❤ 7x babypoints ❤
❤ 7x babypoints ❤
Kun i dag
00
tim
00
min
00
sek
superfit lavsko Rush blå / grå
Variant:
  • superfit lavsko Rush blå / grå
  • superfit lavsko Rush blå / rosa

Pris
632 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: Ca 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Sponsede produkter

Art. nr.: A290282

superfit lavsko Rush blå / grå
Denne teksten er automatisk oversatt.
"Merkekvalitet fra husets superfit - Stort ansvar for føttene!

Under taket på Legero skofabrikk, sko fra de tre merkene Superfit Legero og Think. Superfit er det ledende merket i Europa for barnesko. 98% av de undersøkte barneleger og ortopediske kirurger vurderte Superfit-barnas sko med høyest karakter. Alle sko ble utviklet i samarbeid med medisinske spesialister. Hælkappe, avrullingssåle, innleggssåle, pustende fôr og såleprofil er de viktigste tingene skoen ""passer"" enkelt.

For å sikre at du får et førsteklasses produkt, hvis produksjon tar hensyn til helsemessige aspekter av materialene som brukes, i tillegg til design utførelse, materiale og passform, streber Legero hele tiden å bruke den nyeste teknologien. Den interne kvalitetsstyringen tolker de allerede eksisterende juridiske retningslinjene for materialene som brukes enda strengere enn foreskrevet, slik at skoene oppfyller de høyeste standarder for kvalitet og helsekompatibilitet. superfit LEGERO - ganske enkelt gode sko.

Attention, Trend Alarm! Mer Design-kjøling fungerer ikke. RUSH er navnet på den nye, uformelle sneakeren fra superfit som er spesielt preget av sin sportslige karakter. Den ekstremt lette og fleksible yttersålen er hvit, det øvre materialet er laget av en høyteknologisk syntetisk / tekstilblanding. Kombinert med et krageelement laget av glorete nettfôr, forblir ingen ønsker fra barna uoppfylt. Superfit-standarder som hælforsterkning, tåbeskyttelse og barnevennlig passform er en selvfølge. To justerbare borrelåsfester gjør det enkelt å skli inn og bredden kan justeres. Den lærdekkede innersålen er avtagbar på RUSH og kan når som helst erstattes med ortopediske eller nye innleggssåler. Sneakersmodellen for barn er tilgjengelig i WMS bredde M IV.

produktdetaljer:
  • Materiale: Tekstil / Tecno
  • Fôr: tekstilfor
  • Med praktisk borrelåsfeste
  • Med sklisikker såle
  • Bredde: medium (WMS)
"

Fraktinformasjon

Levering:

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Våre Toppselgere

superfit lavsko Rush blå / grå
632 kr