PINK OR BLUE Romper 2 pakke oransje
NYHET Bærekraftig -11%
Variant:
 • PINK OR BLUE Romper 2 pakke blå
 • PINK OR BLUE Romper 2 pakke oransje

233 kr
Pris
207 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Du sparer
26 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A318957

PINK OR BLUE Romper 2 pakke oransje
Denne teksten er automatisk oversatt.
PINK OR BLå - merket rundt det første utstyret til babyen din

Den første tiden med en nyfødt er fantastisk, emosjonell og utmattende på samme tid. Det babyen din trenger nå er kjærlighet i overflod, trygghet og oppmerksomhet... for alt annet er nå tilgjengelig på babymarkt.de kjærlig utformede klær av merket PINK OR BLUE. Utviklingen av en baby spesielt de første 24 månedene er spennende, rask og overraskende. Ekspertene våre har utviklet mange vakre produkter for deg som gjør livet med din lille skatt enklere og mer behagelig. Kort sagt - det allsidige bekymringsløse utstyret for de minste. I tillegg til mange praktiske detaljer og eksklusive design er kvaliteten på produktene fremfor alt i forgrunnen. For babyens sarte hud brukes Ökotex-sertifiserte kvaliteter laget av kosete myk bomull. Dimensjonsstabile materialer tåler mange vask og forblir skånsomme mot babyens hud. Med de første antrekkene fra PINK OR BLUE sørger du for at babyen din føler seg helt komfortabel og selvfølgelig til rimelige priser. Merkemote trenger ikke å være dyrt, se selv i nettbutikken vår!

Nydelige bukser i dobbel pakke laget av myk økologisk bomull. En bukse er trykket med et søtt geometrisk mønster, den andre er trykket med en havfrue i brystområdet. Trykkene på bena og skuldrene gjør det enkelt å ta av og på favoritten din.

Produktdetaljer:
 • Materiale: 100 % økologisk bomull
 • 2-pakning
 • Ulik design s
 • Kneppeknapper i skritt og skulder
Vedlikeholdsdetaljer:
 • Vaskbar opp til 60°C
 • Tørketrommel
 • Strykes moderat varmt
Merk: Artikkelen faller litt større

Tilbehør

Pris
186 kr
Pris
207 kr
Pris
155 kr

Bærekraft

Økologisk bomull

Økologisk bomull kommer fra kontrollert økologisk dyrking. Dette forbyr bruk av kjemiske sprøytemidler og kunstgjødsel samt bruk av genmodifiserte frø. På den ene siden beskytter dette jorda og grunnvannet mot forurensning og bruker på den andre siden mindre vann enn konvensjonelt produsert bomull fordi jorda har bedre muligheter til å lagre vann. En skiftende beplantning sikrer også en sunnere og derfor mer robust jord.

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Våre toppselgere

 PINK OR BLUE Romper 2 pakke oransje
PINK OR BLUE Romper 2 pakke oransje
233 kr
207 kr