Teddy HERMANN ® Lion Roary, 28 cm
Pris
321 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: Ca 4-8 virkedager

Produktbeskrivelse

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Sponsede produkter

Art. nr.: A289947

EAN: 4004510939153

Teddy HERMANN ® Lion Roary, 28 cm
Denne teksten er automatisk oversatt.
"Den muntre løven Roary er den perfekte kompisen for kule barn. Med sin frekke karisma sprer han alltid godt humør og takket være de kosete myke materialene er han perfekt for kos og kjærlighet. Han er laget av plysj av høy kvalitet og passer for barn fra 0 måneder.
Kosedyret fra Teddy-Hermann kombinerer kravene fra både barn og foreldre: designet nær naturen og egnet for barn, med mange kjærlige detaljer og spesielt omhyggelig laget.

produktdetaljer:
  • Størrelse: 28 cm
  • Alder: fra 0 måneder
Vedlikeholdsinstruksjoner
Vaskbar ved 30 ° C på en skånsom syklus med ullvaskemiddel. Spinn med maksimalt 600 omdreininger. Deretter lufttørke liggende. Ikke sett i tørketrommelen.

Om Teddy HERMANN ®
Selskapet Teddy HERMANN ® fra den frankiske Hirschaid i Bayern er en familiebedrift, som er dedikert i fjerde generasjon til hjerteemnet ""myke leker "". De nære naturen merkede kosete lekene fra Hermann Teddy Collection samt de sjarmerende og trendy kosedyrene fra Herzekind-serien er noe veldig spesielt og overbeviser ikke bare med sine kjærlige detaljer, men også med deres ekstremt høye kvalitet. Alle plysjleker går gjennom strenge produkttester i uavhengige og anerkjente testlaboratorier."

Fraktinformasjon

Levering:

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Våre Toppselgere

Teddy HERMANN ® Lion Roary, 28 cm
321 kr