Våre alternativer til den utsolgte artikkelen

Tommee Tippee Smokk Når som helst, 18 - 36 måneder, sett med
For øyeblikket utsolgt

Tommee Tippee Smokk Når som helst, 18 - 36 måneder, sett med


Pris
197 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll

Produktbeskrivelse

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Sponsede produkter

Art. nr.: A310876

EAN: 5010415335180

Tommee Tippee Smokk Når som helst, 18 - 36 måneder, sett med
Denne teksten er automatisk oversatt.
Instinktivt suger beroliger og trøster babyer, og hva kan være bedre for foreldre enn en lykkelig baby. Med Anytime Soother fra Tommee Tippee blir tårene smilende og babyen din sover rolig. Soothers er også kjent som smokker eller nucki. Tommee Tippee foretrekker å bruke ordet napp, for det er akkurat det som netten gjør: det beroliger babyen din. Babyens sunne utvikling er en viktig tigerfaktor når du velger en napp. Derfor er nappene våre formet for å støtte babyens muntlige utvikling. Den symmetriske spenen holder babyens tunge og kjeve i riktig posisjon og støtter naturlig utvikling av munn, tenner og ganer. Vår Anytime Soother har en symmetrisk spene laget av myk silikon som ikke bryr seg hvilken side som er oppe. Spenen sitter alltid riktig, selv om barnet ditt selv legger det i munnen. Det avrundede munnen S-barnet får smokken til å sitte komfortabelt mellom nese og hake, og sideskjæringene sørger for maksimal luftsirkulasjon. Så det akkumuleres ingen fuktighet og hudirritasjoner unngås.

Den BPA-frie silikonspenen er behagelig myk og smidig, men likevel solid og holdbar. Den glatte silikonoverflaten er enkel å rengjøre og flekker eller absorberer ikke lukt. Du kan enkelt rense smokken i sterilisatoren, for hånd eller i oppvaskmaskinen. Tommee Tippee anbefaler å bytte smokk hver fjerde uke og ved første tegn på slitasje eller skade. Når som helst napp fra Tommee Tippee er elegante og stilige og kommer i en rekke design som er like individuelle som barnet ditt. Tommee Tippee har eliminert engangsplastikk fullstendig i emballasjen til vårt nye Anytime Soother Set på 6. Pappemballasjen er 100% resirkulerbar.

Sunn oral utvikling
Det symmetriske spene fremmer riktig tunge-stilling når du suger og støtter barnets naturlige utvikling av munn, tenner og ganer.

Over- og undersiden den samme
Med den symmetriske spenen i myk silikon , det spiller ingen rolle hvilken side som er oppe. Spenen sitter alltid riktig, selv om barnet ditt selv legger det i munnen.

Myk men robust
Smokkene er laget av 100% silikon av medisinsk kvalitet. Silikon er et mykt og smidig, men også ekstremt slitesterkt materiale som er smakløst og ikke får lukt eller misfarging. Det kan vaskes for hånd, men kan også plasseres i oppvaskmaskinens øverste hylle.

Ultimate komfort
Den avrundede toppen og bunnen av munnen sørger for at smokken sitter komfortabelt mellom babyens hake og nese. Fordypningene i S-barnet sørger for maksimal luftsirkulasjon. Dette forhindrer at fukt akkumuleres og unngår hudirritasjon.

For enhver anledning
Det tradisjonelt formede munnbarnet med det moderne e, diskrete Designet passer alltid og overalt. Designene er inspirert av de beste trendene i babyverdenen og passer til alle antrekk og anledninger.

Produktdetaljer:
  • Symmetrisk, kjevevennlig form: Anytime-nappen fra Tommee Tippee har en symmetrisk silikonspen
  • Laget av silikon og kan brukes på begge sider: spenen, som er laget av 100% medisinsk silikon, er myk, kompatibel og ekstremt holdbar
  • Hudvennlig: det avrundede S-barnet får smokken til å sitte komfortabelt mellom nese og hake, og de ekstra store utskjæringene sørger for maksimal luftsirkulasjon
  • Miljøvennlig: våre morsomme Style Soothers i et sett med 6 er pakket i 100% resirkulerbart papp. Tommee Tippee har fullstendig eliminert bruken av engangsplastikk i emballasjen.
  • For enhver anledning: det moderne e, diskrete designet passer alltid, overalt og til alle antrekk

Fraktinformasjon

Levering:

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: Tommee Tippee Smokk Når som helst, 18 - 36 måneder, sett med
5
2 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 2
 
4 stjerner
| 0
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

De mest nyttige norske anmeldelsene:

Se flere tilbakemeldinger fra kunder

De mest nyttige internasjonale anmeldelsene:

Innholdet lastes inn ...

Våre toppselgere