Babypoints

Produktvurderinger er en viktig del av pinkorblue. Dette gir deg muligheten til å gi din tilbakemelding og hjelpe andre kunder med deres kjøpsbeslutning! Men vurderingene til andre kunder kan også hjelpe deg når du handler.

Troverdighet

En anmeldelse på pinkorblue.no kan kun utføres av bekreftede kjøpere. Derfor får du først muligheten til å vurdere de kjøpte produktene etter at du har lagt inn bestillingen. Etter det vil eKomis administrasjonsteam for kundeoppfatninger sjekke vurderingen din uavhengig og i henhold til definerte retningslinjer. Først da blir den aktivert og synlig for alle kunder. Så du kan stole på ekte tilbakemeldinger fra kunder.

Samarbeid med eKomi

eKomi hjelper oss med å samle produktanmeldelser og sjekke dem uavhengig. Du kan derfor stole på en seriøs og ansvarlig evalueringsprosess. En samlet vurdering er resultatet av de innsamlede kundeanmeldelsene. Avhengig av resultatet kan vi smykke oss med et segl i gull, sølv eller bronse. Så du kan alltid raskt se hvor godt vi gjør det totalt sett. Hvis du vil lære mer om vår partner eKomi, ta en titt her borte.