Tommee Tippee Teat Anti Colic Closer to Nature Langsom matstrøm 2 stk
-24%

Tommee Tippee Teat Anti Colic Closer to Nature Langsom matstrøm 2 stk


72 kr
Pris
55 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Du sparer
17 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A274383

EAN: 5010415210265

Tommee Tippee Teat Anti Colic Closer to Nature Langsom matstrøm 2 stk
Denne teksten er automatisk oversatt.
"Ingenting betyr noe mer for foreldrene enn å sørge for at babyen er komfortabel. Derfor har Tommee Tippee lagt til den nyeste antikolikkinnovasjonen i sine prisbelønte brystformede patter for å skape den nye Tommee Tippee Advanced antikolikkflasken. Den unike antikolikkteknologien med tre ingredienser trekker luft bort fra melken, mens stjerneventilen hindrer melk i å komme tilbake i røret. Det betyr 80% mindre oppblåsthet i magen, oppkast og ubehag. Og 100% flere smil. I tillegg, med det innebygde sugerøret med varmemåling, kan du være sikker på at melken har den perfekte temperaturen, noe som gjør fôring til en hyggelig opplevelse for deg og babyen din.

80% mindre kolikk
Den avanserte antikolikkflasken har vist seg å redusere kolikksymptomer for mindre oppblåsthet i magen, mindre oppkast og mindre ubehag.

Mindre oppblåsthet i magen
undersøkte Tommee Tippee 210 foreldre som har brukt produktet for å redusere barnets kolikksymptomer. Av disse var 80% enige om at flasken med hell reduserte symptomene. Mindre luft, flere smil.

Mindre oppkast
Hvis du er bekymret for kolikk, er babyens velvære det viktigste for deg. Derfor har Tommee Tippee utviklet den unike antikolikkteknologien med tre ingredienser som suger luft bort fra melken. Resultatet: 80% mindre oppblåsthet i magen, oppkast og ubehag med 100% flere smil.

Mindre ubehag
Tommee Tippee har kombinert vår brystformede spene med et sugerør med varmesensing - og den siste antikolikkinnovasjonen for å berolige babyen din. Det betyr 80% mindre kolikk og 100% mer tilfredshet.

Prisbelønt, brystlignende brystvorte
ligner brystet fordi det er slik babyer liker det best - garantert aksept * .

Identifikasjon av antikolikknipler
Antikolikknipler er tydelig merket med et ""antikolikk"" -tegn på brystvorten og emballasjen har en turkis bakgrunn til angi rekkevidden. Advanced -anti-colic-brystvortene er ikke kompatible med Closer to Nature-flasker.

Erstatningsnippler
De Advanced Anti-Colic-brystvortene er tilgjengelige i tre strømningshastigheter: langsom, middels og raskt. Strømningshastigheten kan være i form av et tall på selve brystvorten, 1 er langsom strømning, 2 er middels strømning og 3 er rask strømning. Dette er bare en guide, siden hver baby er forskjellig og utvikler seg til forskjellige priser.

Hold deg alltid i strømmen
Tommee Tippee tilbyr forskjellige fôringshastigheter for å holde tritt med voksende baby. Hver baby er forskjellig, men som en tommelfingerregel anbefales en treg fôrhastighet i 0+ måneder, middels fôrhastighet i 3+ måneder og rask fôrhastighet i 6+ måneder. Tegn på at du trenger å øke fôrhastigheten er hvis babyen tar mer enn 20 minutter å drikke av flasken, trekker i spenen eller sovner under matingen.

Langsom matstrøm
Tommee Tippee anbefaler langsomstrømningsspener til nyfødte og babyer under 3 måneder. Denne informasjonen er kun veiledende ettersom hver baby er forskjellig.

Medium flyt
Vår mediumstrømspen passer for babyer over 3 måneder. Husk at hver baby er forskjellig, så det kan hende du må bytte spenene før det er angitt her.

Hurtigmattilstrømning
Hurtigmatspenen gir raskest fôr. Det anbefales for babyer over 6 måneder.

Produktdetaljer:
  • For å redusere kolikksymptomer med mindre oppblåsthet i magen, mindre oppkast og mindre ubehag
  • Prisbelønt, brystformet spene for naturlig docking og garantert aksept
  • Unik brystvorten for enkel docking
  • Designet for bruk med avanserte antikolikkflasker
  • BPA-fri
  • Matehastighet: Sakte
"

Sponset

product_detail_ad

Tilbehør

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Våre toppselgere

Tommee Tippee Teat Anti Colic Closer to Nature Langsom matstrøm 2 stk
Tommee Tippee Teat Anti Colic Closer to Nature Langsom matstrøm 2 stk
72 kr
55 kr