Kun i dag: 8x babypoints ♡
Kun i dag: 8x babypoints ♡
Samle nå
00
tim
00
min
00
sek
TOPBRIGHT Toys® Bonnies Sunshine Kitchen
Variant:
 • TOPBRIGHTToys® Kevins koselige stue
 • TOPBRIGHTToys® Simons Luxury Bathroom
 • TOPBRIGHT Toys® Bonnies Sunshine Kitchen
 • TOPBRIGHT Toys® Shelas drømmesoverom

Veil. pris¹
230 kr
Pris
219 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Du sparer
11 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A330971

EAN: 6971325135286

TOPBRIGHT Toys® Bonnies Sunshine Kitchen
Denne teksten er automatisk oversatt.
Klassikere på barnerommet

Et drømmehus går i oppfyllelse – selv på små barnerom eller på reise. Bonnies solskinnskjøkken fra Top B right Toys® inviterer barn til å oppdage og leke. Det kjærlig dekorerte rommet er utstyrt med mange flyttbare møbler. Sammen med dukken Bonnie som er inkludert i settet, drar barna på oppdagelsestur og opplever timer med matlaging og baking.

Fortryllende tilbehør

Rommet laget av solid papp kan settes opp på et blunk og er nydelig dekorert. Bonnies solskinnskjøkken imponerer med et bredt spekter av tilbehør og flotte møbler som barna kan pusse opp som de vil: barna baker deilige måltider og kaker sammen med kjøkkenfeen Bonnie på kjøkkenmodulen, som inneholder ikke bare kokeplater, men også en ovn, en avtrekkshette og en vask. Deretter spises det ved bordet, hvor to dukker kan ta plass. Alle dagligvarer kan oppbevares i det romslige kjøleskapet. Når maten er på bordet, åpner Bonnie ganske enkelt det bevegelige vinduet integrert i den robuste plastrammen for å lufte rommet. Etter å ha spilt, bretter foreldrene ganske enkelt sammen rommet og kan lagre det for å spare plass.

Ideell for rollelek

Når de leker med Bonnies solskinnskjøkken, blir barna virkelig kreative, fordyper seg i en fantasifull verden og opplever spennende eventyr. Nydelige detaljer og det fortryllende tilbehøret oppmuntrer store og små barn til å gripe, leke og oppdage. Når du dikter opp historier, blir små dukkevenner kreative og utvider vokabularet sitt lekende. Enten alene eller sammen med venner, søsken eller foreldre – fri lek fremmer kommunikasjon og språkutvikling.

Trygge materialer og nyskapende design

Som med alle Top B right Toys®-leker legger vi vekt på trygge materialer og høyeste kvalitet. Plasten er spesielt robust og treverket kommer fra bærekraftig tigerskogbruk. Alle møbler har avrundede kanter og er lette å gripe.

Leker fra. Top B right Toys® har fulgt et enkelt oppdrag i over 30 år: å tenne barns mangfoldige talenter. Det er derfor den naturlige trangen til å oppdage for hvert barn er i forkant av de pedagogiske lekene. Top B right Toys® følger barn fra en tidlig alder for å oppdage verden sammen med foreldrene. De blir sett mens de vokser, lærer mens de leker og utforsker omgivelsene.

Produktdetaljer:
 • Dimensjoner (lengde x bredde x høyde): 39 x 24,5 x 7,3 cm
 • Fremmer hånd-øye-koordinasjon, finmotorikk og sosiale ferdigheter
 • Ideell for små barnehender
 • Trygge og avrundede kanter
 • Innhold: 1 rom, 1 plastramme, 1 dukke, 1 kjøkkenmodul med 2 kokeplater, 1 stekeovn, 1 avtrekkshette, 1 servant, 1 bord med 2 stoler og 1 kjøleskap
 • Materiale : papir, kryssfiner, ABS, bøketre
 • Alder: fra 3 år

Obs
Ikke egnet for barn under 3 år . Inneholder små deler som kan svelges. Kvelningsfare!

Sponset

product_detail_ad

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Våre toppselgere

TOPBRIGHT Toys® Bonnies Sunshine Kitchen
TOPBRIGHT Toys® Bonnies Sunshine Kitchen
Veil. pris¹ 230 kr
219 kr