Moterabatt: 20% i shoppen | 25% i appen
Mote: 20% i shoppen | 25% i appen
Bare i dag:
EKSTRA
00
tim
00
min
00
sek
Klikk heri
superfit tøffel Bonny blue

Pris
289 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: Ca 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Sponsede produkter

Art. nr.: A297588

superfit tøffel Bonny blue
Denne teksten er automatisk oversatt.
"Merkekvalitet fra husets superfit - Stort ansvar for føttene!

Under taket på Legero skofabrikk, sko fra de tre merkene Superfit Legero og Think. Superfit er det ledende merket i Europa for barnesko. 98% av barneleger og ortopediske kirurger vurderte Superfit-Barnesko med høyest poengsum. Alle sko ble utviklet i samarbeid med medisinske spesialister. Hælkappe, rullesåle, skli-inn, pustende fôr og såleprofil er de viktigste tingene skoen rett og slett ""passer"".

Legero prøver kontinuerlig å bruke den nyeste teknologien for å sikre at du får en førsteklasses produkt, hvis produksjon ikke bare tar hensyn til utforming av utførelse, materialer og passform, men også helsemessige aspekter av materialene som brukes. Den interne kvalitetsstyringen tolker de allerede eksisterende juridiske retningslinjene for materialene som er brukt enda strengere enn foreskrevet, slik at skoene oppfyller de høyeste standarder for kvalitet og helsekompatibilitet. superfit LEGERO - ganske enkelt gode sko.

De søte tøflene Bonny fortryller hvert jentes hjerte med delikate farger og søte motiv. De store broderimotivene ved fremre fot sørger for et ekte prinsessutseende. På grunn av den brede borrelåsfeste kan superfit-tøffelen åpnes bredt. Dette sikrer både enkel inngang og et fast grep i skoen. Som alle tøffelmodeller fra superfit er Bonny også utstyrt med en ikke-markerende såle, som lover spesiell gangkomfort takket være sin fleksibilitet og letthet. Små lufthull på undersiden av sålen, sammen med bomullsfôret av høy kvalitet, sikrer at barnas føtter holdes på en behagelig temperatur hele dagen. Bonny er tilgjengelig i WMS-bredden M IV.

produktdetaljer:
  • Materiale: tekstil
  • Fôr: tekstil
  • Med praktisk borrelåsfeste
  • Sål som ikke er merket
"

Fraktinformasjon

Levering:

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Våre Toppselgere

superfit tøffel Bonny blue
superfit tøffel Bonny blue
289 kr