Våre alternativer til den utsolgte artikkelen

Träumeland Madrass Rainbow 70x140 cmTräumeland Madrass Rainbow 70x140 cm
For øyeblikket utsolgt
Pris
964 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll

Produktbeskrivelse

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Sponsede produkter

Art. nr.: A095495

EAN: 9120018350605

Träumeland Madrass Rainbow 70x140 cm
Denne teksten er automatisk oversatt.
"Babyer bruker mesteparten av tiden sin på å ligge på madrassen. Dette er grunnen til at flere og flere foreldre legger stor vekt på riktig valg av produkter. Alle Träumeland baby- og barnemadrasser er produsert med stor omhu på fabrikken i Østerrike. Bare utvalgte materialer brukes, som kommer nesten utelukkende fra Tyskland, Østerrike og Sveits.

Rainbow madrassen, vurdert til å være ""veldig bra"" av Öko-Tex, sikrer god luftsirkulasjon og et sunt soveklima takket være sin vertikale ventilasjonskanaler.

Produktdetaljer:
 • Mål: bredde x lengde x høyde 70 x 140 x 10 cm
 • Høy kvalitet madrass tiger kjerne
 • Pek elastisk kaldskum med vertikale luftkanaler
 • Enkel ventilasjon
 • Dekselet kan fjernes ved hjelp av en glidelås i omkrets
 • Deksel: 100% bomull vattert med vaskefleece
 • Pleie råd: madrassdeksel kan vaskes ved 60 ° C, egnet for tørketrommel med forsiktig syklus
 • Passer for allergikere
 • oeko- tex-sertifisert i klasse 1 for babyer under testnr. 47693 i ÖTI, Wien
 • Ökotest (utgave september 2019) Overordnet dom: ""veldig bra"".

Materiell forklaring:

 • Wash fleece - Wash fleece er en vaskbar hulfiber og er derfor ideell for babyer med allergier. Wash-fleece har en høy gjenopprettingskapasitet og demper Träumeland-madrassdekslene (100% polyester).

 • kaldskum. Sammenlignet med mykt skum bruker kalde skum tigerråvarer av høy kvalitet. Kaldskum viser forbedret punktelastisk oppførsel, er mer aktiv atumgs og har derfor lengre levetid. Ved å inkludere luftekanaler og konturskjæringer, blir viktige faktorer som ventilasjon og elastisitet avgjørende forbedret.

Ventilasjon:
En ventilert madrass er spesielt viktig for din baby. Luftkanalene forhindrer usunn varmeakkumulering, utåndet CO² fjernes og barnet kan puste fritt.

Madrassdeksel:
Alle Träumeland-deksler er avtakbare, vaskbare ved 60 ° C ( unntak: naturlig) og luftgjennomtrengelig.

Madrasskjerne: Avhengig av kvaliteten, tilpasser en spisselastisk kjerne seg perfekt til kroppen. Det gir bare vei der kroppen utøves for å beskytte ryggraden. Madrasser som er for harde er ikke egnet for den myke beinstrukturen til babyen.


Spørsmål og svar

Å velge mellom så forskjellige modeller gjør ikke avgjørelsen lett. Vi tilbyr derfor et poengsystem som tjener en rask og sikker orientering gjennom vårt babymadrass-program: Jo høyere kvalitetspunkter en madrass er, jo høyere er kvalitetstiger. I utgangspunktet er det nødvendig å vurdere noen få faktorer og sjekke deres egen betydning: En god ventilasjon, materialet og tilleggsfunksjoner.

 • Hvilket deksel skal jeg velge til madrassene mine?
Mer informasjon på: www.traeumeland.com/DE/matratzenbezug

 • Hvilken kjerne skal jeg velge for madrassen min?
Detaljert informasjon på: www.traeumeland.com/DE/matratzenkern

materielle forhold

 • Min kjøpte babymadrass lukter ...
Nye madrasskjerner kan noen ganger få en ny lukt som ikke kan slippe helt ut på grunn av emballasjen. Lukten er ufarlig for babyen og forsvinner etter to til fire uker. Ideelt sett bør du lufte babymadrassen før du bruker den utendørs for første gang, men pass på at babymadrassen ikke blir våt eller står direkte i solen. Alle Träumeland-madrasser er testet for skadelige stoffer flere ganger av uavhengige testinstitutter og er utmerket egnet for bruk i babysengen.

 • Kjernen i babymadrassen er plutselig gul - hva skal jeg gjøre?
Ikke bekymre deg - en gul madrassekjerne er helt ufarlig. Hvert skum blir gulaktig når det utsettes for sollys eller kunstig lys. Dette er helt ufarlig og på ingen måte farlig eller skadelig for babyen din.

 • Babymadrassen min har plutselig en hul
The dekslene til babymadrassen er vattert på innsiden med fleece. Denne fleece mister noe av sin bulk med den første bruken. Hvis barnet ditt alltid sover på samme sted på madrassen, kan det se ut som et hult, da hodet hviler på madrassen på visse punkter. Hvis du plasserer barnet ditt på forskjellige deler av madrassen, eller hvis barnet beveger seg mer på babymadrassen senere, komprimerer fleece på hele dekselet, og ""hulen"" forsvinner igjen. Denne komprimeringen av dekselet er ikke en ulempe for barnet ditt.

 • Er madrasskjernen også vaskbar?
Nei. Träumeland bruker et vannbasert klebemiddel for produksjonen, de enkelte delene vil bli løsrevet.

krav til fuktighetsbeskyttelse

 • Do Jeg trenger en ekstra støtte for den integrerte fuktsikringen i dekselet?
For babymadrasser med ""sleep Träumeland safety"" eller ""sleep dry"" deksler trenger du ikke en ekstra pute for å beskytte mot fuktighet, forutsatt at babyen har på seg bleie. Disse dekslene har fuktighetsbeskyttelsesfunksjonen integrert i madrassdekselet. Ytterligere fuktighetsbeskyttelsesputer stopper ikke bare fuktighet, men også ventilasjon og bør derfor ikke brukes.

 • Når kan jeg begynne å bruke et lufttett fuktsikringslag?
Vi anbefaler at du bare bruker vanntette eller lufttette fuktighetsbeskyttelsesputer når barnet ditt er rent. I løpet av de to første leveårene bør du unngå lufttette materialer i barnesengen. I denne alderen dekker madrassen Träumeland ""søvnsikkerhet"" og ""søvnfrisk"" beskytter madrasskjernen tilstrekkelig."

Fraktinformasjon

Levering:

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Våre Toppselgere