Träumeland Madrass Kuschelwiese 60 x 120 cm

Träumeland Madrass Kuschelwiese 60 x 120 cm


Pris
1159 kr
Fri frakt
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: Ca 4-7 virkedager

Produktbeskrivelse

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Sponsede produkter

Art. nr.: A121192

EAN: 9120064850241

Träumeland Madrass Kuschelwiese 60 x 120 cm
Denne teksten er automatisk oversatt.
"Babyer bruker mesteparten av tiden sin på å ligge på madrassen. Dette er grunnen til at flere og flere foreldre legger stor vekt på riktig valg av produkter. Alle Träumeland baby- og barnemadrasser er produsert med stor omhu på fabrikken i Østerrike. Bare utvalgte materialer blir brukt, som kommer nesten utelukkende fra Tyskland, Østerrike og Sveits.
Kuschelwiese-madrassen er utstyrt med 3D Comfort-puter som sikrer veldig god liggekomfort.

Produktdetaljer:

Madrassdeksel:

søvn tørt:
Det funksjonelle dekselet søvn tørt består på 54% polyester og 46% bomull. Vattert med Wash-fleece, skaper det en koselig liggende overflate for babyen din. Dette madrassdekselet har en integrert fuktighetsbeskyttende funksjon, er luftgjennomtrengelig, vaskbar opp til 60 ° C og egnet for den milde tørketrommelen.Madrasskjerne:
 • Mål: bredde x lengde x høyde: 60 x 120 x 11 cm
 • Madrasskjerne med komfort dyner for god liggekomfort
 • Stor ventilasjon gjennom vertikale luftekanaler i skummet
 • babysiden (hvit) og smårollingssiden
 • Sikkerhetstrinnskanter på langsiden for de første stående testene
 • tetthet: 33 kg / m³

Spørsmål og svar

Velge fra så forskjellige modeller gjør ikke beslutningen enkel. Vi tilbyr derfor et poengsystem som tjener en rask og sikker orientering gjennom vårt babymadrass-program: Jo høyere kvalitetspunkter en madrass er, jo høyere er kvalitetstiger. I utgangspunktet er det nødvendig å vurdere noen få faktorer og sjekke deres egen betydning: En god ventilasjon, materialet og tilleggsfunksjoner.

 • Hvilket deksel skal jeg velge til madrassene mine?
Mer informasjon på: www.traeumeland.com/DE/matratzenbezug

 • Hvilken kjerne skal jeg velge for madrassen min?
Detaljert informasjon på: www.traeumeland.com/DE/matratzenkern

materielle forhold

 • Min kjøpte babymadrass lukter ...
Nye madrasskjerner kan noen ganger få en ny lukt som ikke kan slippe helt ut på grunn av emballasjen. Lukten er ufarlig for babyen og forsvinner etter to til fire uker. Ideelt sett bør du lufte babymadrassen før du bruker den utendørs for første gang, men pass på at babymadrassen ikke blir våt eller står direkte i solen. Alle Träumeland-madrasser er testet for skadelige stoffer flere ganger av uavhengige testinstitutter og er utmerket egnet for bruk i babysengen.

 • Kjernen i babymadrassen er plutselig gul - hva skal jeg gjøre?
Ikke bekymre deg - en gul madrassekjerne er helt ufarlig. Hvert skum blir gulaktig når det utsettes for sollys eller kunstig lys. Dette er helt ufarlig og på ingen måte farlig eller skadelig for babyen din.

 • Babymadrassen min har plutselig en hul
The dekslene til babymadrassen er vattert på innsiden med fleece. Denne fleece mister noe av sin bulk med den første bruken. Hvis barnet ditt alltid sover på samme sted på madrassen, kan det se ut som et hult, da hodet hviler på madrassen på visse punkter. Hvis du plasserer barnet ditt på forskjellige deler av madrassen, eller hvis barnet beveger seg mer på babymadrassen senere, komprimerer fleece på hele dekselet, og ""hulen"" forsvinner igjen. Denne komprimeringen av dekselet er ikke en ulempe for barnet ditt.

 • Er madrasskjernen også vaskbar?
Nei. Träumeland bruker et vannbasert klebemiddel for produksjonen, de enkelte delene vil løsne.

krav til fuktighetsbeskyttelse
 • Trenger jeg en ekstra støtte for den integrerte fuktighetsbeskyttelsen i dekselet?
For babymadrasser med ""sleep Träumeland safety"" eller ""sleep dry"" deksler trenger du ikke en ekstra pute for å beskytte mot fuktighet, forutsatt at babyen har på seg bleie. Disse dekslene har fuktighetsbeskyttelsesfunksjonen integrert i madrassdekselet. Ytterligere fuktighetsbeskyttelsesputer stopper ikke bare fuktighet, men også ventilasjon og bør derfor ikke brukes.

 • Når kan jeg begynne å bruke et lufttett fuktsikringslag?
Vi anbefaler at du bare bruker vanntette eller lufttette fuktighetsbeskyttelsesputer når barnet ditt er rent. I løpet av de to første leveårene bør du unngå lufttette materialer i barnesengen. I denne alderen dekker madrassen Träumeland ""søvnsikkerhet"" og ""søvnfrisk"" beskytter madrasskjernen tilstrekkelig."

Fraktinformasjon

Levering:

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Våre Toppselgere

Träumeland Madrass Kuschelwiese 60 x 120 cm
Träumeland Madrass Kuschelwiese 60 x 120 cm
1159 kr