Tommee Tippee Smokk Natt Brystlignende, 0-6 måneder, Sett med

Tommee Tippee Smokk Natt Brystlignende, 0-6 måneder, Sett med


Pris
184 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Sponsede produkter

Art. nr.: A310877

EAN: 5010415335067

Tommee Tippee Smokk Natt Brystlignende, 0-6 måneder, Sett med
Denne teksten er automatisk oversatt.
Det instinktive suget beroliger og trøster babyer, og hva kan være bedre for foreldre enn en tilfreds baby. Soothers kalles også smokker eller nucki. Tommee Tippee foretrekker å bruke ordet napp fordi det er akkurat hva spenen gjør: det beroliger babyen din. Når mammas bryst ikke er tilgjengelig, tar vår naturlig formede napp over. Soten er laget av spesielt fleksibel silikon og er modellert etter følelsen og bevegelsen til mors bryst. Så babyen din blir ikke forvirret når du bytter mellom bryst, flaske og napp. Den naturlige følelsen og fleksibiliteten til vår napp er basert på funksjonene i Tommee Tippees prisbelønte tetter nærmere naturen og er en naturlig alternativ til tradisjonelle smokker. Så du trenger ikke å bekymre deg for at babyen din blir forvirret når du bytter mellom bryst, flaske og smokk. Når babyen din trenger å trøste seg mellom matingene, har denne smokken en naturlig beroligende effekt. Den sunne utviklingen av babyen din er en viktig tigerfaktor når du velger en napp. Derfor er nappene våre formet for å støtte babyens muntlige utvikling. Den symmetriske spenen holder babyens tunge og kjeve i riktig posisjon og støtter naturlig utvikling av munn, tenner og ganer. Vår naturlig formede napp har en symmetrisk spene laget av myk silikon som ikke bryr seg hvilken side som er opp. Spenen sitter alltid riktig, selv når barnet ditt selv legger det i munnen.

Munnen S-barnet til den naturlig formede nissen fra Tommee Tippee minimerer hudkontakt og sørger for maksimal luftsirkulasjon. Dette forhindrer at fukt akkumuleres og hudirritasjon oppstår. Vi har fullstendig eliminert bruken av engangsplast i emballasjen til våre nye Advanced Soothers for sensitiv hud i et sett med 4. Pappemballasjen er 100% resirkulerbar.

Naturlig beroligende
Når babyer trenger trøst, vil de ha mammaen sin. Derfor hentet Tommee Tippee inspirasjon fra Mother Nature og de prisbelønte Cleats to Nature-spene for å skape en mest mulig naturlig beroligende effekt. De spesielle bølgene i spenen sørger for at foten etterligner mors brystets følelse og bevegelse.

Det naturlige alternativet
Den naturlige følelsen og fleksibiliteten til vår nøkkel er basert på funksjonene i den prisbelønte spenen nærmere naturen og er et naturlig alternativ til tradisjonelle smokker. Så du trenger ikke å bekymre deg for at babyen din blir forvirret når du bytter mellom bryst, flaske og smokk. Når babyen din trenger å trøste seg mellom fôringene, har denne spenen en naturlig beroligende effekt.

Støtter overgangen
Sutten er laget av spesielt fleksibel silikon og er modellert etter følelsen og bevegelse av mors bryst. Så babyen din blir ikke forvirret når du bytter mellom bryst, flaske og smokk.

Trøstende
Suging er en naturlig refleks som babyer trenger å drikke og berolige seg selv. Når mors bryst ikke er tilgjengelig, tar den naturlig formede beroligende spenen fra Tommee Tippee over.

Hudvennlig
Suging og sikling kan noen ganger irritere babyens følsomme hud rundt munnen. Vår Tommee Tippee-napp er formet til så vidt å berøre babyens hud, oppmuntrer til naturlig luftstrøm og forhindrer hudirritasjon.

Produktdetaljer:
  • Naturlig formet: det prisvinnende nærmere to Nature sippy cup inspirert napp er laget av mykt silikon med følelsen og bevegelsen til et mors bryst
  • Støtter overgang: nutten er et naturlig alternativ til tradisjonelle smokker da det etterligner følelsen og bevegelsen til mors bryst
  • Hudvennlig: det spesialformede munnen S-barnet minimerer hudkontakt og sørger for maksimal luftsirkulasjon. Dette forhindrer fuktighet i å akkumuleres og unngår hudirritasjon
  • Symmetrisk, kjevevennlig form: den naturlig formede nissen fra Tommee Tippee har en symmetrisk silikonspen settet med 4 er pakket i 100% resirkulerbart papp. Tommee Tippee har fullstendig eliminert engangsplast i emballasjen

Fraktinformasjon

Levering:

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: Tommee Tippee Smokk Natt Brystlignende, 0-6 måneder, Sett med
5
1 Kundeanmeldelse
 
5 stjerner
| 1
 
4 stjerner
| 0
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

De mest nyttige norske anmeldelsene:

Se flere tilbakemeldinger fra kunder

De mest nyttige internasjonale anmeldelsene:

Innholdet lastes inn ...

Våre toppselgere

Tommee Tippee Smokk Natt Brystlignende, 0-6 måneder, Sett med
Tommee Tippee Smokk Natt Brystlignende, 0-6 måneder, Sett med
184 kr