THULE Trille Spring Aluminium
Pris
6310 kr
Fri frakt
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A299983

EAN: 872299047611

THULE Trille Spring Aluminium
Denne teksten er automatisk oversatt.
Fra 6 måneder til 22 kg (ca. 4 år)

Enkel spasertur, lett å leve
Det er så mye å se og gjøre!
Nyt THULE Spring, den fleksible og funksjonelle vognen som du enkelt kan mestre hverdagen med.

Sammenleggbar med en hånd på kort tid
Den raske og enkle enhåndsbrettingen og det justerbare skyvehåndtaket gjør THULE Spring til en perfekt følgesvenn når du er ute og reiser med ditt barn.

Enkel å stuve bort
THULE Spring foldes sammen kompakt og er preget av sitt sikre stativ, så det krever lite lagringsplass og er enkelt å oppbevare.

Gir overlegen mobilitet
Utviklet for byen. Enestående mobilitet. Store hjul, kompakt design og jevn betjening sørger for bekymringsløse dager med barnet ditt. THULE Spring er så behagelig og lett at du kan ta den med deg uansett hvor du går.

produktdetaljer:
 • Brettes raskt og enkelt sammen med den ene hånden når du bærer et barn
 • Skyvstangens høyde kan justeres med en hånd
 • De kompakte dimensjonene når de kollapses og det sikre stativet gjør transport, transport og lagring enklere
 • Svingbart, låsbart og fjærende forhjul for maksimal komfort på alle underlag
 • Et ventilert baldakin med gjennomsiktig mesh for å se gjennom sikrer at barnet ditt har en behagelig tur under alle værforhold (baldakin valgt separat, ikke inkludert)
 • Liggende sete for optimal komfort og lur på farten
 • Takket være den stabile fotstøtten kan barn komme inn i buggyen alene uten problemer
 • Justerbar baldakin med integrert forlengelse beskytter også mot lav sol og sørger for en solbeskyttelsesfaktor på over 50 (baldakin tilgjengelig separat)
 • Stikkfast, skumfylte 8,5-tommers hjul for jevn kjøring på ujevnt underlag
 • 5-punkts sele for en trygg tur
Tekniske data:
 • Antall barn: 1
 • Lastekapasitet: 22 kg
 • Maksimum barnets høyde: 111 cm
 • Alder: 6 måneder til ca 4 år
 • sikkerhetsbelte: 5-punkts
 • Maks vekt i kurv: 5 kg
 • Maksimal vekt i bakre oppbevaringspose: 1,4 kg
 • Mål utfoldet (lengde / bredde / høyde): 59,5 x 89,5 - 103,5 x 98 - 108,5 cm
 • Mål brettet (lengde / bredde / høyde): 45 x 32 x 76 cm
 • Kompatibel dørbredde: 59,5 cm
 • produktvekt: 9,5 kg

Inkludert i leveransen:
 • Ramme og seteenhet
 • Handlekurv
Solhetten, stykket / beskyttelsesbjelke og bilseteadapteren fås separat som tilbehør.

Sponset

product_detail_ad

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet. Du har også mulighet for hjemlevering. Da leverer Postnord direkte til oppgitt adresse.

Service

Vi ønsker at du alltid føler deg trygg og sikker når du handler hos oss.

Til å begynne med tilbyr vi et bra vareutvalg som vi etter hvert kommer til å utvide. Samtidig tilbyr vi en bra kundeservice som er tilgjengelig for deg om du behøver tips eller råd. Er det noe du savner i produktbeskrivelsen? Finner du ikke det du leter etter?

Ta gjerne kontakt med vår kundeservice, og vi skal gjøre vårt beste for å hjelpe deg på best mulig måte!

Merke

Thule

Thule - Mobilt & Trygt & Praktisk

Thule ble grunnlagt i Malmö, Sverige i 1942. Siden den gang har det vært Thules mål å gi mer glede i livet ved å bringe verden nærmere. Du trenger selvsagt ikke å oppleve din verden alene. Alle barn er lystne på eventyr som igjen fører til at dere sammen kan dele gode opplevelser med trygge og praktiske hjelpemidler. Thules' høye standard til seg selv der de kun er fornøyd med høyeste standard, funksjonelt design, fleksibilitet, sikkerhet og sist men ikke minst kvalitet. Thule Group er stolte av å bli forbundet med pålitelig kvalitet, komfort og trygghet, og jobber kontinuerlig for å kunne tilby deg og familien din best mulige produkter for deres bruk. Thule Group fokuserer på utendørsaktiviteter for aktive familier, uansett om det er sykling som er i fokus eller om det er vannsport, vandring i fjell og daler, innenlands og utenlandsreiser, by utforsking eller arbeid og pendling med barn til og fra skole og fritidsaktiviteter.

Uansett Hvor & Når

Uansett hvor du skal, når du skal og hva du brenner for, har Thule utstyr og tilleggsutstyret klart for ditt behov. Thule har som mål å tilby produkter med bærekraft som førsteprioritet. Deres produkter er påtenkt og kvalitetssikret for å enkelt gjøre et aktivt liv.For de som er utendørs entusiaster har Thule i 75 år vært trofast partner i alle slags miljøer og nivåer med kunnskap og erfaring.

Sykkelvogn & Barnevogn

Thule tilbyr flere sykkelvogner som Urban Glide 2, Chariot Cross 1 & 2 og Thule Courier, som er noen av deres bestselgende sykkelvogner for aktive foreldre. Uansett hvilken sykkelvogn du velger er det ingenting som tilsier at du vil inngå kompromiss på verken kvalitet, utseende eller bruksområdet for Thule sykkelvogn. Enhver vogn er tilpasset bruksområdet som passer deres behov, om du har 1 eller flere barn, ønske om større plass og komfort, bedre bein plass, mykere sitteplass og enklere kontroll over vognens retning. Noe av det som overrasker våre kunder er størrelsen på de individuelle hjulene på vognen, som igjen gir betydelig mindre motstand ved bruk. Vi har flere tilbakemeldinger på at vognen ruller med meget lite kraft og på steder med mange mennesker er vognen ikke til hinder å være tungført, i en myriade av potensielle hindringer er dette viktig og ikke minst komfortabel. Det bidrar igjen til at løpeturen eller bare enkel hverdagsbruk til butikken og byen er en glede for alle.

Tilbehør & Reservedeler

Thule tilbehør til din sykkelvogn & barnevogn Du tenker kanskje hvilke tilbehør Thule kan tilby til deres vogner; hos oss kan vi tilby bland annet joggesett til sykkelmodulen Chariot Cross 1 & 2, som endrer sykkelen fra sykkelvogn til en barnevogn med noe mer plass. Med denne endringen der enn kan bruksområdet til vognen utvides, som tilbehør fins også baby sete/spedbarns-slynge som utvider brukstiden og fremskynder bruken hvis noen foreldre ikke klarer å vente til barnet er eldre. Som beskrevet så er det mulig å legge til et seteinnlegg for mer komfort i ulendt terreng, solseil for varme sommerdager med mange varme timer på tur, for de lange timene har vi både for barn og foreldre snackbrett, som enkelt kan monteres på vognen, eller barnesete-adapter for deres spesifikke barnevogn.

Veiledning

Hvis du er på utkikk etter flere elementer/moduler fra Thule, ber vi deg gjerne kontakte oss direkte gjennom vår kundeservice så kan vi være behjelpelig med å bistå med reservedeler eller informasjon om nytt sortiment som kanskje ikke er tilgjengelig på vår norske hjemmeside helt enda.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: THULE Trille Spring Aluminium
5
31 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 27
 
4 stjerner
| 3
 
3 stjerner
| 1
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

THULE Trille Spring Aluminium
THULE Trille Spring Aluminium
6310 kr