Teddy HERMANN ® kanin som ligger gråhvit, 30 cm

Teddy HERMANN ® kanin som ligger gråhvit, 30 cm


Pris
417 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: Ca 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Sponsede produkter

Art. nr.: A289668

EAN: 4004510937975

Teddy HERMANN ® kanin som ligger gråhvit, 30 cm
Denne teksten er automatisk oversatt.
"Det humler i Hermann Teddy Collection®.
Denne søte og naturlige kosete kaninen er laget av koselig myk plysj i høy kvalitet og fylt med myk polyestervatt. Det er ikke bare en ideell gave til påske, men også et dekorativt leketøy og tilbehør til barnerommet takket være det naturlige det spesielle utseendet. Det plysj leketøyet fra Teddy-Hermann kombinerer både barn og foreldres krav: spesielt nær naturen og designet for barn og med mange kjærlige detaljer, spesielt nøye behandlet. Kosedyret passer for barn fra 0 måneder.

produktdetaljer:
  • Størrelse: 30 cm
  • Alder: fra 0 måneder
Vedlikeholdsinstruksjoner
Vaskbar ved 30 ° C i forsiktig syklus med ullvaskemiddel. Spinn med maksimalt 600 omdreininger. Deretter lufttørke liggende. Ikke sett i tørketrommelen.

Om Teddy HERMANN ®
Selskapet Teddy HERMANN ® fra den frankiske Hirschaid i Bayern er en familiebedrift, som er dedikert i fjerde generasjon til hjerteemnet ""myke leker "". De nære naturen merkede kosete lekene fra Hermann Teddy Collection samt de sjarmerende og trendy kosedyrene fra Herzekind-serien er noe veldig spesielt og overbeviser ikke bare med sine kjærlige detaljer, men også med deres ekstremt høye kvalitet. Alle plysjleker går gjennom strenge produkttester i uavhengige og anerkjente testlaboratorier."

Fraktinformasjon

Levering:

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Våre Toppselgere

Teddy HERMANN ® kanin som ligger gråhvit, 30 cm
417 kr