Rabatter fra storken! 👶
Rabatter fra storken! 👶
Spar nu:
Op til 700 kr.
24
tim.
00
min.
00
sek.
Kun idag!i
Träumeland Sovepose stjerne blå

Pris
294 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: Ca 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Sponsede produkter

Art. nr.: A227662

Träumeland Sovepose stjerne blå
Denne teksten er automatisk oversatt.
"Når du legger sengen, må du ligge på den. Dette ordtaket er også sant for de minste blant oss: babyer og småbarn trenger vanligvis minst fjorten timers søvn per dag. Et optimalt sovemiljø er avgjørende for babyens helse. Kombinasjonen av høyre madrass og en pustende baby-sovepose hjelper til med å forhindre skadelig luft og varmeoppbygging i babysengen.

Vi anbefaler en pustende baby-sovepose som kan justeres til den gjeldende romtemperaturen som best mulig. 3-i-1-systemer, en kombinasjon av indre og ytre sekker som kan kombineres enkeltvis, er spesielt egnet her. Hvis den er spesielt varm, er det perfekt nok å ta på den lette bomullsvesken til babyen. En ytre sekk, for eksempel laget av klimavennlige TENCEL® naturlige fibre, brukes i kjøligere temperaturer. Når det er veldig kaldt, kan den ytre og indre sekken enkelt kombineres.

I kampen mot varmeopphopning scorer LIEBMICH baby sovepose også fra en nyskapende funksjon: det er den første baby soveposen som puster! Dette muliggjøres med to ventilasjonsspalter som enkelt kan åpnes og lukkes ved hjelp av glidelås - avhengig av romtemperatur og nødvendig lufttilførsel. Hva annet bør du passe på når du kjøper en sovepose til babyen?

 • Vokse ut, ikke vokse inn, sauesekken må ikke være for stor slik at barnet ikke kan skli inn og kveles. For en optimal passform, skal en voksnes finger passe mellom nakken og utringningen
 • Hvis soveposen er for stor, er det fare for å kjøle seg ned
 • En glidelås fra siden er praktisk slik at du kan åpne hele fotseksjonen og pakke den komfortabelt om natten
 • I motsetning til knapper, forhindrer glidelåser ukontrollert varmetap


produktdetaljer:
 • ytterstoff: 100% bomullsfylling: 70% polyester, 30% TENCEL®
 • Vaskbar opp til 60 ° C
 • Passer for tørketrommel
 • Ingen varmeakkumulering takket være dobbeltjusterbar ventilasjon
 • Garantert antimon og forurensningstest
 • Sunt soveklima gjennom høykvalitets naturfiber
 • Inkludert bærehengere
 • Vokser med deg gjennom justerbare stropper (med hjerteformede trykknapper)
 • Allround glidelås for lett å skifte
Spørsmål og svar
 • Hvorfor skal barnet mitt sove i sovepose?
Sove b ags er det bedre alternativet til tepper, fordi bruk av soveposer til babyer i stedet for tradisjonelle dyner reduserer risikoen for varmeoppbygging eller tildekking av babyen betydelig.

 • Hvilken størrelse er riktig for babyen min?
Den riktige størrelsen på babyens sovepose avhenger først og fremst av høyden på barnet. Vårt tips: For å sikre at babyen din ikke trenger å sparke, skal avstanden mellom føttene og bunnen av soveposen ikke være mindre enn 10 cm.
Følgende tabell med guideverdier hjelper deg å gjøre ditt valg:


For å være på den sikre siden, må det imidlertid tas målinger :

Kroppslengde
= - hodelengde
= + 10 cm
= riktig størrelse for sovepose

 • Hvilke klær skal babyen min slites i soveposen?
Mange foreldre er litt usikre på nattøy. Er babyen for varm, eller fryser han eller hun? For akkurat som det er varme sommernetter og kjølige vintermåneder ute, er det også temperaturforskjeller om natten på barnerommet. For å la babyen sove forsvarlig, er det viktig å tilpasse soveklærne optimalt. Vi ønsker ikke å komme med noen generelle uttalelser her. En ting er imidlertid viktig: du skal ikke bli lurt av tykkelsen på soveposematerialet, fordi materialene har forskjellige varmeverdier.
Måleenheten ""TOG"" kan brukes som guide. ""TOG"" viser den termiske motstanden til tekstiler og informerer hvor varm babyen din vil være i en sovepose ved en viss romtemperatur. Jo høyere ""TOG"" -verdi, jo varmere er babyen. Soveposer har forskjellige ""TOG-verdier"". LIEBMICH sovepose har en ""TOG-verdi"" på 2,5!

Du finner LIEBMICH bruksanvisning for soveposen hele sesongen her! "

Fraktinformasjon

Levering:

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Våre Toppselgere

Träumeland Sovepose stjerne blå
294 kr