Våre alternativer til den utsolgte artikkelen

Tekstil oppbevaringsskap XL Little Stars 113 x 28 x 90 cm
For øyeblikket utsolgt

Tekstil oppbevaringsskap XL Little Stars 113 x 28 x 90 cmPris
478 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A304719

EAN: 4005317318738

Tekstil oppbevaringsskap XL Little Stars 113 x 28 x 90 cm
Denne teksten er automatisk oversatt.
Roba tekstiloppbevaringsskap er et rimelig og moderne alternativ til klassiske barnemøbler. Den grå, forurensningstestede stoffgarderoben med moderne em-stjernetrykk smelter diskret inn i alle rom takket være den tidløse designen. Det funksjonelle, plassbesparende barneromskapet gir rikelig med lagringsplass og brukes til støvfri oppbevaring av leker, sko eller klær. Den sammenleggbare garderoben holder barnas rom eller lekerom ryddig takket være de 12 vannavvisende oppbevaringsrommene. Når glidelåsen er åpen, kan stoffdøren på forsiden av oppbevaringsskapet rulles opp og festes til toppen av skapet med borrelåsfester. Takket være plug-in-systemet, er tekstilgarderoben ukomplisert og montert uten verktøy: Plugg bare metallstengene i plastforbindelsene.

Hvis tekstilskapet på barnerommet har hatt sin dag, kan det brukes som oppbevarings- og skoskap i gangen eller som en hylle uten stoffdeksel. Det robuste stoffet i garderoben, som er testet for skadelige stoffer, kan tørkes av og er lett å rengjøre. Tekstilgarderoben er utviklet i Tyskland og er enkel å montere takket være plug-in-systemet med metallstenger og plastforbindelser.

  Produktdetaljer:
  • 1 dør
  • 12 oppbevaringsrom
  • Pluggbar
  • Med glidelås
  Tekniske detaljer:
  • Farge: grå med hvitt stjernetrykk
  • Materiale: lerret
  • Mål: bredde x dybde x høyde 113 x 28 x 90 cm

  Sponset

  product_detail_ad

  Fraktinformasjon

  Levering:

  Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

  Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

  Merke

  roba

  Oppdag baby- og barneverdenen til Roba nå

  Roba, favorittmerket for unge familier, tilbyr hele verden av å bo og leke for babyer og barn med et stort utvalg av pedagogisk verdifulle og gjennomtenkte produkter. Roba-merket står for høykvalitets, bærekraftige, trygge, ansvarlige barneprodukter. Mer enn 90 års erfaring, omfattende sertifiseringer i henhold til anerkjente miljøstandarder og et innovativt produktspekter understreker Robas filosofi.

  Flotte baby- og barnemøbler fra roba

  Mange foreldre setter pris på det brede spekteret av det bayerske selskapet. I tillegg til enkle soveposer laget av kosete myk bomull, søte dekorerte reir eller pene leke- og krypetepper med et bredt utvalg av motiver, finner du også en rekke barnemøbler fra Roba. Roba Dreamworld 2-kolleksjonen imponerer med stilige kommoder, vegghyller, skjenker eller skap. Du er også velkommen til å la den praktiske kombinasjonen av stellebord og garderobe overbevise deg. Alle møbler er holdt i samme design, slik at du raskt kan sette sammen et harmonisk barnerom. Hvis din lille kjære vokser fra babyskoene sine, kan stellebordet gjøres om til et skrivebord på kort tid. Roba-romsengen er også veldig variabel. Om natten fungerer den som en ekstra seng, slik at babyen din kan kjenne deg mens han sover. På dagtid fungerer den som en vugge og sikrer allsidig trivsel – for både barnet og foreldrene. Takket være ulike oppbevaringsrom, hjul med integrerte bremser og en anti-allergisk madrass, oppfyller Roba-romsengen alle ønsker. Hvis den lille kjæresten din blir eldre og vil sitte ved bordet med deg, er Roba barnestol det riktige valget. Med rygg- og setepolstring vil barnet ditt alltid være komfortabelt og de hudvennlige materialene er veldig enkle å ta vare på. Etter måltidet kan du leke og slappe av i Roba lekegrind. Tilgjengelig i forskjellige størrelser, tilpasser den seg til ethvert hjem. De medfølgende hjulene lar deg plassere rutenettet hvor som helst du vil. I tillegg er den justerbar i høyden for å kunne avlaste ryggen mest mulig. Med alle produkter er det alltid fokus på høy kvalitet på materialene, godt utførelse og lang levetid. En annen flott funksjon gjenspeiles i den vakre designen, som presenteres i lyse, vennlige farger og motiver som passer for barn.

  Anmeldelser

  Kundebedømmelser: Tekstil oppbevaringsskap XL Little Stars 113 x 28 x 90 cm
  4.5
  21 Kundeanmeldelser
   
  5 stjerner
  | 14
   
  4 stjerner
  | 6
   
  3 stjerner
  | 1
   
  2 stjerner
  | 0
   
  1 stjerne
  | 0
  Hva er eKomi?

  100% ekte kundefeedback

  Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

  Våre toppselgere