superfit Sand ale Freddy blue (medium)
Variant:
  • superfit Sand ale Freddy blue (medium)
  • superfit Boys sandal Freddy blue (medium)

Pris
564 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Sponsede produkter

Art. nr.: A306678

superfit Sand ale Freddy blue (medium)
Denne teksten er automatisk oversatt.
"Merkekvalitet fra superfit - Stort ansvar for føttene! Sko av de tre merkene Legero, Legero og Think produseres under paraplyen til Legero skofabrikk. Superfit Legero og Think produseres. Superfit er det ledende merket i Europa for barnesko. 98% av barnespesialistene og ortopedene som ble avhørt, ga LEGERO sko den høyeste vurderingen. Superfit barnesko med høyeste karakter. Alle skoene ble utviklet i samarbeid med spesialister. Hælkappe, avrullingssåle, innfelling, pustende fôr og såleprofil er de viktigste tingene skoen rett og slett ""passer"".

Legero prøver hele tiden å bruke den nyeste teknologien for å sikre at du får en førsteklasses produkt, der helseaspektene til materialene som brukes blir tatt i betraktning i tillegg til design, utførelse, materiale og passform. Selskapets eget kvalitetsstyringssystem bruker enda strengere standarder enn de som er foreskrevet i loven for materialene som brukes, slik at skoene oppfyller de høyeste kravene når det gjelder kvalitet og helsekompatibilitet. superfit LEGERO - rett og slett gode sko.

Denne tålukkede sandølen fra superfit for alle løpende nybegynnere kalt FREDDY skiller seg ut ikke bare takket være den velprøvde superfit-passformen, men også ved bruk av høykvalitets tigerskinnmaterialer . En kosete kombinasjon av nappa og semsket skinn, sammen med den velprøvde superfit-passformen, sørger for den høyeste bærekomforten. To praktiske borrelåsfester gjør det spesielt enkelt å ta av og på og sikre et optimalt hold i skoen. Den fargede yttersålen er fleksibel og samtidig sklisikker for å følge alle barns eventyr på best mulig måte. Det myke skinnfôret og polstret innersåle i skinn gir også et behagelig fotklima hele dagen. Denne superfit-modellen FREDDY er tilgjengelig i WMS-bredden M IV og inspirerer i forskjellige fargevariasjoner.

Produktdetaljer:
  • Materiale: tekstil / velourskinn
  • Fôr: skinnfôr
  • Med borrelåsfester
  • Med sklisikker såle
  • Bredde: middels (WMS)
"

Fraktinformasjon

Levering:

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: superfit Sand ale Freddy blue (medium)
3
1 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 0
 
4 stjerner
| 0
 
3 stjerner
| 1
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

De mest nyttige norske anmeldelsene:

Se flere tilbakemeldinger fra kunder

De mest nyttige internasjonale anmeldelsene:

Innholdet lastes inn ...

Våre toppselgere

superfit Sand ale Freddy blue (medium)
superfit Sand ale Freddy blue (medium)
564 kr