Forlenget: 10% rabatt 👶
Forlenget: 10% rabatt 👶
Kopier denne koden:
REANO6836
00
tim
00
min
00
sek
Bare i dag!i
superfit lavsko Rush blå / rosa
Variant:
  • superfit lavsko Rush blå / rosa
  • superfit lavsko Rush blå / grå
  • superfit Lavsko Rush lys grå / rosa (medium)
  • superfit Lav sko Rush blå / oransje

Pris
574 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Hos deg om ca. 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Sponsede produkter

Art. nr.: A290058

superfit lavsko Rush blå / rosa
Denne teksten er automatisk oversatt.
"Merkekvalitet fra husets superfit - Stort ansvar for føttene!

Under paraplyen fra Legero skofabrikk, sko fra de tre merkene Superfit Legero og Think. Superfit er det ledende merket i Europa for barnesko. 98% av barneleger og ortopediske kirurger vurderte Superfit-barnesko med høyeste karakter. Alle sko ble utviklet i samarbeid med medisinske spesialister. Hælkappe, avrullingssåle, innleggssåle, pustende fôr og såleprofil er de viktigste tingene skoen passer ganske enkelt "".

For å gi deg et førsteklasses produkt, i produksjonen som ikke bare utforme utførelse, materiale og passform, men også helsemessige aspekter av materialene som brukes tas i betraktning, prøver Legero hele tiden å bruke den nyeste teknologien. Den interne kvalitetsstyringen tolker de allerede eksisterende juridiske retningslinjene for materialene som brukes enda strengere enn foreskrevet, slik at skoene oppfyller de høyeste standarder for kvalitet og helsekompatibilitet. superfit LEGERO - ganske enkelt gode sko.

Attention, Trend Alarm! Mer Design-kjøling fungerer ikke. RUSH er navnet på den nye, uformelle sneakeren fra superfit som er spesielt preget av sin sportslige karakter. Den ekstremt lette og fleksible yttersålen er hvit, det øvre materialet er laget av en høyteknologisk syntetisk / tekstilblanding. Kombinert med et krageelement laget av glorete nettfôr, forblir ingen ønsker fra barna uoppfylt. Superfit-standarder som hælforsterkning, tåbeskyttelse og barnevennlig passform er en selvfølge. To justerbare borrelåsfester gjør det enkelt å skli inn og bredden kan justeres. Den lærdekkede innersålen er avtagbar på RUSH og kan når som helst erstattes med ortopediske eller nye innleggssåler. Sneakersmodellen for barn er tilgjengelig i WMS bredde M IV.

produktdetaljer:
  • Materiale: Tekstil / Tecno
  • Fôr: tekstilfor
  • Med praktisk borrelåsfeste
  • Med sklisikker såle
  • Bredde: medium (WMS)
"

Tilbehør

Pris
105 kr
Pris
209 kr

Fraktinformasjon

Levering:

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Våre Toppselgere

superfit lavsko Rush blå / rosa
superfit lavsko Rush blå / rosa
574 kr