10% Personalrabatt ❕
10% personalrabatt ❕
Kopier koden her
10PSN5583
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Sikre deg rabattkoden
BabyDan Flex XL beskyttelsesskjerm svart
Variant:
 • BabyDan sikkerhetsgrind Flex M 90 til 146 cm, svart
 • Baby Dan Sikkerhetsgitter Flex L 90 - 223 cm, Svart
 • BabyDan Flex XL beskyttelsesskjerm svart
 • Baby Dan Flex XXL Romdeler Sort

Pris
1565 kr
Fri frakt
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A280541

EAN: 5705548028022

BabyDan Flex XL beskyttelsesskjerm svart
Denne teksten er automatisk oversatt.
Produktdetaljer:
 • Med beskyttelsesgitteret Flex XL fra Baby Dan ® kan du beskytte peisen eller peisovnen din.
 • De enkelte seksjonene kan plasseres fritt - også dørseksjonen.
 • Seksjonene kan settes sammen på akkurat den måten som passer best i rommet.
 • Flex XL er perfekt for peiser på en rett vegg aden og for ovner plassert i et hjørne.
 • Flex er et svært fleksibelt system av elementer som kan settes sammen etter behov.
 • Flex-gitteret kan brukes foran trapper eller brede døråpninger, som romdeler eller som beskyttelse foran peisen eller ovnen.
 • Hvis du kjøper en Park-A-Kid lekegrind til barnet ditt, kan den gjøres om til en sikkerhetsgrind når du ikke lenger trenger lekegrinden, for eksempel ved å montere veggbeslagene.
 • Flex XL sikkerhetsgrindbunn - kan forlenges i det uendelige
 • Passer til åpninger fra 90 til 270 cm
Dimensjoner og materiale:
 • Høyde: 71 cm
 • Materiale: Metal l

Sponset

product_detail_ad

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet. Du har også mulighet for hjemlevering. Da leverer Postnord direkte til oppgitt adresse.

Merke

BabyDan

Baby Dan

Verdensledende Innenfor Barns Sikkerhet

Har du hørt om Baby Dan tidligere? Vi blir ikke skuffet om du ikke er kjent med navnet, med mindre du har små barn du ønsker å holde unna trapper, tilgang til skap, skuff og stikkontakter. Baby Dan er en dansk bedrift som utvikler og produserer verdensledende sikkerhetsprodukter innenfor barns sikkerhet, for deres kunder som er mellom 0-5 år gamle. Med andre ord er selskapet ekspert i sitt felt, som er å barnesikre ditt hjem. Det er ingenting som er glemt innenfor barnesikring av Baby Dan, de har tross alt hatt 75 år på seg å slipe diamanten til perfeksjon.

Hjertets Kvaler

Å være forelder for babyer er en spennende og lærerik tid for alle involverte, ikke minst den mobile solstrålen deres som er nysgjerrig på verden i knehøyde. Særlig lærerik når barn er i en alder der de utforsker verden helhjertet, full av gleder og fantasi som vi voksne til tider kan ha noe glimt av. Dette kan også bety at alle potensielle farer som en naturligvis ikke tenker over er tilstede og kan skade barnet og skremme, hemme deres utvikling og ikke minst hemme foreldres utvikling i henhold til tillit til sitt barns utvikling. Læring og utforsking innenfor trygge og gode rammer er vesentlig viktig, dermed er det noen få kvalitetssikrede selskaper som kan benyttes for å skape rom for læring.

Kontrollerte Bevegelser

Barnets nysgjerrighet utvikler seg i samsvar med deres mobilitet, så fort han/hun kan krype og bevege seg rundt i huset, er det utfordrende å sikre alle trapper og rom en ønsker å kutte barnets tilgang til. Med Baby Dans sikkerhetsgrind kan du med enkelthet sikre trapper, rom, varme elementer som peis og skille hund og barn fra hverandre. Baby Dan tilbyr flere sorter typer grind, for de som ikke ønsker å skape kosmetiske forstyrrelser har selskapet utviklet grind med treverk med forskjellige fargetoner som vil oppleves naturlig i det nordiske hjem. Mobilitet er også et valg dere har, med mulighet for å velge 2 måter å montere grinden på. For de som ønsker og kan montere i dørens ramme med medfølgende skruer og de som ønsker å press montere grinden ved å utvide bredden med det innebygde systemet, noe som også gir mobilt trygghet når en skal på turer der det kan være behov for å avgrense barn og dyr.

Begrenset Tilgang

Barnesikring kommer i mange former og sorter, la oss peke deg i rett retning hos oss. Hva som er nyttig og greit å ha for å kunne ha sinnsro er ikke alltid like enkelt å velge mellom og kanskje du ikke visste at produktet eksisterer engang? Baby Dan har produkter som: Kabinett lås, med magnetisk lås som kun kan åpnes av forelder eller konvensjonell manuell åpnings mekanisme. Manuelle vindussperrer for å begrense åpning av vindu, dørstopper, kantbeskytter til bord og benk som er i hode og øyehøyde til deres barn. Stikkontakt sikring som er med på å avlede uønskede spenninger i hverdagen, lekegrind i forskjellige størrelser for å avgrense barnet der foresatte lager mat eller ønsker å begrense bikkja kanskje?

Anmeldelser

Kundebedømmelser: BabyDan Flex XL beskyttelsesskjerm svart
5
370 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 305
 
4 stjerner
| 61
 
3 stjerner
| 2
 
2 stjerner
| 2
 
1 stjerne
| 0
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

BabyDan Flex XL beskyttelsesskjerm svart
BabyDan Flex XL beskyttelsesskjerm svart
1565 kr