Tommee Tippee smokk Fun, 6 - 18 måneder, sett med

Tommee Tippee smokk Fun, 6 - 18 måneder, sett med


Pris
166 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 4-8 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A310813

EAN: 5010415335135

Tommee Tippee smokk Fun, 6 - 18 måneder, sett med
Denne teksten er automatisk oversatt.
Instinktivt suger beroliger og trøster babyer, og hva kan være bedre for foreldre enn en lykkelig baby? Med den morsomme Style-nissen fra Tommee Tippee blir tårene til smil og babyen din sover rolig. Soothers er også kjent som smokker eller nucki. Hos Tommee Tippee bruker vi helst ordet napp, for det er akkurat det som netten gjør: det beroliger babyen din. Babyens sunne utvikling er en viktig tigerfaktor når du velger en napp.

Derfor er nappene formet for å støtte babyens muntlige utvikling. Den symmetriske spenen holder babyens tunge og kjeve i riktig posisjon og støtter naturlig utvikling av munn, tenner og ganer. Vår morsomme Style-napp har en symmetrisk spene laget av myk silikon som ikke bryr seg hvilken side som er oppe. Spenen sitter alltid riktig, selv om barnet ditt selv legger det i munnen. Det avrundede munnen S-barnet får smokken til å sitte komfortabelt mellom nese og hake, og sideskjæringene sørger for maksimal luftsirkulasjon. Dette forhindrer at fukt akkumuleres og hudirritasjon oppstår. Den BPA-frie silikonspenen er behagelig myk og smidig, men likevel robust og slitesterk.

Den glatte silikonoverflaten er enkel å rengjøre og absorberer ikke flekker eller lukt. Du kan enkelt rense smokken i sterilisatoren, for hånd eller i oppvaskmaskinen. Tommee Tippee anbefaler å bytte smokk hver fjerde uke og ved første tegn på slitasje eller skade. De morsomme Style-nappene fra Tommee Tippee har fargerike design med morsomme karakterer som er morsomme å bruke når som helst og hvor som helst. Tommee Tippee har eliminert engangsplastikk fullstendig i emballasjen til våre nye morsomme Style napp i et sett på 6. Pappemballasjen er 100% resirkulerbar.

Sunn oral utvikling
Den symmetriske spenen oppmuntrer til riktig posisjon av tungen mens den suger og støtter barnets naturlige utvikling av munn, tenner og ganer.

Topp og bunn er de samme
Med den symmetriske spenen laget av myk silikon, det spiller ingen rolle hvilken side som er opp. Spenen sitter alltid riktig, selv om barnet ditt selv legger det i munnen.

Myk men slitesterk
Smokkene er laget av 100% silikon av medisinsk kvalitet. Silikon er et mykt og smidig, men også ekstremt slitesterkt materiale som er smakløst og ikke får lukt eller misfarging. Den kan vaskes for hånd, men kan også plasseres i oppvaskmaskinens øverste hylle.

Ultimate komfort
Den avrundede toppen og bunnen av munnen sørger for at smokken sitter komfortabelt mellom babyens hake og nese. Fordypningene i S-barnet sikrer maksimal luftsirkulasjon. Dette hindrer fuktighet i å akkumuleres og unngår hudirritasjon.

Morsom stil
Det tradisjonelt formede Munds-barnet har munter fargerike design med morsomme karakterer som alltid er morsomme å ha på seg hvor som helst. Designene er inspirert av de beste trendene i babyverdenen og passer til ethvert antrekk eller anledning.

Produktdetaljer:
  • Symmetrisk, kjevevennlig form: den morsomme Style soother har en symmetrisk silikonspen som støtter babyens naturlige munn-, tenn- og ganeutvikling
  • Laget av silikon og kan brukes på begge sider: spenen er laget av 100% medisinsk silikon og er mykt, fleksibelt og ekstremt slitesterkt.
  • Hudvennlig: det avrundede munnen S-barnet får smokken til å sitte komfortabelt mellom nese og hake, og fordypningene sørger for maksimal luftsirkulasjon
  • Miljøvennlig: våre morsomme Style-napp i et sett på 6 er pakket i 100% resirkulerbart papp. Tommee Tippee har helt eliminert bruken av engangsplast i emballasjen.
  • Morsom stil: munter fargerike design med morsomme karakterer som er morsomme når som helst

Sponset

product_detail_ad

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: Tommee Tippee smokk Fun, 6 - 18 måneder, sett med
5
4 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 4
 
4 stjerner
| 0
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

Tommee Tippee smokk Fun, 6 - 18 måneder, sett med
Tommee Tippee smokk Fun, 6 - 18 måneder, sett med
166 kr