den komfortable madrassen, som er inkludert i leveringsomfanget, er lett avtakbare og vaskbare. Metal lgestell kan rengjøres med en hvilken som helst vanlig rengjøringsmiddel. BabyGO Side bed Together har også hjul for å skyve den til riktig posisjon. Et stort vindu med netting sikrer optimal luftsirkulasjon.

Ytterligere produktdetaljer:
 • Siden av sengen er lett å åpne med glidelåser for å koble til foreldrenes seng
 • 6 ganger høydejustering av barnesengen for tilpasning til foreldres seng
 • Madrasshøyde målt fra gulvet: 35 - 50 cm
 • Stort nett vindu for optimal luftsirkulasjon
 • Dekker helt avtakbar og vaskbar
 • Robuste aluminiumsben, vaskbare
 • Med to hjul for justering
 • Inkl. reisesengmadrass med avtagbare og vaskbare deksler
Tekniske data:
 • Mål (høyde x bredde x lengde): 66 til 81 x 95 x 66 cm
 • Madrassmål (høyde x bredde x lengde): 4 x 48 x 85 cm
 • Vekt: 12 kg

Sponset

product_detail_ad

Tilbehør

Pris
736 kr

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet. Du har også mulighet for hjemlevering. Da leverer Postnord direkte til oppgitt adresse.

Merke

BABYGO

BabyGo – Go Go Go

Babyutstyr skal først og fremst være like praktisk for store som for små, for babyGo er produktenes design utviklet ved selskapets hovedkontor i Tyskland. Å bli forelder betyr ikke å gå på akkord med seg selv når det gjelder krav til god design, moderne materialer og funksjonell i bruk! babyGo lager moderne babyutstyr som oppfyller alle tilpassede krav og samtidig ser bra ut. Med et hypermoderne, omfattende sortiment i friskt design posisjonerer babyGo seg som et nytt livsstilsbabymerke.

Rett På Sak Ingen Tull

Møbler med tre-elementer, som barnestoler og sidesenger, er laget av massivt bøketre og skiller seg dermed ut fra det vanlige, fargerike plastoverskuddet som til tider kan være mange av. Et design med fingeren på pulsen som passer utmerket inn i ditt moderne, smakfullt innredete hjem. De fleste produkter fås i tre til seks forskjellige farger eller fargekombinasjoner, med andre ord er det nok variasjoner å velge mellom og mange fargekombinasjoner som vil passe ditt og deres smak.

Fyldig Portefølje Med Praktikalitet

babyGo tilbyr et bredt spekter av produkter, fra bæreseler, barneseter til bruk i bil, fra barnevogner til møblement som babyseng, barnestoler og lekegrind. Selskapet tilbyr også enkle lekeapparater til hagen, feks deres rutsjebane som passer godt stående på uteplassen så vel som inne. Mange små, gjennomtenkte detaljer gjør det enklere å være forelder: Forskjellige modeller av møblement "vokser" med barnet ditt takket være de høydejusterbare stolbeina og kan også brukes som krakk når barnet har vokst ut av "normal bruk". Babystolen "Homey" kan stå på sin buede base eller kombineres med barnestolen "Family" med rett adapter. Til ditt kjøretøy finnes det i tillegg til sittesystemer også oppbevaringssystemer som gjør det enkelt å få plass til de mange små saker som mamma og pappa trenger når de er ute og kjører, eller til korte pit stop der det er nødvendig med mat, drikke eller bleieskift. babyGo's barnevogner med luftdekk gjør det også mulig å gå på ujevne overflater som kan være humpete og ubehagelig å kjøre med plastdekk, uten mulighet for å endre trykket i dekket kan det være ubehagelig å kjøre over grus og stein. Tvilling-søskenvogn fra babyGo byr på mange ulike kombinasjonsmuligheter iht bruk, eksplisit bruk til tvillinger med 2 liggedeler, eller bruk til baby og noe eldre søsken med liggedel og sittedel slik at det ikke er behov for flere vogner til ulike alder på barna.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: babyGO Side bed Together Black -Gold
4.5
120 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 92
 
4 stjerner
| 22
 
3 stjerner
| 6
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

babyGO Side bed Together Black -Gold
babyGO Side bed Together Black -Gold
1939 kr
1420 kr