Teddy HERMANN® Schlenker katt sort 30 cm
Bærekraftig
Pris
482 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A310568

EAN: 4004510918356

Teddy HERMANN® Schlenker katt sort 30 cm
Denne teksten er automatisk oversatt.
"Den søte, svarte katten fra Hermann Teddy Collection er en spesielt tam hustiger, som ikke bare får hjertene til kattelskere til å slå raskt.

Den kosete hustigeren er i den er ideell for å leke, boltre seg og elske . Den er laget av plysj av høy kvalitet og fylt med myk myggfylling.

Plysjleketøyet fra Hermann Teddy Collection samler kravene til både barn og foreldre: barnevennlig design og spesielt nøye utformet med mange kjærlige detaljer. .

Akkrediterte testinstitutter bekrefter sikkerheten til produktet og dets samsvar med alle gyldige EU-retningslinjer for leketøy.

Produktdetaljer:
  • Størrelse: 30 cm
  • materiale: polyester
  • Alder: fra 0 måneder

Pleieinstruksjoner
Vaskes i 30 grader på en skånsom syklus med ullvaskemiddel. Spinn med maksimalt 600 omdreininger. Deretter lufttørker. Ikke legg i tørketrommelen.


Om Teddy HERMANN®
Firmaet Teddy HERMANN® fra den frankiske Hirschaid i Bayern er en familiebedrift som dedikerer seg til fjerde generasjon til hjertet emnet ""plysjdyr"". De koselige leketøyene fra Hermann Teddy Collection, så vel som de sjarmerende og trendy plysjlegene fra Herzekind-serien, er noe helt spesielt og overbeviser ikke bare med sine kjærlige detaljer, men også med sin ekstremt høye kvalitet. Alle plysjleker gjennomgår strenge produkttester i uavhengige og anerkjente testlaboratorier."

Sponset

product_detail_ad

Bærekraft

Resirkulert materiale

Resirkulert materiale hentes fra resirkulerte avfallsprodukter. For eksempel kan nytt plastgarn hentes fra PET-flasker for produksjon av tekstiler. Gjenvinning er dermed med på å gi søppel som allerede er i omløp et nytt liv. I tillegg krever resirkuleringsprosessen vanligvis mindre energi, kjemikalier og vann enn produksjon av nye materialer. Forseglingene som identifiserer produkter laget av resirkulert materiale inkluderer for eksempel Global Recycled Standard og Repreve-merket.

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet. Du har også mulighet for hjemlevering. Da leverer Postnord direkte til oppgitt adresse.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: Teddy HERMANN® Schlenker katt sort 30 cm
5
11 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 11
 
4 stjerner
| 0
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

Teddy HERMANN® Schlenker katt sort 30 cm
Teddy HERMANN® Schlenker katt sort 30 cm
482 kr