superfit Guttesko Bill grå fotball
forespørsel om størrelse

Pris
229 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: Ca 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Sponsede produkter

Art. nr.: A287924

superfit Guttesko Bill grå fotball
Denne teksten er automatisk oversatt.
Merkekvalitet fra husets superfit - Stort ansvar for føttene!

Under taket på Legero skofabrikk, sko fra de tre merkene Superfit Legero og Think. Superfit er det ledende merket i Europa for barnesko. 98% av barneleger og ortopediske kirurger vurderte Superfit-barnesko med høyeste karakter. Alle sko ble utviklet i samarbeid med medisinske spesialister. Hælkappe, avrullingssåle, innleggssåle, pustende fôr og såleprofil er de viktigste tingene skoen passer rett og slett.

For å gi deg et førsteklasses produkt, i produksjonen som ikke bare utformer utførelse, materiale og passform, men også helsemessige aspekter av materialene som brukes er tatt i betraktning, prøver Legero hele tiden å bruke den nyeste teknologien. Den interne kvalitetsstyringen tolker de allerede eksisterende juridiske retningslinjene for materialene som brukes enda strengere enn foreskrevet, slik at skoene oppfyller de høyeste standarder for kvalitet og helsekompatibilitet. superfit LEGERO - ganske enkelt gode sko.

BILL er en av de mest populære tøffelmodellene for barn av merkevaren superfit. Bruken av høy kvalitet og slitesterkt tekstil, i kombinasjon med et pustende bomullsfôr, gjør denne modellen spesielt særegen. Takket være den praktiske borrelåsen, kan modellen åpnes langt foran - behagelig påkledning og avkledning er garantert. Små lufthull i ytre såle sikrer et behagelig fotklima hele dagen. I tillegg farger ikke sålen, og takket være materialet som er brukt er den spesielt lett og fleksibel for å sikre optimal gangkomfort. En optimal passform gjør denne barnesko til den perfekte følgesvenn for hjem, barnehage eller skole. BILLING tilbys i bredden M IV.

produktdetaljer:
  • Materiale: tekstil
  • Fôr: tekstil
  • Med praktisk borrelåsfeste
  • Bredde: Medium
  • Ikke-merkende såle

Fraktinformasjon

Levering:

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Våre Toppselgere

superfit Guttesko Bill grå fotball
229 kr