Teddy HERMANN ® dovendyr, 25 cm
Variant:
  • Teddy HERMANN ® dovendyr, 25 cm
  • Teddy HERMANN ® dovendrå flekket, 46 cm

Pris
443 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Sponsede produkter

Art. nr.: A289931

EAN: 4004510923367

Teddy HERMANN ® dovendyr, 25 cm
Denne teksten er automatisk oversatt.
"Den søte dovendyren fra Hermann Teddy Collection® er helt trendy det frekke og sympatiske utseendet erobrer hjertene til alle kosedyr elskere, takket være sin optimale størrelse er det ideelt for lek og kos, og i en trendy livsstemning er det koselige lille dyret et morsomt tilbehør. Hermann kombinerer både barn og foreldres krav: designet nær naturen og egnet for barn, med mange kjærlige detaljer og spesielt omhyggelig utformet. Kosedyret passer for barn fra 0 måneder.


produktdetaljer:
  • Størrelse: 25 cm
  • Alder: fra 0 måneder
Vedlikeholdsinstruksjoner
Vaskbar ved 30 ° C i forsiktig syklus med ullvaskemiddel. Spinn med maksimalt 600 omdreininger. Deretter lufttørre liggende. Ikke sett i tørketrommelen.

Om Teddy HERMANN ®
Selskapet Teddy HERMANN ® fra den frankiske Hirschaid i Bayern er en familiebedrift, som er dedikert i fjerde generasjon til hjerteemnet ""myke leker "". De nære naturen merkede kosete lekene fra Hermann Teddy Collection samt de sjarmerende og trendy kosedyrene fra Herzekind-serien er noe veldig spesielt og overbeviser ikke bare med sine kjærlige detaljer, men også med deres ekstremt høye kvalitet. Alle plysjleker går gjennom strenge produkttester i uavhengige og anerkjente testlaboratorier."

Fraktinformasjon

Levering:

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Våre Toppselgere

Teddy HERMANN ® dovendyr, 25 cm
Teddy HERMANN ® dovendyr, 25 cm
443 kr