Tommee Tippee Baby Food Maker Quick Cook, hvit
Veil. pris¹
1035 kr
Pris
965 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Du sparer
70 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A310904

EAN: 5010415232380

Tommee Tippee Baby Food Maker Quick Cook, hvit
Denne teksten er automatisk oversatt.
Det kan se ut som grøt. Men for babyen din er det mye mer enn det. Med den hurtigkokende babymatprodusenten kan du servere sunn, hjemmelaget mat med mindre stress og mindre anstrengelse.
Damp og puré frukt, grønnsaker, kjøtt og fisk for å gi den lille en skikkelig smak før verden når de begynner å avvenne. Start med enkle puréer, og fortsett til klumpete teksturer når smaksløkene dine utvikler seg. Bruk dampfunksjonen eller blandingsfunksjonen, eller kombiner de to. Med en hendig dampkurv for raskere damping og en 200 g beholder med maksimal kapasitet, kan du gi den lille fôr med perfekt porsjon til alle trinn i komplementær fôring.

Vær en fantastisk kokk for babyen din
Er du mer en matlagingsmaven? Quick Cook Baby Food Maker vil gjøre deg til en stjernekokk - i det minste i babyens øyne - og gjøre overgangen til fast mat mindre stressende og rotete. Baby Food Maker damper frukt, grønnsaker, kjøtt og fisk og purerer ingredienser til forskjellige konsistenser, slik at du kan lage næringsrike måltider ved å trykke på en knapp. Gourmet uten mye arbeid. Ja, resultatet er fortsatt grøt, men babyen din vil tro at den er 3-stjerners.

Passer for alle avvenningsfaser
For de fleste babyer betyr komplementær mat i utgangspunktet finpurert frukt og grønnsakmos. Baby Food Maker gjør det enkelt å lage dem, da det lar deg dampe og puréere i en beholder uten å dekantere ingrediensene.
Når den lille er klar til neste trinn, kan du begynne å tilby dem grovere, tykkere konsistenser, som innebærer å dampe ingrediensene i kurven og deretter overføre dem til blenderkrukken for purering. Dette vil redusere mengden væske slik at babyen din kan nyte en fastere grøt. Bruk pulsfunksjonen for å oppnå riktig konsistens. Etter innledende små porsjoner kan du holde tritt med babyens voksende smak, da Baby Food Maker, med sin maksimale kapasitet på 200 g, lett kan produsere måltider for aktive småbarn.

Dampmatlaging bevarer næringsstoffene.
Damping av frukt, grønnsaker, kjøtt og fisk er ikke bare en sunn måte å tilberede babyens måltider på, men det gjør også maten mykere og derfor lettere å spise for babyer som fremdeles utvikler tenner og tannkjøtt. Dampmatlaging er en naturlig prosess som sikrer at babyen din får alle vitaminer og næringsstoffer fra maten og opplever den fulle smaken.

Produktdetaljer:
  • Vær en fantastisk lag mat til babyen din - damp og puré hjemmelaget babymat på få minutter
  • Passer til frukt, grønnsaker, kjøtt og fisk
  • Damp i dampkurven, puré i beholderen eller kombiner de to for å lage en rekke teksturer - fra glatte puréer til klumpete måltider
  • Inkluderer hendig spatel i håndtaket og en automatisk tidtaker for å stille damp- og puretider
  • Passer for alle trinn i babyens introduksjon, fra første smak til større måltider - 200 g maksimal kapasitet

Sponset

product_detail_ad

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: Tommee Tippee Baby Food Maker Quick Cook, hvit
4.5
12 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 8
 
4 stjerner
| 3
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 1
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

Tommee Tippee Baby Food Maker Quick Cook, hvit
Tommee Tippee Baby Food Maker Quick Cook, hvit
Veil. pris¹ 1035 kr
965 kr