superfit Guttesko Spotty blue
forespørsel om størrelse
Variant:
  • superfit Guttesko Spotty blue
  • superfit Girls Slipper Spotty blue

Pris
229 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: Ca 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Sponsede produkter

Art. nr.: A287747

superfit Guttesko Spotty blue
Denne teksten er automatisk oversatt.
"Merkekvalitet fra husets superfit - Stort ansvar for føttene!

Under taket på Legero skofabrikk, sko fra de tre merkene Superfit Legero og Think. Superfit er det ledende merket i Europa for barnesko. 98% av barneleger og ortopediske kirurger vurderte Superfit-barnesko med høyeste karakter. Alle sko ble utviklet i samarbeid med medisinske spesialister. Hælkappe, avrullingssåle, innleggssåle, pustende fôr og såleprofil er de viktigste tingene skoen bare ""passer"".

For å sikre at du mottar et førsteklasses produkt, hvis produksjon tar hensyn til ikke bare Design utførelse, materiale og passform, men også helsemessige aspekter av materialene som brukes, Legero tilstreber stadig å bruke den nyeste teknologien. Den interne kvalitetsstyringen tolker de allerede eksisterende juridiske retningslinjene for materialene som brukes enda strengere enn foreskrevet, slik at skoene oppfyller de høyeste standarder for kvalitet og helsekompatibilitet. superfit LEGERO - ganske enkelt gode sko.

Denne komfortable og veldig lette tøffelen fra superfit for babyer og småbarn er den perfekte følgesvenn for de første trinnene: modellen for alle gående nybegynnere har en ekstremt tynn og ultra-fleksibel såle. Den ankelhøye formen gir små føtter stabil støtte og ekstra beskyttelse, det slitesterke tekstilet med trendy utskriftsfunksjoner sammen med det pustende bomullsfôret sikrer perfekt klimakomfort. Med borrelåsfestet kan tøflen åpnes bredt og dermed tas på og tas av raskt og enkelt. Den fleksible sålen beis heller ikke, og har i tillegg små lufthull som sikrer optimal ventilasjon - enten det er hjemme, i barnehagen eller i barnehagen. SPOTTY fra superfit er produsert i WMS-bredden M III.

produktdetaljer:
  • Materiale: Tekstil
  • Fôr: tekstilfor
  • Med praktisk borrelåsfeste
  • >
  • Bredde: Medium
  • Ikke-merkende såle
"

Fraktinformasjon

Levering:

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Våre Toppselgere

superfit Guttesko Spotty blue
229 kr