superfit Jenter lav sko Star lys blå / rosa (middels)

superfit Jenter lav sko Star lys blå / rosa (middels)Pris
632 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: Ca 4-7 virkedager

Produktbeskrivelse

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Sponsede produkter

Art. nr.: A287416

superfit Jenter lav sko Star lys blå / rosa (middels)
Denne teksten er automatisk oversatt.
"Merkekvalitet fra husets superfit - Stort ansvar for føttene!

Under taket på Legero skofabrikk, sko fra de tre merkene Superfit Legero og Think. Superfit er det ledende merket i Europa for barnesko. 98% av barneleger og ortopediske kirurger vurderte Superfit-barnesko med høyeste karakter. Alle sko ble utviklet i samarbeid med medisinske spesialister. Hælkappe, avrullingssåle, innleggssåle, pustende fôr og såleprofil er de viktigste tingene skoen bare ""passer"".

For å sikre at du får et førsteklasses produkt, hvis produksjon tar hensyn til helsemessige aspekter av materialene som brukes, i tillegg til design utførelse, materiale og passform, streber Legero hele tiden å bruke den nyeste teknologien. Den interne kvalitetsstyringen tolker de allerede eksisterende juridiske retningslinjene for materialene som brukes enda strengere enn foreskrevet, slik at skoene oppfyller de høyeste standarder for kvalitet og helsekompatibilitet. superfit LEGERO - ganske enkelt gode sko.

Denne rulleskoen av merkevaren superfit får barnas øyne til å skinne med det glitrende prikkmønsteret. En kombinasjon av semsket skinn og fancy lær sikrer maksimal komfort. God støtte er spesielt viktig for turgåere. Det er grunnen til at den anatomisk formede snøringen av denne modellen sikrer en optimal tilpasning til barnets fot. Yttersålen er spesielt lett og fleksibel, og støtter dermed den naturlige rullende bevegelsen til barnets fot. Det myke lærfôret og den avtakbare innersålen i læret sikrer et behagelig fotklima. Denne rulleskoen med navnet ""STAR LIGHT"" er produsert i WMS-Wide M III og kombinerer alle viktige funksjonelle funksjoner i barnesko med et fasjonabelt stjernedesign.

produktdetaljer:
  • Materiale: Semsket / effektskinn
  • fôr: lærfôr
  • Med sklisikker eneste
  • Bredde: medium (WMS)
"

Fraktinformasjon

Levering:

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Våre Toppselgere

superfit Jenter lav sko Star lys blå / rosa (middels)
632 kr