Teddy HERMANN® Kaninhonning 18 cm
Pris
280 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Sponsede produkter

Art. nr.: A310549

EAN: 4004510938170

Teddy HERMANN® Kaninhonning 18 cm
Denne teksten er automatisk oversatt.
"Den honningfargede kaninen med det søte utseendet tar barnas hjerter med storm og er perfekt som et yndet koselek, allerede fra den aller første dagen.

Den kosete myke plysjkaninen er laget av høykvalitets materiale fylt med mykt polyester vatt. Takket være granulatene - som er sydd i en plysj leketøy på en spesielt sikker måte - gir Schlenker-kaninen det optimale grepet, selv for babyer.

Lekesikkerhet har høy prioritet hos Teddy-Hermann. Selskapet legger stor vekt på ubetinget sikkerhet og frihet fra skadelige stoffer. Alle plysjleker gjennomgår strenge produkttester i uavhengige testlaboratorier for å oppfylle selskapets egne høye standarder samt kravene i det europeiske leketøyedirektivet EN 71 1-3.

Produktdetaljer:
  • Størrelse: 18 cm
  • materiale: polyester
  • Alder: fra 0 måneder

Pleieinstruksjoner
Vaskes i 30 grader på en skånsom syklus med ullvaskemiddel. Spinn med maksimalt 600 omdreininger. Deretter lufttørker. Ikke legg i tørketrommelen.


Om Teddy HERMANN®
Firmaet Teddy HERMANN® fra den frankiske Hirschaid i Bayern er en familiebedrift som dedikerer seg til fjerde generasjon til hjertet emnet ""plysjdyr"". De koselige leketøyene fra Hermann Teddy Collection, så vel som de sjarmerende og trendy plysjlegene fra Herzekind-serien, er noe helt spesielt og overbeviser ikke bare med sine kjærlige detaljer, men også med sin ekstremt høye kvalitet. Alle plysjleker gjennomgår strenge produkttester i uavhengige og anerkjente testlaboratorier."

Fraktinformasjon

Levering:

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Våre Toppselgere

Teddy HERMANN® Kaninhonning 18 cm
Teddy HERMANN® Kaninhonning 18 cm
280 kr